Kv: O bebek oğlumdan değildir!

Dogmamis bebegine beddua eden kayinvalideni (senin iddian) dogal.olarak affedemiyorsun ama aynısını sen yapiyorsun yuzune soyleyince de ben tartisma meraklisi oluyorum.
Ok k.i.b bye
Algını taktir ettim bilip bilmeden yorum yapma daha konuyu düzgün okumamışsın beddua eden kv değil ayrıca önceki konu hakkında bilgin yok hiç sizi ilgilendiren bi durum değil güle güle

Kâr kalmamali değil mi ? Hatasinn bedelini odemeli bende size katilyorm asla asla sonra herseyi reva görüyorlar.
Böyle düşünüp sonra vicdan yapıyorum ben kimim ki cezalandıracağım Allah'ından bulsun diyorum eden bulur ben edersem benimde basıma gelir

''Sen de anne olacaksın, evladından ayrı bir gün düşünemezsin'' dediğiniz kadına ''çocuğun gebersin'' demişler. Bunu söyleyenler de ANNE olmasına rağmen bu lafı edebiliyor. Anne olan birisi nasıl başka bir anneye evladından ayrılması için beddua edebilir? Kendi torununa beddua eden insanlıktan nasibini almamışları hayattan çıkartmak hiçte anormal değil.

Dün 'gebersin' dediği çocuğu yarın kucağına aldığında agucuk gugucuk yapması kadar midesizce birşeyde yok bence.

Böyle anayı evlat bulmasın kusura bakmayın. Hakaret üstüne beddua ama o anne. Aman ne kutsal anne. Konu sahibi ne için saygı göstersin? Çocuğu ölsün diye beddua ettikleri için mi? Anneyse anneye yakışır şekilde davransınlar. Anne manne değil bunlar.

Evliliğimizi onaylamaması destek olmaması affedilebilir affedemediğim gebersin ve babası kim sözleri bazen boşver desemde aklıma gelince kötü oluyorum

Konu sahibi eşine bu şekilde yaklaşırsa kocası annesini haklı görür. Kimsenin anneliğini sorgulayamayız burada genel olarak yorum yapıyoruz. Üstelik benim eşim kötü bile olsa annesini saymalıdır bu benim görüşüm. Hiç bir evlada anneni sil denmez, denmemeli. Zaten annesini silebilecek maharette bir adamdan korkarım ben. Konu sahibi zaten kendisi görüşmüyor ama kocasına sende görüşmeyeceksin demek okları üzerine çevirir, adam zaten annesinin hatalarını görüyor, eşinin yanında durmuş fazla üstüne gitmek annesini kafasında zavallı yapar.

Zaten kk da magduru oynayanlarin cogu bu sekilde saptirarak anlatiyorlar ve kendi hatalarindan bahsetmiyorlar

Görüşme diye baskı yaparsam beni kötü göreceğini düşünüyorum bende. Beni kızmasın diye gizlemesindense böyle görüşsün

Cok fenasin konu sahibi
Bende bir genelleme yapmak istiyorum burada bişey danışan moral bulmaya çalışan kadınlara saldıran tartışma ortamı isteyen kadınlar da normal hayatta kimseye söz geçiremeyen ezik olan kişilerdir bari sanalda birilerini ezsinler (senin için demiyorum genel konuşuyorum)

Görüşmek istemesinin sebebi oğluyla arasını düzeltmek. Seni hâlâ istemiyo. Oğludur birak gorussun diyeceğim ama bu seferde sana karsi doldurabilir. Aranizi açmaya calisabilir. Başta istemeyen hicbir zaman istemez sonuçta. Yinede de sen Karışma destekle gorussun annesiyle ki yarin öbür gun eşin seni suclamasin senin yüzünden diye. Sadece bak bakayım gorustukleri zaman annesi neler söylüyor nasıl davraniyo filan. Ne diyeyim biri annesi biri sen adamin da işi zor

Evet hep arada kalan o oldu sevgiliyken de annesi beni kötülerdi bende anneyi kötülesem dayanamazdı herhalde ben hep sakin sessiz kaldım

Evet görüldüğü gibi inşallah seninkinin de demişim çünkü o bana demişti

He canım he bol keseden salla.

O arkadaş sadece;

süper anneler diye kendisini eleştiren kadınlara taş atmış.
arkadaşım altı aylık hamileyken annesini kaybetti ve kendisi bir tiryakiydi. buna rağmen ağzına sürmedi.
öz teyzem ise sigarayı bırakmadı ve bebeğinin kalbi aniden durdu.
bende bir tiryakiydim ve sinirli stresli zamanları sigara içmeden atlattım.
burada kendisine gelen bir iki olumlu yorumla gaz almış yürüyor. Allah ım o güzel meleği kendi annesinden korusun ne diyelim arkadaşım...

demiş.

Sen de "öz teyzem ise sigarayı bırakmadı ve bebeğinin kalbi aniden durdu." cümlesine karşılık olarak "İnşallah seninkinin de kalbi dursun da orada burada dalga geçip yargılandıklarını anla" demişsin. Yani o sana bebeğinin kalbi dursun dememiş.

Sadece;

siz ne kadar kötü kalpli bir kadınsınız. inanın şok oldum bu yorumu okuyunca. siz belliki sevgisizlikten bu hale gelmişsiniz. bir insanın karnındaki bebeğe bile inşallah kalbi dursun diye beddua edecek kadar şeytani duygulara sahipsiniz. İnşallah bebeğiniz kişiliğini sizden almaz ve inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Hem kötü kalplisiniz hem de gerçekten İYİ BİR ANNE,İYİ BİR İNSAN DEĞİLSİNİZ. Rabbim kimin kalbinden ne geçiyorsa iki katını versin herkese.

yazmış.
Evet hanımefendi merak ettim gidip baktım ben de doğrudur.

Malesef kayınvalidenden hiçbir farkın yomuş. Artık gönül rahatlığıyla görüşebilirsin.

Niye böyle bi çabaları olur anlamıyorum ki
Benim gözlemim şudur ki bizi kuma gibi görüyorlar. Kızına hediye alan damat adaaam gibi adaaam olurken,geline hediye alan oğluşu kılıbık,karı köylü,"ne gerek var şimdi hediyeye" oluyor .sanki kendileri bu yoldan geçmemiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…