- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
Ne yapıyorsunuz kızlar, nasıl katlanıyorsunuz, kv mi anlatayım, az çok biliyorsunuz anlaşamadığımı, beni eşimi evliliğimi yönetmeye çalışan bir kv var, ilk çocuğunu evlendirdiği için karşı tarafa nasıl davranacağını bilmiyor, haberimiz yokken plan yapar kendi akrabalarıyla(eşinin akrabalarını sevmez) illa geleceksiniz diye tutturur, hayır dediğimiz zaman surat yapar eşime söylenir bana söylenir cevabını alır, evlendiğimizde evime kafasına göre halı aldı, bende değiştim hepsini ve oğluna masraf yaptırdı, perdeler ve hatta mobilya konusunda onun istediğini beğenmediğim için surat yapıldı(yatak odasını kendi paramla almama rağmen), annem kv ye sen kendi evine alırsın beğendiysen onu dedi, evime gelir kendi evi gibi sorgusuz heryeri karıştırır, eline bez alır temizliğe kalkışır sanki bana pis der gibi, çocuk gibi evinize gelmeyeceğim artık diye yaygara koparır, eşim ne saçmalıyorsun dediğinde sen böyle devam et karına uy diye öz oğlunu üzer, huzurumuzu kaçırır, eşime takılan altınları ve nakitleri aldı, aldıkları oturma odası ödendi, oysa ben hiç borç yapmadan aldım, çünkü öyle anlaşıldı fakat onlar bu sözü tutmadı, para bizde biz konuşuruz kafasında bir kadın, ben herşeyimi aldım şükür birde almasam kim bilir nasıl kötülenirdim, benim için haddini aşan kelimeler kullandı, örneğin ailem hakkında vermeseydiler kızlarını bize dedi, insanlar hakkında küfür eder bu beni çok gerer, örnek eşimin erkek kardeşinin sevgilisine afedersin kaşar ve eşimin dayısının eşine şeytan der, çocuğuna anası olmasa tatlı çocuk der, bunlar beni hep uzaklaştırdı nefret ettirdi, kendisi hap kullanıyor ve bunu kullanıp bana birşey demeyin modunda bir kadın, eşimde o hasta diye pek sert çıkamıyor, tüm bunlara susmadım hep cevap verdim saygısız oldum, atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya, siz nasıl katlanıyorsunuz