Su kadinlar kulübünde ve genel olarakta cevremde gördüğüm,en büyük hatalardan biri yeni dogum yapmis annenin evine kayinvalidesini kabul etmesi oluyor.
Dogum oncesi bunlar neden konusulmuyor?
Kabul etmeyin.
Simdi eskisi gibi de degil,doktorlara gore turkiyenin nedense %70 inin çatı dar ,nedense yabancilarin çatı dar degil:) :) hastalar sezeryan oluyor . O haliyle kayinvalide tantanasi cekmek ne diye?
Ufacik bebege annesiymis gibi davrandiklari yetmiyor bir de geldikleri yerde huzur vermiyorlar.
Hani beni yanlis anlamayin buyuk soz Söylemem Allah in gucune gider ama benim cocugum yok daha simdiden kimse gelmicek diye anlastim eşimle .
Bu gelenek bizde var sanirim dogum yapanin yanina annesinin kaynanasının gitmesi. Baska ulkelerde nasil bilmiyorum Eşler bostan korkulugu oldugu surece biz daha cok cekeriz.
Sizin kayinvalide arsız ve cok bilmis ona yol verme zamani gelmis bence. Esinize de masallah diyeyim size yardimci oluyor gordugum kadariyla bebek bakimi hususunda şanslısınız bence .benim cok yakin arkadasim dogum yapti kocasi cocuga 1 kez bakmadi. Kiz dusa gircek tutsana diyor. Bir dus 20 dakika yani tutamam banane diyor. Kiz cocukla annesine gidiyor annesinde dusa giriyor. Cocukta babayi sevmiyor bir bagi yok babayla hep anne ilgileniyoe tek basina bakıyor ve cocuk yaramaz bir cocuk bir de.boyle erkeklerden nefret ediyorum gercekten