Kv: O bebek oğlumdan değildir!

Tamam bende don lastiği gibi uzatmayayım konuya dönelim

Siz kin tutmakta kırılmakta Haklısınız görğşmeyebilirsiniz ancak iyi veya kötü o elinizin annesi eğer annesi ile Görüşmek istiyorsa onu bence bu konuda özgür bırakın

Birine bebeğinin kalbi dursun demiştin kimsenin ağzının ayarı yok galiba ya neyse mesajından eee sen ona beddua ediyorsan kv de sana eder sinirle anlamı çıkmıyor mu? Ben öfkeyle yazdığımı belirttim pişman olduğumu da fakat ayni olay değil kıyas bile edilemez biri tanımadığım birine bi anda olan bişey diğeri 6 yıldır yaşadığım bişey AdAm_OLaCaK_KIZ C captain price

Yoo ben öyle bir anlam çokaramadım,yorum gücün sınırsız sanırım...

Asla affetmezdim ve gorusmezdim. .illa gorusulecekse de dışarda yada kendi evimde görüşürdum, öyle insanların ayağına gitmezdim ..1 yıl sonra görüşmek istemek de -böylesine- büyük bir ödül .. hakkında hayırlısı olsun ..

Ayni dert bende de var .Görümcem hem bana namusuma bebgime laf atti iftirlar atti .Bende altta kalmadim agzinin payini verdim. Kaynanam olacak sözünü kizina geciremedi.Ve gelip gidip bana herseyde onun örnegini veriyor esya alirken bebegime bisey alacak olduğum zaman ve evde esimle kavga ediyrom oda anasina Kıyamazmis üzülürmüs ne diyim terbiye mi edim diyor cevap ? Desin dursun napacaksn diyor? ESIn mantikli geldi dedigi banada ama görüşme görüşturmede kar mi kalsin yaptıkları yanina?? Iyi bedeli can sıkintisini biz odeyelim küfürü yiyyelim onlar hic bişey olmamis gibi görüsecek mi yok yaaa .. piskin ablasinn derdi sadcee onla görüşmek benle degil .Bebegimi anmiyorlar bile.Asla barisma herseye hasret kalsinlar nefret ediyrom.Yorumu konu sahibi sanmisim Özür :)))

Sakın kv yüzünden eşinizle kötü olmayın,en büyük çabaları o oluyor genelde.Eşiniz zaten mantıklı biri bence.

Konuyu saptırma derken bundan bahsetmiştim olayın iç yüzünü yanlış anlaşılmaları bilmeyen önyargılı tartışma meraklısı insan çok burada AdAm_OLaCaK_KIZ
Dogmamis bebegine beddua eden kayinvalideni (senin iddian) dogal.olarak affedemiyorsun ama aynısını sen yapiyorsun yuzune soyleyince de ben tartisma meraklisi oluyorum.
Ok k.i.b bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…