Kv ve düğün takıları :(

Eşimin takım elbisesinin ceplerine mi koysam acaba zaten bilezikleri çıkarmam hiç kolumdan altınlar ve paraları onun üzerinde saklayabilirm sanırım

Zaten bilir onu istemediğimi ev konusunda bn tak tak saymıştım yani misafirlik yok diye gelsin oğlunu görsün gitsin demiştim çekinirdi benden ama şu takı konusunda kemirgen gibi :) sen evlen zekiye hanım sana altın gelsin madem dedim en son

Çok güldüm yoruma ya konuştum sabah zaten annesyle konuşmuş o da msj attı kızmış bayağı araba alacak nesrin o takılar onun hakkı demiş zaten bi daha bu konuda rahatsız etmemesini söylemiş , bakıyım yüzsüz arar mı daha gerçi arasada açmayacağım zaten

Eşimin takım elbisesinin ceplerine mi koysam acaba zaten bilezikleri çıkarmam hiç kolumdan altınlar ve paraları onun üzerinde saklayabilirm sanırım
Gorurse oglundan alir senin ruhun duymaz
Gorsen de birsey diyemezsin.

Bilezikleri kolundan cikarma
Col yakinin olan birisine dugunden once kese/canta teslim et.
Takilar takildiktam sonra gelin odasi vs de altinlari vs o keseye koy ve o yakinina ver hemen. Dugun bitene kadar yanindan ayirmasin dugun bitiminde sana teslim etsin

Tabii butun bunlar olurken kv de yaninizda olacak muhtemelen mudehale edecek .
O asamada da sen ve kocan engel olacaksiniz artik.

Yapacak baska sey yok
Kv nin eline gecerse o kese gitti.

Inanma
Dedigimi yap
Kv nin eline gecerse asla geri alamazsin

Verirsen bir daha yüzünü göremezsin, geçmiş ola

Bu evlilik olmaz fazla zorlama bence. sana uygun değil evlenirsen de bilerek evleneceksin burada konu acmayacaksin yapacak bir şey yok kadın kaç yaşından sonra değişmez. benim sana tavsiyem bu

Benim görümce kilitli küçük bi şey almış, düğün gecesi takıları koymaya gelin odasına gitmiş koymuş, en son kapatıyot kaynanasına veriyor ama anahtarı kendindeydi ertesi gün eşi gidip getirmiş evlerine
eşin olacak adamla konuş bence. yani bize pek destek olmadılar düğünde ama takılan 20 tl yi bile bize geri verdi kaynanam. tabi sizin durumda içinden alacak mı bilemiyorum.
bu arada bi tanıdıkların da kız tarafı kınada taktı her şeyi kızın annesi aldı tabi yine kızına verdi Ama çok hoş olmasa da maalesef yaşanıyor böyle şeyler.

Yok kv ye bişey teslim etmem vermez görürse maalesef yaşanıyor keşke yaşanmasa

O zaman bu işi en temiz eşiniz çözer kesinlikle karıştırmayacak annesini sen de kendi ailene verirsin o gece ertesi gün alırsın. Düğün gecesi takılarla gezmek iyi değil bence hırsız gelebilir Allah korusun. Ha eviniz çok güvenliyse alırsınız yanınıza. Allah yardımcın olsun.

Ustundekileri çıkarma zaten bilezikler kolyeler filan . Gelinlikcine söyle güzel büyük bir gelin kesesi diksin odaya gider gitmez boynundaki kurdaleleri katla ve içine koy herşeyi ve sende dursun kimseye verme en azından kimsenin ona buna verdi deme lüksü olmaz .

Kavga çıkarabilir hazırlıklı ol . Gerçi ben bi daha iyice düşün diyorum . İnşallah düğünden sonra bunların acısını çıkarmazlar .

Sakin veriyim deme rezillik çıkarsa bile. Rezil oldguguyla kalir. Onlar senin ya böyle sacmalik mi olur ver annene daha sonra bankaya kasaya koyarsin.

Kocandan alır asla öyle bir hataya düşme. Adam tuvalete gitmek istese bir fırsatını bulur. Ne olursa olsun yapışık ikiz gibi gezemezsin. Bak kimsenin bilemeyeceği eteğin altına cep yap. Icine.

sakin ola al dus yakamdan diyip vemre altnlari. ay pes ya ne kvler war şok ya. pesine dusmus simdiden ayibi da yok. sakin werim deme. net konus. altn gelinindir de. bu senin zaten Yasal hakkin. beni arama bu konuda bunun mevzusunu bida sakin yapma de. ay deli oluyorum boyle konulara

Ne terbiyesiz kadın
Ortada daha düğün yok altın yok şimdiden düşmüş derdine. Ve bunu herkes bilir ki düğünde takılan takılar gelinindir. Nerde görülmüş kayınvalideye verildiği? Allah size sabır versin işiniz zor gibi görünüyor..

Neler söylüyorum telefonda inanır mısın bana mısın demiyor, onlarda süt hakkım var falana getiriyor en son lafı

“Kanunen takılar benim oluyor. Daha da başka söyleyecek bir şeyim yok. Sizin söyleyecek başka sözünüz varsa, bir avukat tutayım, onu ararsınız” diyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…