Kv nin kızımı banyo ettirmesi

Geçen sene içinden çıkıp gezemiyor diye evin ortasına şişme havuz kurmuştuk. Bu sene yapılmaz da o napcaz bilmiyorum sıcaklarla.
Benim büyük kızım çok laf dinlerdi maşallah, o da ocak doğumlu.18-19aylıkken çıkma içinden oyna derdim yarım saat oynardı suda.
Oğlan yarım akıllı bir dk bıraksam kendini boğar suda

Bebek icin banyo sureleri cok uzun. Bebekler banyo yaptikca buyur der buyuklerimiz. Banyoya suyu hazirlayin kapisini kapatın. onceden sicak suyu Biraz akitin ki banyo iliklassin. Sonra banyoyu yaptirdiginiz gibi i havlusuna sarin. Kurulayip hemen giydirince bir de battaniyesine sarinca Üşümez. Zaten rahatladigi icin hemen uyuyacaktir da Hasta etmezsin.

Aynen katılıyorum banyo sonrası kalın giydirip saçlarını kurutursanız bısey olmaz. Konu sahibi niye pasif etti durumunu onuda anlamadım aslında ama 2 hafta uzun bu süre kokar çocuk be

bir tek ben mi takildim banyo "ettirmek" nedir. okurken zorlandım ettirmek de ettirmek, keşke Türkçe yi biraz daha özenli konuşsak

1 yaşında ki cocugu tek basına yıkayabılırsin . Ne gereği var KV nın yıkamadı .Bnmki 3 aylıkken tek basına yıkamaya basladım. Suan 6 aylıkaylık banyoda kucağımda yıkıyorum

Yukarı sızde çıkın kendınız yıkayın. Ne münasebet düzenli olarak gelıp çocuğu alıp yıkıyorlar. Siz necısınız

İki hafta mı
Biraz uzunmuş görmedim o iki hafta olayını

Evet konuda 2 hafta gelmedi yıkamaya yıkanmadı demiş sonra da 1 hafta beklemiş hayır yani.zaten beklemiyorsa kendi 3 günde bir yıkıyorsa ve kaynanasının yıkamasını zaten istemiyorsa 2 hafta gelmemesini neden sorun etti o zaman? demek ki yıkayamıyordu bekliyordu yani hem yıkamaya çıkarıyorlar deyip hem gelmeyince de gelmedi demek tezat belki kaynanası alışsın diye o süreçte gelmedi.soba konusu zaten garip gündüz hadi yıkayamadı akşam eşi gelincede mi odun alıp yakamadı sobayı

Evin soğuksa yıkama hasta olur laf anlamazlar.
Ama hava sıcak olduğu zaman üşütmemeye çalışarak hızlıca yıkayabilirsin. Huysuzlanınca yıkayıp yatırdım rahat uyuyor sağolun dersin. Sakın bu sebepten tartışma güzel güzel anlat.

Kışın ortasında değiliz. Kronik bir hastalığı yoksa , banyo yapinca hastalanmaz. Cok sıkı giydirmenize bile gerek yok.

Nasıl alıştırırsanız öyle gider.

En önemli nokta, sıcaksa su , çıkmak üzereyken suyu ılık bir şekilde döküp sonra çıkmak. O zaman banyo dışı soğuksa bile üşümüyor çocuklar.

Bu arada, aranız açık olsa da, banyo yapınca sizde çıkabilirsiniz .

Neden senin kızını onlar banyo yaptırıyor ki ! Bence sen banyo yaptırmadığın için sen iki-üç günde bir yaptırsan onlar da götürüp yaptırmazlar .... yaz geldi artık her gün veya gün aşırı banyo yapması lazım ki bebekte rahatlasın

Anlamadığım şey çocuk benim çocuğum kimse ben istemeden elini bile süremez neden kaynananızın yıkamasını sorun ettiniz bunun kararını bile veremiyor musunuz

O zevki kv ye tattirmadim.simdi de hic yaklaşmıyor zaten.kendiniz yıkayın

[MEDIA

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…