Kv ve düğün takıları :(

Aslında bayağıdır aramazdık sadece bayramlarda araşırdık .. dediğim gibi bu ev alma konusundan sonra bişeyyler oldu kadını

Zorla mı alacak elinizden hemen ertesi gün götürüp bankaya koyun esiniz de maşallah bişey diyemiyor mu annesine

Yaa oğluda annesine kızıyormuş güya öyle dedi ben aradım dedim annene çeki düzen ver arayıp takılarımızı istiyor dedim o da ben halledicem öyle şey olmaz falan dedi

sormayın ya bir de şu kv ler gerçekten hep sorun sanırım

Yaa oğluda annesine kızıyormuş güya öyle dedi ben aradım dedim annene çeki düzen ver arayıp takılarımızı istiyor dedim o da ben halledicem öyle şey olmaz falan dedi
Canım Dikkatli ol
Bak bir arkadaş daha yazmış
Kayınvalide eşe dosta akrabaya takıları bana verin diyebilir yapıyorlar yani gördük bunu
Şimdiden Aranı kötü etme ama düğün için ciddi önlemler al

Takılarımı asla vermeyi düşünmüyorum zaten onca yaşattığından sonra .. anneme vericem gizlice farketmesin o da kimde olduğunu

Ruh hastası falan mı senin kayınvaliden yahu bu ne okurken daraldım. Sana güvenerek mi elaleme takmış takıştırmış? Oğluyla hesaplassın madem. Altınlar senin bi nefes aldırsın terbiyesiz

Demek ki kızması bir işe yaramıyor. (Ben kızdığına da ihtimal vermiyorum). Yoksa sizin o kadar söylemlerinize rağmen kv sizle telefonda dalga geçme cüretini gösterebilir miydi?

Kadın oğlunun başını yiyordur şimdi, elin kızı bizle oturacağı yerde bir de bize ev aldırttı diye iyice bilenmiştir size. Evlendikten sonra süt liman muhteşem bir hayatınız olacağına ihtimal vermiyorum ne yazıkki... ayrıca erkek çocuklar ne kadar bağımsız gb görünse de analarının oğlu olmaya devam ederler, imzayı attıktan sonra can ciğer kuzu sarması gb hayatında ilk kez görüşüyor gb birbirlerine düşkünleşirler siz de dışarda kalırsınız. Bu alınan ev mevzusu da her konuda karşınıza getirilir “ev aldık daha ne istiyorsun” tarzında.

Dediğim gb altın olayı bir oldu bittiyle halledilebiler bu çok basit, asıl mevzu bundan sonraki hayatınızın nasıl olacağı.

Eklemeyi unutmuşum birde ısrarla dediği şey ; elaleme bn takı asıp hatır yaptım Zamanında diyor benimde hakkım o takılar diyo . Kadının gözünü altın bürüdü
İyide o yaptıysa elaleme sizin anne/babaniz yapmadı mı?
Bu nasıl terbiyesiz bir kadın ya.
Bir daha mevzu olursa,kasayı kiraladım bile altınları koymak için,düğün sonrası ilk iş gidip kasaya koyacağız demek olsun.
Cidden yapın bunuda.
Vermeyin yani,böyle bir şey olamaz. Hani vereceğim varsa da kendi adıma ,böyle konuşan birine asla vermezdim. Sanki gelip boynumdan,kolumdan zorla alacak gibi konuşuyor yani. Nişanlınıza da söyleyin annenle konuş bu konuyu kapatsın artık diye.

Yo ben krediyi falan ödemeyi düşümüyorum direk hesabıma yatırıcaz öyle anlaştık nişanlımla güvenmem giZlice oğlunun kartını falan alır ama ona krediyi ödedik demeyi düşünüyorm

Bende hemen ertesi gün bi araba mı alsam en azından para ortada kalmasın

Zaten mişanlımın iş değiştirmesi sebebiyle evi kv den 2 saat uzak bi yerde aldık sürekli geliceğini sanmıyrm ...

Çekinmesi olmayan bir arkadaşınız veya kuzeniniz varsa, düğünde takı kesesini O taşısın. Kayınvalide isterse vermesin, duymazdan gelsin. Siz de nişanlınızla konuşup konuyu netleştirin.

Çekinmesi olmayan bir arkadaşınız veya kuzeniniz varsa, düğünde takı kesesini O taşısın. Kayınvalide isterse vermesin, duymazdan gelsin. Siz de nişanlınızla konuşup konuyu netleştirin.
Evet var aslında amcamın kızı var hem düşünmez takıların onda olduğunu da ..

Gözümün önüne Beyaz'ın psikopat tiplemesi geldi birden.
O takıları almak istiyorum ama senin de ruhun duymasın istiyorum ııığğğaaaahhh

Eş adayınıza söyleyin aramasından rahatsız olduğunuzu düğün arifesi tatsızlık çıkmasın

Eve hırsız gibi girip çalanlar var. Ya da elinden tutup çekenler. Takıları takıldığı gibi bir çantaya koy ve ailenden birine ver. Hemen kendi evinize götürsün(annenin evine). Ya da sen eteğin içine özel cep diktir. Kimsenin haberi olmasın. Fermuarli cep olsun annenle tuvalete git koy kimsenin ruhu duymasın. Ben olsam çıldırırım heralde.

Zaten mişanlımın iş değiştirmesi sebebiyle evi kv den 2 saat uzak bi yerde aldık sürekli geliceğini sanmıyrm ...

Sen inandın mi buna. Gelir ev uzak diye de yatılı kalır bu kadın. Sonra boncuk hanım söylemişti dersin. Öyle çok hizmet etme. O varken evinin isini falan yap. Çok güler yüzlü olma. Hastalık bahane et buram ağrıyor şuram ağrıyor uzan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…