- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Görümcenizin gelinine ??? Ne ne ne :))) o nasıl oluyor ve neden gidiyorsunuz?Ahaha ben görümcemin gelinine temizliğe gidiyorum kv sagolsun..yaraniyor muyum hayır..hamile olsam gitmezdim ben de aman gitme..
Görümcenizin gelinine ??? Ne ne ne :))) o nasıl oluyor ve neden gidiyorsunuz?
şaka mı yapıyorsun neden gidiyorsun ya gitme gitmem desene ezdiriyorsun kendiniAhaha ben görümcemin gelinine temizliğe gidiyorum kv sagolsun..yaraniyor muyum hayır..hamile olsam gitmezdim ben de aman gitme..
Başınız sağolsun Allah sabır versin, iyiliği suistimal durumu yani, yapmayın bence, tamam içten gelir yapılır ama bu kadarı da fazla değil mi? Gelin çalışıyorsa tutsun bir yardımcı temizletsin..
Ben bu sene hamile olduğum için çalışmıyorum.Bebeğim öldü o ayrı konu..Gelin çalışıyor temizlige beni çağırıyorlar.Neden?çünkü ben herkese kosarim diyeeee
Temizlikciden de vazgectim sanirimablan sana yardıma geliyorken sen niye kv ye kadın tutacaksın ki üstelik kendi de çalışıyordu. hiç kadın tutmaya yanaşma size ne destekleri oldu da sen onun evine kadın göndereceksin senin kv bazen hak ediyor bırak oğlu ne derse desin ona .
Aman gelmesin yardima.. temizlemeye calisacagi odayi cok iyi tahmin edebiliyorum :)tabiki gitme temizlikçide gönderme hamile halinle çalışıyosun gencecik kv onun sana yardıma gelmesi lazım
alıştırma da kendi de çalışıyor tutsun bi zahmet yapamıyorsa temizlikçisini
kadına bak ya
Kizi olmadigi icin anlamiyo sanirim kuzum :)Cnm bencede hic gitme temizlikci de vonderme o sana yardima gelecegine seni cagiriyor yazik ya valla nasil vicdan acaba kendi kizi hamile olsaydi ondan da temizlik yapmasini isteyecekmiydi acaba????
Aynen oyle :) bayrama yakin tekrar cagiricak belki bu sefer esimde duycak ve yine tartisma olcak ve yine gelin arayi bozdu olcakSiz galiba eşinizle annesinin arasının bozulmasını sizden bilecekler diye dert ediyorsunuz.. Ben de böyle durumlar da çok kaldım. Eşim annesine karşı çok aksi biri.. Şu var ki: kv sizin söyleyeceğiniz lafı ömür billah unutmaz ama oğluyla yine düzelir araları. Sizin konular hep bu yönde, bu durumu artık kabullenmeniz gerekiyor. Kv kıllık yapacak, eşiniz cevabını verecek, siz zan altında kalacaksınız. Kötünün iyisi gibi bi durum :) en azından eşiniz yanınızda. Boşverin onlar aralarında halleder.
bedavacı desene kvTemizlikciden de vazgectim sanirimkndi para verip kadin tutmayi hic düsunmüyo ama kndide yapmiyo temilzigi mesela bn gitmesem muhtemelen yegenini cagiricak
Aman gelmesin yardima.. temizlemeye calisacagi odayi cok iyi tahmin edebiliyorum :)
Evet hic sevmiyorum huzursuzlugu yani bnm hakkimda kim kime ne demis umrumda degil ama yuz yuze baktigimiz icin en azindan karsilikli kötü konusmayakm istiyorumSende benim gibi huzursuzluk sevmeyen birisinkaptinn ama olmadan olmuyor canım 48 yaşında eli kolu tutan hemde çalışan kendi yapamayacaksa temizlikçi tutacak güce sahip olan biri niye 6 aylık hamile gelinine temizlik için gel der tabiki huzursuz etmek için aman diyim gitme temizlikçi de tutma Allah'tan eşin senden tarafta benimkisi gibi bırak bozulan ara bozulsun ana oğul arasında karışma ve bisey daha aramızdaki olanı eşime anlattığım için tepki aldım dedin bu güne kadar hiç bisey saklamadım eşimden annesine ne dediysem o ne dediyse harfi harfine söyledim ama olayın sıcaklığıyla değil biraz zaman geçtikten sonra ama ben demeseydim eminim kv kendisi söylerdi benim soylediklerimi ama kendi yaptıklarını söylemezdi
Ayni durum valla bnde ablam gelcek dediktn 5 sn sonra bana kim gelcek dedi :)Bir benzeri de bendebende beş aylık hamileyim hafta sonu yakın arkadaşım geldi ve evimi temizledik beraber, ertesi gün kv geliyor iki hafta üst üste gün toplantısı var temizliğe başlanacak diye duyurdu bende ay benim evimi de x geldi dün temizledi Allah razı olsun yoksa ben tam anlamıyla yapamazdım dedim
Ama hala ümitli gidip yardım edeceğimden
karıştırma amaçlı temizler sanırım aman geri kalsınTemizlikciden de vazgectim sanirimkndi para verip kadin tutmayi hic düsunmüyo ama kndide yapmiyo temilzigi mesela bn gitmesem muhtemelen yegenini cagiricak
Aman gelmesin yardima.. temizlemeye calisacagi odayi cok iyi tahmin edebiliyorum :)
Valla inşallah öyle olur yoksa arsız olunca karşıdaki gerçekten bozmadan olmuyorEvet hic sevmiyorum huzursuzlugu yani bnm hakkimda kim kime ne demis umrumda degil ama yuz yuze baktigimiz icin en azindan karsilikli kötü konusmayakm istiyorum
Annemden de bi kere ayni tepkiyi aldm gelmiyosn yardima diye bana kim yardim etsin demistm bi daha hic duymadm ondan :)Kendi annenizin evini hiç temizlemeye gittiniz mi ya da annenize temizlikci yolladiniz mi? Bekarken elini işe surmemis tipler, evlenince annesine faydasi olmamis tipler, koca ve kv nin kölesi oluyor ya birden. Mustehak.
Siz belki boyle degilsinizdir. Hem annenizin, hem kvnin evini temizliyorsunuzdur. O zaman simdilik temizlikci yollayin ikisine de. :)))) Sonra siz devam edersiniz temizliğe.
"Aaa anne sen de mi hamilesin, bilmiyordum çok sevindim hayırlı olsun" deseydinAyni durum valla bnde ablam gelcek dediktn 5 sn sonra bana kim gelcek dedi :)
48 yasinda saglikli calisan bi birey :)Kayınvalideniz çok yaşlı hasta falanmı sizden istiyor
Esinizin yegeninin evine mi temizlige gidiyosunuz.. neden kiAhaha ben görümcemin gelinine temizliğe gidiyorum kv sagolsun..yaraniyor muyum hayır..hamile olsam gitmezdim ben de aman gitme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?