Kv nin kızımı banyo ettirmesi

1,5 yaşındaki oğluma 1 aydan uzun süredir kısa kollu giydiriyorum, havalar bu sene erken ısındı.
Şu an dışarısı cayır cayır yanıyor ama aynı apartmanda oturduğum komşumun çocuğunu kışlık pijama üstüne örgü hırkayla gördüm bugün.
Bu sıcaklık soğukluk kavramı bu kadar değişebiliyor mu gerçekten?

Nerede oturuyosunuz biz izmirdeyız klima sogukta çalısıyo 20günlük bebegimi yıkiyorum sabah 10gbi aksam gene klima acık yatiyoruz 1bucuk yasndada bi oglum var bence birsey olmaz cok sıcaga alıstirmayin çabuk hasta oluyorlar snra

Kendi evladinizi neden baskasiyla yikiyorsunuz nasil kayinvalidenize yika diye verebildiniz ilk dogdugunda tamam korkar insan yardim alabilir ama cocuk yasina gelmis mahremi var altini degistirirken bile farkli odaya gecmeniz gerek birde ne münasebet ya dogurdugum cocugu elimden alip yikayip geri bana getirecek boyle seylere kesinlikle izin vermeyin

Ne biçim iş yahu kafalarına göre gelip çocuğu alıp götürüyorlar? Görümcen ne alaka bi kere ona mı kalmış? Sinir oldum. Altlı üstlü mü oturuyorsunuz?

Havalar sicak. Derece alin bakin evler 22 23 derece su anda ki ben karadenizdeyim. Her gun yikamaya calisirim. Zaten yemegini uzerine doker, yagli ellerini kafasina sürer mecbur yikiyorum hemen giydiriyorum. Penceeler acik yikadigim bile olmustur gunduz.

Arkadaslarin cocuklarini bakicilari yikamis korkmus. Bakicima tembih ettim. Ben yokken sakin banyo yaptirma. Ihtiyac olursa ilk banyosunda bende yaninda olayim dedim. Cocuk sen yaninda olmadiginda korkuyor olabilir.

ben yıkadım cocugu temız bundan sonra da ben yıkarım yardımınız ıcın sagolun deyıp nıye gerı cevırmıyorsunuz

Çocuğunuz ağlıyorsa siz yıkayın başkasına izin vermeyin. O sizin çocuğunuz Ben olsam izin vermezdim hele çocuğum ağlıyorsa hiç izin vermezdim Çocukların ağlamasına dayanamam.

Aha da banlandı
Kaç kere demiş üç günde dört günde bir yıkıyorum diye
Ama yinede anlatamamış

suyunu hazırda tut suyu çok sıcak olmasın yıkamadan önce karnını doyur yıka iki pışpışla zaten uyur üzerini sıkı ört hiç birşey olmaz heleki bu mevsimde
17 yıl önce ben bu yöntemle büyüttüm kızlarımı ikiside çok sağlıklı büyüdü

Sobaya gazete atin o bile yeter madem o kadar soguk havayi kirar. Ikincisi cocugu yika cikarmadan banyoda sac kurutma calistir o da yeter. Kar kis yok ben de ic anadoludayim ucuncusu ve en kotusu hasta olsa ne olur yani cocuk bu biraz burnu akar gecer haziran ayında bu kadar pimpiriklenmeyin millet deniz isinmadigi halde denize sokuyor ben gecen sene 6 aylikken haziranda denize soktum kurulanir gecer kimseye vermeyin cocugu seveceklerse alsinlar o kadar aglatirlir mi ya?

Ya konuya yabanciyim da, henuz yeni evliyim bir şey soracağım sayın anneler. Bebeklerin her gün yıkanması gerekmiyor mu belli bir yaş diliminde? Bunun sağlıklı olduğunu duymuştum. Ya da 2 güne bir miydi?

2 hafta ne ya kokmaz mi çocuk çok rahatsız olur.

Kızlar sayfaların bazılarına baktım bayağı öneri falan vermişsiniz ama bebek yenidoğan değil. Yaşını bile doldurmuş.
Normal duşta foşur foşur yıka çık o kadar önemli değil bu işler ya.
Kocam sizi görse beni kurşuna dizer, saçlarını kurutmuyorum ve banyodan sonra çıplak gezmesine müsaade ediyorum diye kızıyor

Kızım 17 aylık, mis gibi kış bebeğiydi yani, hiç bu kadar uğraştığımı bilmem. Hatta ilk zamanlar özellikle suda oynatır hem yorar hem sakinleştirirdim. Hasta falan olmadı.

O degil de biri sac bakimi icin saclarinizi yikamayin yaglandirin diyordu, denedim kendimde onu 6 gunun sonunda yaglanmamisti hala ama pes ettim yikadim

Is yerinde ben kendimi tutmustum sesli gülmemek için

Etrafin yine iyi dayinmis demek ki 6 gün :) Ayrica pes, benimki hemen 2 günde yaglanir. Demek ki saçlarin iyi ve güzeldir bence.

Cidden sanki prematüre bebek bakımından bahsediliyor. Çocuk yaşına girmiş.
Ben geçen sene bu zamanlar balkonda yıkıyordum

Aynı şeyi düşünmüşüz

Cidden sanki prematüre bebek bakımından bahsediliyor. Çocuk yaşına girmiş.
Ben geçen sene bu zamanlar balkonda yıkıyordum

Geçen sene içinden çıkıp gezemiyor diye evin ortasına şişme havuz kurmuştuk. Bu sene yapılmaz da o napcaz bilmiyorum sıcaklarla.

Yazın ben de her seferinde şampuan sürmüyorum kafasına sık yıkandığı için. Gövdesini sabunluyorum ama kafasını duru suyla ıslatıyorum.
Buna çok takılıyorum ben de , doğrusunu bilemiyorum.
Yediğini , içtiğini sürüyor kafasına. Şampuan sürmesem hiç yıkıyormuşum gibi gelmiyor. Sürünce içim rahat etmiyor. Organik şampuan kullanıyorum ama yine de zarar veriyor mudur acaba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…