- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Şu an değil onu yazar yazmaz pişman oldum hiç çocuğu olmayan biri bile bunu isteyemezken bende bebek beklerken samimi olarak bunu istemem mümkün değil evet ben sigara iç bebeğin düşsün olarak anlamıştım zaten sonrasında konu kapatıldı
Konuyu saptırma derken bundan bahsetmiştim olayın iç yüzünü yanlış anlaşılmaları bilmeyen önyargılı tartışma meraklısı insan çok buradaSu kadina senin de bebeginin kalbi dursun bedduani gordukten sonra hikayeni bir de kayinvaliden ve gorumcenden dinlemek istedim.
Bende uzatmak istemem kırdıysam özür dilerim yanlış anladıysam az önce alıntıladım uzatan baskaları olacakTamam bende don lastiği gibi uzatmayayım konuya dönelim
Yoo ben öyle bir anlam çokaramadım,yorum gücün sınırsız sanırım...Birine bebeğinin kalbi dursun demiştin kimsenin ağzının ayarı yok galiba ya neyse mesajından eee sen ona beddua ediyorsan kv de sana eder sinirle anlamı çıkmıyor mu? Ben öfkeyle yazdığımı belirttim pişman olduğumu da fakat ayni olay değil kıyas bile edilemez biri tanımadığım birine bi anda olan bişey diğeri 6 yıldır yaşadığım bişeyAdAm_OLaCaK_KIZ C captain price
Ondan izinsiz habersiz evlenmemizKadının bu nefretinin bi nedeni yok mu yani?
Size sormadım mesajı yazana sordum ki yanlış anladıysam düzelteyim diye.Yoo ben öyle bir anlam çokaramadım,yorum gücün sınırsız sanırım...
Asla affetmezdim ve gorusmezdim. .illa gorusulecekse de dışarda yada kendi evimde görüşürdum, öyle insanların ayağına gitmezdim ..1 yıl sonra görüşmek istemek de -böylesine- büyük bir ödül .. hakkında hayırlısı olsun ..Hamilelikte stres olmak istemiyorum doğum sonrası lohusalık depresyonu sütten kesilme vs yasamak istemiyorum bebeğimizi düşünüyorsan onları evimizden uzak tut belki 1 yasına fln gelir o zaman gider görüşürüm ama bu süreçte değil dedim
İlgimi çekti,okudum,yorum yaptım,yapma böyle bak çok üzülürüm,lütfenSize sormadım mesajı yazana sordum ki yanlış anladıysam düzelteyim diye.
Ayni dert bende de var .Görümcem hem bana namusuma bebgime laf atti iftirlar atti .Bende altta kalmadim agzinin payini verdim. Kaynanam olacak sözünü kizina geciremedi.Ve gelip gidip bana herseyde onun örnegini veriyor esya alirken bebegime bisey alacak olduğum zaman ve evde esimle kavga ediyrom oda anasina Kıyamazmis üzülürmüs ne diyim terbiye mi edim diyor cevap ? Desin dursun napacaksn diyor? ESIn mantikli geldi dedigi banada ama görüşme görüşturmede kar mi kalsin yaptıkları yanina?? Iyi bedeli can sıkintisini biz odeyelim küfürü yiyyelim onlar hic bişey olmamis gibi görüsecek mi yok yaaa .. piskin ablasinn derdi sadcee onla görüşmek benle degil .Bebegimi anmiyorlar bile.Asla barisma herseye hasret kalsinlar nefret ediyrom.Yorumu konu sahibi sanmisim Özür :)))Eşiniz çok mantıklı gercekten yaklaşımı takdir ettim. Bir cok es malesef bu konularda bu sekilde net ve kararlı tutum sergilemiyor.
Siz cok haklısınız görüşmek istememeniz cok dogal kim olsa doymamış bebeğe dil uzatacak kadar alçalan varlıklar ile görüşmek istemez samimiyetlerine inananmaz.
Tam olarak aynı olmasada bende benzer belki biraz daha az olan yollardan geçtim. Seni cok iyi anlıyorum. Benimde kv görüşmek istiyor ama ben istemiyorum. Esime engel olmuyorum ama.
Sonuçta annesi ailesi... görüşsün önüne hic bir zman set koymadım. Bence sende koyma. Gitsin görüşsün konuşsun.
Ama sen kararlı oldugunu ilet. Ve seni açından telafisi olmadığını ilet.
Eşinde sakın onların iki guzel lafına felan kanıp. Hatalarını anladılar moduna girip seni üzmesin.
Sen hassas bir donemdesin zaten hamilelik psikolojisi.
O konuşsun görüşsün etsin ama sana hic bir sey yansıtmasın iyi kötü
Bu şartlarda görüşmek istiyor ise görüşsün
Kâr kalmamali değil mi ? Hatasinn bedelini odemeli bende size katilyorm asla asla sonra herseyi reva görüyorlar.Ben görüşmezdim çocuğumu da göndermezdim. Ölsün gebersin diyenlere nasıl güvenilir
Dogmamis bebegine beddua eden kayinvalideni (senin iddian) dogal.olarak affedemiyorsun ama aynısını sen yapiyorsun yuzune soyleyince de ben tartisma meraklisi oluyorum.Konuyu saptırma derken bundan bahsetmiştim olayın iç yüzünü yanlış anlaşılmaları bilmeyen önyargılı tartışma meraklısı insan çok buradaAdAm_OLaCaK_KIZ
Niye böyle bi çabaları olur anlamıyorum kiSakın kv yüzünden eşinizle kötü olmayın,en büyük çabaları o oluyor genelde.Eşiniz zaten mantıklı biri bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?