Kv ve eltimden nefret ediyorum onlar yuzunden basima gelene bakar misiniz??!!!!!!!

İyide kv neden söylüyorsunuz bu onluk mesele değil
Geçtiyse geçti bu kadarı abartı bence hareketinizin
Ben cocukta var mi diye sormak icin aradim. Varmis ve o da biliyomus. Kahkaha atiyo ay ne var bunda diye. Dalga gecerek konusursa tepki gormesi cok normal bnce. Baskasindan bi zarar gorduklerinde ortaligi kaldiriyolar valla. Ustelik bi kusura bakma diyen de yok

Bence cocuga bakmadiklari icin sikayet edilmesi lazim.bu cocuk okula felanda gidiyordur. Elalemin cocuguna da yazik.ve burda abartiyorsunuz diyen bayanlar sizin basinizda bakimini bile yaptiginiz sacta birinin tembeligi yüzünden bit ciksa görürüm sizi . Nasil sakin sakin "ayol ne olucak" dersiniz

Cok tesekkurler anlayisiniz icin aynen oyle. Bnm cocuga asla lafim yok bizim cocugumuzda olabilir. Ama bu ne rahatlik ustelik bnm sacim cok gur kisa da degil. Dedim ki anne neden soylemiyosunuz bi onlem alirdik. Annem bndeydi ya kadina gectiyse. Diyo ki ay annenin saclari soyah cabuk ayiklanir bisey olmaz. Haa tbi bnm annem bitlenmek zorunda sizin yuzunuzden. O hafta snu planlarimiz vardi hepsi iptal oldu neden bn bit ayiklamaya calistigimdan. Karsimda ozur dileyen elti de yok. Diyo ki bide ay sen cocugun olunca napcan. Sanane demi bnm cocugumdan gelecek bisey seni ne ilgilendiri

Benim cocugumdanda cikabilir. Cocuk bu. Ama hemen müdahele ederdim kesin. Bu ne rahatlik ve vicdansizlik. Igrenc bide. Cocuga acidim resmen

Benim cocugumdanda cikabilir. Cocuk bu. Ama hemen müdahele ederdim kesin. Bu ne rahatlik ve vicdansizlik. Igrenc bide. Cocuga acidim resmen
Aynen oyle. Kac kisi geldi gitti evime ben insanlari arayip soyledim bakin ihmal etmeyin var mi diye. Ayip degil ki bn koca kadinim aradim anlattim vicdanen. Cnku bi gun gec farketsen o kadar fazla urer

Aynen oyle. Kac kisi geldi gitti evime ben insanlari arayip soyledim bakin ihmal etmeyin var mi diye. Ayip degil ki bn koca kadinim aradim anlattim vicdanen. Cnku bi gun gec farketsen o kadar fazla urer
Annem hergun geldi yazik ayikladi. Sacimin dibi kabuk kabuk kalkti kanadi demir tarakla taramaktan

Kesinlikle oyle. Kendi kendine kanatlanip ucucak heralde. Yazik yengemizin torununa gecmis 2 yasinda burdan gecmistir. Hic uyaran da yok bakan da. Benim aradigim gun temizlemeye basladilar aksama bitmis bni aradilar masallah bu kadar cabuk bitiyosa neden daha once bitirmediniz.. bide kendi agizlariyla soyluyolar. Ben kac gundur cekiyorum

Aynen katiliyorun. Bende şaşirdim abartiyorsun diyenlere.

Millet de ne anlayışlı maaşallahhh! Bit bu bit boru değil!
İnsan çocuğunun bitli olduğunu bilip nasıl birşey yapmaz?? Bir de garezine yapar gb sizle yatıya bırakmış anası pes doğrusu!
Ben olsam ben de kıyameti koparırdım, bu yaşta bitlenip kafadan bit ayıklatmak ne fena birşey... çok geçmiş olsun konu sahibi, bu bahaneyle baya mesafe koyarsınız işte.

Çocuk rencide olmasınmış te Allahım ya

Ben olsam çantamda vişne suyu taşırdım
Kvye her gittiğimde eltinin bluzunu ya da pantolonunu incelerdim yeni aldığı kanaatine vardığım gün vişne suyunu bardağa döker içerken de malesef ki yanlışlıkla eltimin bluzuna ya da pantolonuna dökerdim laf ederse de ahahahaha ne olacak canım 4-5 yıkamaya geçer derdim. Evet işsizim. Ama yapardım bunu yani bazı şeyler sandığı kadar basit deeeeel.

Valla böyle kafasında bit olduğundan haberdar olup başkalarına yatıya giden insanlara çok kızıyorum .bulasinca temizlemek çok zor oluyor .birde insanı uğraşacak vakti yoksa.kolay gelsin size

Cok tesekkur ederim. Ins bitmistir artik psikolojik surekli kafam kasiniyo. Dusundukce aklima geliyo bit konusunu ogrendigimizden sonraki gun izmire alisverise gelmisler eltim diyo ki size gelebiliriz. Hic cvp vermedim mesajina ayip olduysa oldu. Dalga mi geciyo yok daha tam bulastiramadim soyle eve bi kac birakalim demeye mi calisiyo anlamadim. Eskiden en sevdigim mevsim yazdi suanda ilkbahar sonbahar kis

Valla bitin yaninda cok masum geldi banazaten cok fesat birisi herseyi kiskanir alttan alttan. Bide agzindan kacirir allah soyletiyo. Bu tatil nasil gecicek bilmiyorum. Surekli gelin gelin kv zaten cok politikaci herseye aglar vs.

Ben size hak veriyorum.bitlenmek cok kotu bi durum.bana da esimin yigeninden gecti 6 ay o cocuga bakmak zorunda kaldim kucucuk bebegimle o kizin saciyla ugrasip durdum babasina kestir dedim kestirmedi en sonunda kayinvalidem deyince uzun bi sekilde kestirdi.kizin saclarida gurdu.niye bu kdar ilgilendin diye dusunursen de annesi yaninda dgil ve ayni evde kalmak zorundaydim temizlemesem bana tekrar gececekti.gece oglum uyuyunca kendi sacimla ugrasirdim.

Cok gecmis olsun sizinde durumunuz zormus. Yine bir derece annesi yokmus temizlicek. Siz de vicdanen yardim etmissiniz. zaten cok sinir bozuculardi iyice battilar gozume

Bit çok illettir benim kızım bitlense temizlemeden toplum içine çıkarmam eger bi maniniz yoksa saçlarınızı boyayın bide düzleştiricinin en yüksek ayarıyla düzleştirin saçlarınızı geçmiş olsun

Tesekkur ederm saclarimi hic boyamadim rengini cok seviyorum oyuzden boyamayi dusunmedim. Ama duzlestiriciyi denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…