- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Vallaha zor geliyor yaaa. Ayni sehirden hele luzumsuz. Evim hic bos olmaz ama yatili fenaHa misafir agirlamak zor geliyor yani
Bu aksam size yatiya geliyorum darkmore hanimcim
Sanirim aile beni biktirdi biraz. Kendi gelip kalanlari da gectim her tatilde coluk cocugunu gonderenler var bi de basimda. “Hadi yavrum yengenize” diyen bana gonderiyor ne manasiz. Gelin yiyelim icelim gulelim gezelim evde kuduralim da coluk combalak. Ama aksam olunca bir zahmet yani evine herkesBir yoruma bu kadar katılabilirdim.
Aynı şehirde iken bir insan niye yatılı gider ki?
Uzakta olsa tamam gelir bir kaç gün kalır, ancak bunun bir mantığı yok bence.
Ne kadar aranız iyi olursa olsun, kalması uygun değil bence.
İstediği kadar gelsin otursun ama vakti gelince herkes uyumaya evine gitsin bir zahmet.
Herkesin kendi özeli olmalı ve düzeni.
Kimse kimsenin düzenini de bu denli etkilememeli bence, ne kadar iyi niyetli olunursa olunsun, illa maraz çıkar.
Muhtaç olsalar dediğinizde haklısınızKayınpederiniz de yaşıyormuş zaten hani tek olsa gelir daha uzun kalır gibi birşey olabilirdi ama bu durumda surekli gelip kalmazlar herhalde..
Ayrıca annelerimiz, babalarımız ara ara gelip bizimle kalabilirler, ben bu forumda ailelerin gelip kalmasina bu kadar tepki verildiğini gördüm. Bu konularda biraz rahat ve duyarlı olmak lazım diye düşünüyorum ben ...
Çocuğunun evinde arada bir iki gün kalmak icin muhtaç durumda olmalarina gerek yok bence..Muhtaç olsalar dediğinizde haklısınız
Sanirim aile beni biktirdi biraz. Kendi gelip kalanlari da gectim her tatilde coluk cocugunu gonderenler var bi de basimda. “Hadi yavrum yengenize” diyen bana gonderiyor ne manasiz. Gelin yiyelim icelim gulelim gezelim evde kuduralim da coluk combalak. Ama aksam olunca bir zahmet yani evine herkes
sadece cocugunun evi değil ki gelininin de eviÇocuğunun evinde arada bir iki gün kalmak icin muhtaç durumda olmalarina gerek yok bence..
Evi aynı yerdeymiş..... Olay iki üç gün kalması değil.. Kendi keyfi için Oraya yerleşmeye kalkmasıÇocuğunun evinde arada bir iki gün kalmak icin muhtaç durumda olmalarina gerek yok bence..
Sizce elbette öyle olmayabilir ama ben kalınabilecegini düşünüyorum, evet evde kimse olmazsa daha rahat oluruz ama bir iki gün azıcık keyfimden olabilirim, hayat benim keyfimden, duzenimden ibaret değilsadece cocugunun evi değil ki gelininin de evi
kalma olayı neden
aynı sehırdelermıs
gorussunler ama kalma olayı cok sacma
ben bu duzunden hoslanmıyorum mesela
kendı annem bıle kalmaz bızde .
hastalık olur zorunlu sebep olur okey ama keyfı olarak ne oluyor yanı geceyı orda gecırınce
herkesın duzenı var
yemegi içmesi uykusu rahatı,temizliği titizliği
kalma olayı kadar sacma bırsey yok bence
Kesinlikle dogru olani yapiyorsunBir ben böyle rahat olamadım sanırım.
Ben müsade etmiyorum bana gereksiz gelinmesine adım "kötü gelin" e çıktı eminim.
Müsait olduğum an var olmadığım an var, ben kişilerin hayatına saygı gösteriyorsam saygı da beklerim.
Benim eltim mesela bu anlamda çok müsama göstermiş zamanında.
Atıyorum birinin doğum günü varsa, anası danası gelmez çocuğu gönderirler, başsız.
Yağlı eller ile her yere dokunmalar, her yeri karıştırmalar, parfümleri şişenin dibini görene kadar sıkmalar.
Bi ton şey... Başına gelmedik kalmamış zaten, anlatılıp destan olacak bir ton muhabbeti var.
Ben yaşamadım böyle şeyler.
Çünkü müsade etmiyorum.
Doğrusu da bu zaten.
Benim de 2 çocuğum var, ben çocuklarımı öyle saldım çayıra mevlam kayıra büyütmüyorum.
Sahip çıkıyorum, bir yere gidilirse beraber gidilir beraber dönülür.
Şehir dışı bir ziyaret değilse, kimsede kalmanın bir mantığı yok.
Ha destek olmak maksatlı olacaksa o ayrı. Ancak sırf kalmak olsun diye kimsenin kimseye rahatsızlık vermeye hakkı yok.
Görüş bir kaç saat git evine, herkesin kapısı bacası ayrı olmalı bence.
Bu konu için soylersek kayınvalide diger oğlu eğlendikten sonrası icin söylemiş kalma durumunu daha oratad gelin adayu bile yokmuş,yerlesme durumu için demiyorum elbette ama arada bir kalınabilir yani ben böyle düşünüyorumEvi aynı yerdeymiş..... Olay iki üç gün kalması değil.. Kendi keyfi için Oraya yerleşmeye kalkması
Yok, sürekli gelmez. Ama geldiğinde 1-2 gün kalır.Sürekli kalıyor mu sizinki
ayni sehirde kalma olayı tuhaf.. hastalık, hava kar-buz olmadıgı surece kalınmaz ki..Merhabalar 2 senelik evliyim.kayinvalidemle aynı sehirdeyiz. Genel olarak iyiyiz .bugün laf arasında kaynım evlenirse arada gelir kalırım biraz diğer oğluma giderim dedi.ben de buyur gel dedim bir şey diyemedim.
Aman nolur gelsin kalsin mi sizce?
Yoksa ne işi var herkes evinde mi olmalı?
Ne bilim garip oldum
Gerçekten bunun için mi konu açtınız.1 2 gun
1 2 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?