• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv: O bebek oğlumdan değildir!

Kv çok yaşlıysa falan bir derece daha ılımlı olunabilir, ne dediğini bilmiyordur diye düşünülebilir.
Arkadaşların ileride eşin daha fazlasına seni maruz bırakacaktır görüşlerine ben de katılıyorum, ama eşe hayır görüşmeyeceksin demeniz yine size zarar verecektir. Bence eşinize karışmayın ama özellikle çocuğu asla belli yaşa kadar göremeyeceklerini net bir şekilde eşinize söyleyin.

Kusura bakmayında size yapılan itham ne kadar çirkin,seviyesizce..
annede bir yere kadar.kendi oğlunun Eşine , namusuna söz etmiş. Ne demek o bebek oğlumdan değildir :oha:
Ben bu sözü yutmam. Eşiminde yutmasını istemem.
Hiçbirşey olmamış gibi davranırsanız daha çok yüz göz olursunuz.görüşmeyin.

Eşimle sevgiliykenden bugüne kadar kv beni hiç istemedi sevmedi yapıcı olmaya çalıştık konuştuk yanına defalarca gittik sen büyüksün annemizsin sorun nedir çözüm bulalım diye her seferinde bayramlarda dahi kovulduk açıklamasız. Kendince kendi istediği görücü usulü bir kızı alıp yönetmek istedi sebep buydu

Allah razı olsun eşimden bir gün bile beni ezdirmemiştir zaten baktı olmuyor ailesinden habersiz evlendik düğünümüzü kendimiz yaptık evimizi kendimiz kurduk

Üzerinden 2 yıl geçti bu süreçte sadece kayınpederim bize destekti bize maddi manevi her yardımı yaptı kv görümce hiçbir zaman olmadı eşim ve ben ikisiyle hiç görüşmedik

Hamile olduğumu öğrendiğimizde torun sevgisi yumuşatır diye söyledik aracılarla. onda bile o bebek oğlumdan değildir diye ara bozmaya çalıştı görümcem beni aradı beddualar hakaretler karnındaki ölsün gebersin vs diye

Şimdi son günlerde görüşmek istiyorlar ben asla görüşme taraftarı değilim doğmamış bebeğime kadar dil uzatanlarla. Eşim bu konuda bana baskı yapmayacağını istersem ömür boyu görüşmeyeceğimi söyledi fakat kendisi görüşmek istiyor ( karşılaştığı ortamlarda sadece çünkü sen olmadan onun evine gitmem oh karısını bıraktı geldi dedirtmem diyor) yaptıklarını unutmadım ama annem sonuçta hem babamın hatrı var hep arada kalıyor hem annemi özlüyorum yaptıklarını hatırlayınca nefret ediyorum gözden ırak gönülden ırak demesin yakınken uzak olalım küs olmayayım ama onunla özel bişey de paylaşmayayım(bayram,doğum vs) asıl ceza ona budur diyor
Sizce ne yapmalıyım? Eşimin tutumunu nasıl karşılamalıyım?
İstedikleri zaman namusuna laf edip hakaretler edip, istedikleri zaman hayatına dahil mi olacaklar? Asla müsade etme. Eşinin hatrı için bak yüzlerine karşılaşınca, ama o kadar. Selam verirlerse alırsın ama sen selam verme. Kv çok akıllı. Baktı torun geliyor hemen rol kapma düşüncelerine girdi annene papuç bırakmak istemeyecek. Torun benim torunum şimdiden biraz yolumu yapayım da başında durayım gidip gelmem kalmam rahat olsun diye düşünüyor. Bundan sonra yaptığı hiçbir hareketin sana samimi geleceğini sanmam. Ayrıca tiyatro gibi ve itici gelicek. Şöyle düşün, o bebek başkasındandır lafını kocan kafaya taksaydı, bir bildiğin varsa söyle deseydi, o kafada bir adam olsaydı ne olacaktı? Yuvan dağılacaktı kocanla kötü olacaktın. Allahtan kocan akıllı bir adammış. Yoksa çok var öyle dolduruşa gelen.

Doğumunda kalmasına izin verme. Bir sürü haklı sebebin var sakın öyle birşey yapma. Kocanda yanında zaten. Bebeğin sünnetiymiş ıvırıymş zıvırıymış mevlütmüş çağırıyorsa eşin çağırsın sen yapma. Kimse de gık diyemez. Ayrıca eşin annesinin sana o... muamelesi yapmasına karşın annesini sana savunursa ona da cevabını verirsin.

Ha kv gerçekten hatasını anlamıştır gelir senden özür diler, her ne kadar yetersüz kalsa da gönlünü alır, o zaman iş değişir. O zaman belki bir şansı hak eder. Ama öyle damdan düşer gibi toruna atlamak için geline yanaşamaz yemezler.

Eşimle sevgiliykenden bugüne kadar kv beni hiç istemedi sevmedi yapıcı olmaya çalıştık konuştuk yanına defalarca gittik sen büyüksün annemizsin sorun nedir çözüm bulalım diye her seferinde bayramlarda dahi kovulduk açıklamasız. Kendince kendi istediği görücü usulü bir kızı alıp yönetmek istedi sebep buydu

Allah razı olsun eşimden bir gün bile beni ezdirmemiştir zaten baktı olmuyor ailesinden habersiz evlendik düğünümüzü kendimiz yaptık evimizi kendimiz kurduk

Üzerinden 2 yıl geçti bu süreçte sadece kayınpederim bize destekti bize maddi manevi her yardımı yaptı kv görümce hiçbir zaman olmadı eşim ve ben ikisiyle hiç görüşmedik

Hamile olduğumu öğrendiğimizde torun sevgisi yumuşatır diye söyledik aracılarla. onda bile o bebek oğlumdan değildir diye ara bozmaya çalıştı görümcem beni aradı beddualar hakaretler karnındaki ölsün gebersin vs diye

Şimdi son günlerde görüşmek istiyorlar ben asla görüşme taraftarı değilim doğmamış bebeğime kadar dil uzatanlarla. Eşim bu konuda bana baskı yapmayacağını istersem ömür boyu görüşmeyeceğimi söyledi fakat kendisi görüşmek istiyor ( karşılaştığı ortamlarda sadece çünkü sen olmadan onun evine gitmem oh karısını bıraktı geldi dedirtmem diyor) yaptıklarını unutmadım ama annem sonuçta hem babamın hatrı var hep arada kalıyor hem annemi özlüyorum yaptıklarını hatırlayınca nefret ediyorum gözden ırak gönülden ırak demesin yakınken uzak olalım küs olmayayım ama onunla özel bişey de paylaşmayayım(bayram,doğum vs) asıl ceza ona budur diyor
Oooohaaaaaaa :oha:

Eşin napiyosa yapsın , sen bir daha yağmurlu havada su verme onlara ..

kayinvaliden her gece yanınızda ya çocuk oğlundan mi başkasından mi bilir..hakkını yeme şimdi ..

Eşiniz sizi hiç ezdirmemiş ne kadar güzel. O zaman bu konuda onu ve kayınpederinizi kırmayın diyeceğim ama valla bebeğinize beddua etmek de nasıl birşey bilemedim.

Ben olsam gitmem görüşmem. Eşimin görüşmesi de içine sinmezdi. Yani " eşinin annesi neticede girsin görüşsün" diyenler gibi politik davranmak çok zor. Nasıl unutulur bunca söylenen laflar, üstelik en güzel günler en özel anlar onlar tarafından katledilmiş. Yaptığınız herşey eminimki içinize sinmemiştir.

Normalde çoook uyumlu birisiyimdir. Eşim yerine ben iki günlük dünya boşver falan derim. Ama kayın aileniz öyle tipler değil bence. Hem benim namusuma laf edecek bunu da karnımdaki bebeğin üzerinden yapacak hemde doğmamış bebeğime ölsün vs diye beddua edecek. Eeee kocanızda sen ne zaman istersen, yok böylesi onlar için daha büyük ceza diyecek. Bence eşiniz bildiğiniz barışmanız için yol yapıyor. Doğumda kalktı geldi kayınvalideniz size sormadı bile. Bunu eşiniz engelleyemezki. Ya da evinize geldi. Bi kaç ay sonra eşiniz torununu görmek istiyo sende kabul etmiyorsun ben bi saatlik götürüp geliyim der. Bu böyle sürüp gider.

Çünkü eşinizin kanı canı annesi istediği kadar yanlış yapsın kin tutamaz. Ufacık bir adımında koşar tıpkı şimdiki gibi. Görüşmek istemeyen kayınvalideniz olmuş. Şimdi isteyince eşiniz hemen yelkenleri suya indirmiş.

Bence eşinin dediğini yap kendisi utansın sen yinede büyüklük yap dediklerinden yaptıklarından utansınlar bir nevi senin onlarla görüşmez yüzlerine en büyük tavır olur..

Eşin herşekilde yanındaymış kayın babanda onların sana yaptığı desteği sende yap pişman et laflarına

Ben olsam gitmem görüşmem. Eşimin görüşmesi de içine sinmezdi. Yani " eşinin annesi neticede girsin görüşsün" diyenler gibi politik davranmak çok zor. Nasıl unutulur bunca söylenen laflar, üstelik en güzel günler en özel anlar onlar tarafından katledilmiş. Yaptığınız herşey eminimki içinize sinmemiştir.

Normalde çoook uyumlu birisiyimdir. Eşim yerine ben iki günlük dünya boşver falan derim. Ama kayın aileniz öyle tipler değil bence. Hem benim namusuma laf edecek bunu da karnımdaki bebeğin üzerinden yapacak hemde doğmamış bebeğime ölsün vs diye beddua edecek. Eeee kocanızda sen ne zaman istersen, yok böylesi onlar için daha büyük ceza diyecek. Bence eşiniz bildiğiniz barışmanız için yol yapıyor. Doğumda kalktı geldi kayınvalideniz size sormadı bile. Bunu eşiniz engelleyemezki. Ya da evinize geldi. Bi kaç ay sonra eşiniz torununu görmek istiyo sende kabul etmiyorsun ben bi saatlik götürüp geliyim der. Bu böyle sürüp gider.

Çünkü eşinizin kanı canı annesi istediği kadar yanlış yapsın kin tutamaz. Ufacık bir adımında koşar tıpkı şimdiki gibi. Görüşmek istemeyen kayınvalideniz olmuş. Şimdi isteyince eşiniz hemen yelkenleri suya indirmiş.

Sanırım ben bazı noktaları yanlış aktarmışım gidip görüşme söz konusu değil ancak aile şirketinde karşılaşırsa eskiden kafasını çevirip geçiyordu şimdi konuşuyor gidip görüşmeyi bende gidersem yapacak ben istemezsem tek basına ne bayramda ne kız kardeşinin düğününe gitmeyecek. Torunum görmek hakkım dediği noktada eşim ne zaman uygun görürse diyor şimdiden. Çıkıp gelse habersiz ne yapacaksın kovmak olmaz en başta babasının hatrı var oturduğumuz evi bile o aldı diyorum kovmam uygun dille şimdi müsait değil vs gönderirim diyor beni tanıyor baskıya gelemem giderim biliyor o da yıllar sonra huzursuz aileden çıkıp huzur bulduğu ortamı kaybetmek istemiyor

Bence eşinin dediğini yap kendisi utansın sen yinede büyüklük yap dediklerinden yaptıklarından utansınlar bir nevi senin onlarla görüşmez yüzlerine en büyük tavır olur..

Eşin herşekilde yanındaymış kayın babanda onların sana yaptığı desteği sende yap pişman et laflarına
Zaten hersey eşim ve kayınpederimin hatrına yoksa çoktan dava açmıştım

Eşiniz sizi hiç ezdirmemiş ne kadar güzel. O zaman bu konuda onu ve kayınpederinizi kırmayın diyeceğim ama valla bebeğinize beddua etmek de nasıl birşey bilemedim.
Eşim ve kayınpederim görüş diye zorlamıyorlar zaten kv de benimle görüşmeye merKlı değil hala büyük bir nefreti var

Eşinize "Çocuğumuza gebersin diyenlerle, benim namusuma, senin namusuna laf uzatanlarla görüşmek istiyorsan, sen bilirsin, daha bir şey demem sana" diyeceksiniz. Esasen eşinizin de görüşmemesi, tavrını koyması gerekiyor. Kaldı ki şu halde kimsenin size bunu teklif etmeye dahi yüzü olmamalı.

Siz elbette muhatap almayacak, yok sayacaksınız. Çocuğunuz doğunca babasıyla yollamayın bile, görüştürmeyin.

Oooohaaaaaaa :oha:

Eşin napiyosa yapsın , sen bir daha yağmurlu havada su verme onlara ..

kayinvaliden her gece yanınızda ya çocuk oğlundan mi başkasından mi bilir..hakkını yeme şimdi ..
Aklı sıra eşimin aklına şüphe düşürmek istedi bilmiyor ki herşeyi beraber yapıyoruz birbirimizden habersiz bişeyimiz yok kendi evliliği gibi sanmış olmalı

Zaten hersey eşim ve kayınpederimin hatrına yoksa çoktan dava açmıştım
Aynen öyle eşingilin hatrına yine labali olma sık sık görüşme eşin görmek istediğinde yanında ol tek hiçbir zaman yollama ne olur ne olmaz neler yapar kimbilir

Eşinize "Çocuğumuza gebersin diyenlerle, benim namusuma, senin namusuna laf uzatanlarla görüşmek istiyorsan, sen bilirsin, daha bir şey demem sana" diyeceksiniz. Esasen eşinizin de görüşmemesi, tavrını koyması gerekiyor. Kaldı ki şu halde kimsenin size bunu teklif etmeye dahi yüzü olmamalı.

Siz elbette muhatap almayacak, yok sayacaksınız. Çocuğunuz doğunca babasıyla yollamayın bile, görüştürmeyin.
Evet fotolarını bile görmeye hakkı yok aynı şekilde düşünüyorum

Aynen öyle eşingilin hatrına yine labali olma sık sık görüşme eşin görmek istediğinde yanında ol tek hiçbir zaman yollama ne olur ne olmaz neler yapar kimbilir
Sen olmasan da gider görüşürüm demiyor zaten sen yanımda olursan onların evine giderim diyor iş yerinde karşılaştıklarında benden ayrı görüşüyor o da mecbur iş yerinde

Back
X