Kv sizde kalırım dedi

Sanirim aile beni biktirdi biraz. Kendi gelip kalanlari da gectim her tatilde coluk cocugunu gonderenler var bi de basimda. “Hadi yavrum yengenize” diyen bana gonderiyor ne manasiz. Gelin yiyelim icelim gulelim gezelim evde kuduralim da coluk combalak. Ama aksam olunca bir zahmet yani evine herkes

Bence mesafeli olmanın iyi olduğunu hissetmişsiniz.. Bu mesafeden fazlasını aşmak sizi rahatsız etmiş deneyimlemişsiniz bence... Sizlik bi durum değil sanırım o kadar yakın olmak ev sisteminizin bozulacağı, ilişkinizin kötü etkileneceğini farketmişsiniz.... Bence kapasiteniz ne kadarını kaldırıyorsa o kadarına izin verin.. Kaynanızın hatrına sınırları gevşetmeyin.. İyi olacaksa ikiniz içinde iyi olmalı birinize iyi birinize kötü olmamalı

Muhtaç olsalar dediğinizde haklısınız

hastalık ve zorunlu sebep olmadıgı surece kalma olauyına karsıyım
herkes evınde olsun
görüşülür edilir ama neden yatılı kalmak

Evi aynı yerdeymiş..... Olay iki üç gün kalması değil.. Oraya yerleşmeye kalkması kendi keyfi için

Bir ben böyle rahat olamadım sanırım.
Ben müsade etmiyorum bana gereksiz gelinmesine adım "kötü gelin" e çıktı eminim.
Müsait olduğum an var olmadığım an var, ben kişilerin hayatına saygı gösteriyorsam saygı da beklerim.

Benim eltim mesela bu anlamda çok müsama göstermiş zamanında.
Atıyorum birinin doğum günü varsa, anası danası gelmez çocuğu gönderirler, başsız.
Yağlı eller ile her yere dokunmalar, her yeri karıştırmalar, parfümleri şişenin dibini görene kadar sıkmalar.
Bi ton şey... Başına gelmedik kalmamış zaten, anlatılıp destan olacak bir ton muhabbeti var.

Ben yaşamadım böyle şeyler.
Çünkü müsade etmiyorum.
Doğrusu da bu zaten.
Benim de 2 çocuğum var, ben çocuklarımı öyle saldım çayıra mevlam kayıra büyütmüyorum.
Sahip çıkıyorum, bir yere gidilirse beraber gidilir beraber dönülür.
Şehir dışı bir ziyaret değilse, kimsede kalmanın bir mantığı yok.
Ha destek olmak maksatlı olacaksa o ayrı. Ancak sırf kalmak olsun diye kimsenin kimseye rahatsızlık vermeye hakkı yok.
Görüş bir kaç saat git evine, herkesin kapısı bacası ayrı olmalı bence.

Çocuğunun evinde arada bir iki gün kalmak icin muhtaç durumda olmalarina gerek yok bence..
sadece cocugunun evi değil ki gelininin de evi
kalma olayı neden
aynı sehırdelermıs
gorussunler ama kalma olayı cok sacma
ben bu duzunden hoslanmıyorum mesela
kendı annem bıle kalmaz bızde .
hastalık olur zorunlu sebep olur okey ama keyfı olarak ne oluyor yanı geceyı orda gecırınce
herkesın duzenı var
yemegi içmesi uykusu rahatı,temizliği titizliği
kalma olayı kadar sacma bırsey yok bence

Yurt disinda sosyolojik gozlem yapma imkani olan arkadaslara buradan seslenmek istiyorum. Ben pek gormedim ama niceligi arttirmak gerek.
Cok merakli bizim ebeveynler birlikte yasamaya. Gidelim de colugun cocugun evine yerleselim kok salalim hizmet bekleyelim. Baska kulturlerde de var mi bu durum? İnsanligin dogal seyri mi?
Yabanci iki yasli aile taniyorum yaslari da geckin ama her yaz tatil plani yapiyorlar geziyorlar. Hayranim onlara. Yetmisinde zeytin dikip urununu toplama telasinda bir umut bir enerji. Keske boyle olabilsek. Kendi cevremde cok cok nadir boyle ornekler.

Sizce elbette öyle olmayabilir ama ben kalınabilecegini düşünüyorum, evet evde kimse olmazsa daha rahat oluruz ama bir iki gün azıcık keyfimden olabilirim, hayat benim keyfimden, duzenimden ibaret değil

Kesinlikle dogru olani yapiyorsun
Varsin kotu gelin olunsun,hic gerek yok. Bakalim ben de bu subat tatili icin simdiden soyledim kabul edemeyecegimi. Bakalim takan olacak mi

Evi aynı yerdeymiş..... Olay iki üç gün kalması değil.. Kendi keyfi için Oraya yerleşmeye kalkması
Bu konu için soylersek kayınvalide diger oğlu eğlendikten sonrası icin söylemiş kalma durumunu daha oratad gelin adayu bile yokmuş,yerlesme durumu için demiyorum elbette ama arada bir kalınabilir yani ben böyle düşünüyorum

Kaynınız evlenince zaten tek kalacak. Bu duruma alışmak zorunda, alışıncada meden gelip kalır ki insan? Bi belirsizlik var, yapamam gibi geliyordur belkide. O zaman bi çaresini bulursunuz.

Doğum yapacağım eşim “2 gün gelsin annen kalsın” diye yalvarıyor. Ona bile yok diyorum. Düzenli biri gelip kalsa kafayı yerim sanırım.

ayni sehirde kalma olayı tuhaf.. hastalık, hava kar-buz olmadıgı surece kalınmaz ki..

Akşam eşimle konuşacağım annesinin gelip gündüz oturabilecegini ama kalma konusunda rahatsız olacağımı söyleyeceğim.onu da annen gelmesin diyemem.cunku esin benim annemlerede gelin anne baba kalın der.ben üç nin rahatsızlığını on plana sokup.annen rahatsız canım sürekli ambulansla birlikte polis geliyor.ben tek iken bu durumla bada cikamayacagimi.sana ve kardeşlerine hesap vermek zorunda kalmak istemiyorm dicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…