Kv temizlik israri

Hamile bir kadından temizlik beklemek heleki senin evine ablan yardım edecek iken 48 yaşında genç bir kyvde kusura bakma az yesin hizmetçi tutsun ayıp yahu insanlıktan nasip almamış mı bu kadın
Temizlik sonrası bir sıkıntın olursa hiçmi canı yanmayacak allahtan korksun
asla kendi evine kadın almaz iken hemde kendi çalışırken sen neden ona kadın tutup bu isteğini yerine getireceksin ki
senden bunu talep etmesi tam anlamı ile anlayışsızlık ve allah korkusu olmayan bir insan bence kyvden

Çalışan bir bayan olarak farklı ildeki kyvdeye gidip temizlik yapan bir bayandım düşün benim anacğım ben geliyorum diye kadın tutup evini temizletiyor benim kyvde kirli şekilde bizi karşılıyordu bir gerginlik oldu başka konuda o gece bütün yaptıklarımı yüzüme tükürdü değmez bunu bil annen dışında kimse sana acımıyor

Görümcenizin gelinine ??? Ne ne ne :))) o nasıl oluyor ve neden gidiyorsunuz?

.
Ben bu sene hamile olduğum için çalışmıyorum.Bebeğim öldü o ayrı konu..Gelin çalışıyor temizlige beni çağırıyorlar.Neden?çünkü ben herkese kosarim diyeeee

Valla gelin temizlik yapar die bu kural yok. Eli ayağı tutuyorsa kendi temizliğini kendisi yapsın. Bende aynı evde yaşıyorum bütün temizlik herşey bende. Kv. İle yaşanmaz zaten 1 ay sonra kaçıp annemlere gidiyorum bu evden.

.
Ben bu sene hamile olduğum için çalışmıyorum.Bebeğim öldü o ayrı konu..Gelin çalışıyor temizlige beni çağırıyorlar.Neden?çünkü ben herkese kosarim diyeeee
Başınız sağolsun Allah sabır versin, iyiliği suistimal durumu yani, yapmayın bence, tamam içten gelir yapılır ama bu kadarı da fazla değil mi? Gelin çalışıyorsa tutsun bir yardımcı temizletsin.

Temizlikciden de vazgectim sanirim kndi para verip kadin tutmayi hic düsunmüyo ama kndide yapmiyo temilzigi mesela bn gitmesem muhtemelen yegenini cagiricak

tabiki gitme temizlikçide gönderme hamile halinle çalışıyosun gencecik kv onun sana yardıma gelmesi lazım
alıştırma da kendi de çalışıyor tutsun bi zahmet yapamıyorsa temizlikçisini
kadına bak ya
Aman gelmesin yardima.. temizlemeye calisacagi odayi cok iyi tahmin edebiliyorum :)

Cnm bencede hic gitme temizlikci de vonderme o sana yardima gelecegine seni cagiriyor yazik ya valla nasil vicdan acaba kendi kizi hamile olsaydi ondan da temizlik yapmasini isteyecekmiydi acaba????
Kizi olmadigi icin anlamiyo sanirim kuzum :)

Aynen oyle :) bayrama yakin tekrar cagiricak belki bu sefer esimde duycak ve yine tartisma olcak ve yine gelin arayi bozdu olcak

Temizlikciden de vazgectim sanirim kndi para verip kadin tutmayi hic düsunmüyo ama kndide yapmiyo temilzigi mesela bn gitmesem muhtemelen yegenini cagiricak

Aman gelmesin yardima.. temizlemeye calisacagi odayi cok iyi tahmin edebiliyorum :)
bedavacı desene kv

Evet hic sevmiyorum huzursuzlugu yani bnm hakkimda kim kime ne demis umrumda degil ama yuz yuze baktigimiz icin en azindan karsilikli kötü konusmayakm istiyorum

Ayni durum valla bnde ablam gelcek dediktn 5 sn sonra bana kim gelcek dedi :)
Gidemicem kimseye yardima fln cok saglam olsam kendi evimi temizlerm zatn. Bugn 2 oda süpürdm uzandm.belim gecsn diye bekliyorm su an :)

karıştırma amaçlı temizler sanırım aman geri kalsın
ay bide yeğenini çağırıyo yazık yaa

Evet hic sevmiyorum huzursuzlugu yani bnm hakkimda kim kime ne demis umrumda degil ama yuz yuze baktigimiz icin en azindan karsilikli kötü konusmayakm istiyorum
Valla inşallah öyle olur yoksa arsız olunca karşıdaki gerçekten bozmadan olmuyor

Annemden de bi kere ayni tepkiyi aldm gelmiyosn yardima diye bana kim yardim etsin demistm bi daha hic duymadm ondan :)
Normalde anne evinde bn yapardim annem hic yapmazdi onun beklemesini normal karsiladm cunku senelerin aliskanligi var dedm ama kendi yaomaya alisti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…