Kv ve eltimden nefret ediyorum onlar yuzunden basima gelene bakar misiniz??!!!!!!!

Tatil geldi napicam demissin

Sevmedigin kv nin evine tatie gitmeyi dusunmiyorsun herhalde.
Sevmiyorsun ya
Soruna gelince : abartmissin.
Cocugun kafasinda bit gorduler diye mahalleyi ayaga mi kaldiracaklardi hemen?

Bi' de çocuğun kafasında bit olduğunu arkadaşları ve öğretmeni de anlamıştır , fark edilir yani sınıfta böyle bir durum.Asıl o Zaman rencide olur işte çocuk.

Eşiniz nasıl gördü bit olduğunu yemek yerken yani bu saçının üzerinde dolanmaz ki diplerde olur bit olan çocuk kaşınır ve kontrol edilirse ortaya çıkar. O ortamda söylemese iyiydi kalabalıkmış çekseydi kardeşini söyleseydi o anda milletin içinde ne yapsın kadın siz madem duydunuz niye yaklaştınız ki kıza yanına oturmadan falan geçmez hadi geçti bit şampuanı var sarmamıştır bile sizi hemem bir yıkamada gider ne ilacı ne kabarması anlamadım ve kaynananın ne suçu var söylemek istememiş ya da farkında değil herneyse

Tatil geldi napicam demissin

Sevmedigin kv nin evine tatie gitmeyi dusunmiyorsun herhalde.
Sevmiyorsun ya
Soruna gelince : abartmissin.
Cocugun kafasinda bit gorduler diye mahalleyi ayaga mi kaldiracaklardi hemen?
Ben kv tatile gitmeyi dusunmuyorum esim gitmek istiyor zaten. Ayni yerde ananemin evi var ihtiyacim yok yani orda tatil yapmaya ama kv kalmak istiyor esim. Mahalleyi ayaga kaldirsin diyen yok otursun cocugunu temizlesin. O skintiya gelemicek diye bnde bunlarla ugrasmak zorunda degilim sonucta

Bi' de çocuğun kafasında bit olduğunu arkadaşları ve öğretmeni de anlamıştır , fark edilir yani sınıfta böyle bir durum.Asıl o Zaman rencide olur işte çocuk.
Cocugunu dusunen temizler. Aynen dediginiz gbi. Ayrica diyo ki bi daha bitlenme dedim valla ugrasamam. Sanki cocuk cagiriyo biti

Azsa dediginiz dogru ama coksa ki eltimde ben bu kadar oldugunu tahmin etmedim dedigine gore cok. Gorunur o anda alnina yakindir sirkesi vs. Bu illaki kafa kafaya verince de gecmez biliyosunuz ki yukarida yazliyo ama dikkatinizden kacmis ben bilmedigim icin bi onlem almadim odada vs heryere yatiyo kalkiyo cocuk pekala duser ve bana gecer. Bnm cildimde bi hassasiyet var zaten sprey bi ilac bulduk gece nobetci eczaneden onu da fazla sktim veya demir taraktan bilmiyorum sac diplerim kaveuldu resmen tahris oldu yani kabuk kabuk atti sonra. Ben annesine sordum yok deyince ustunde durmadim. Irdelemedim yani esimi de ne gordun diye

Düşüncesizlik tabiki de. Çocuğunun kafası bitlendiyse temizlenene kadar insan içine çıkarmaması gerekiyor bulaşmaması için. Ne yani bana olan oldu gerisi kendini korusun mantığı bu. Diğer insanları düşünmek durumunda. Hayır yani herkese bulastirdikca bu meretten kurtulmak daha da zor. Birde niye insanlara eziyet edesin

Ne cok abartmissiniz ya telefonda bit icin kavga etmek nedir ya ?
Kavga ettigimi nerden cikardiniz cok merak ettim telfnda madem ki bu var neden sakladiniz anne soyleseydiniz tedbir alirdim bana kac tane misafir geldi ya onlara gectiyse demek bana gore ates puskurmek evet. De kavga bunun neresinde. Oldu olcak tesekkur etseydim minik misafirler icin. Tbiki arayip tavrimi koyucam

çocukta bulaşıcı bir hastalık olsa onuda şaklayacaklar demekki
Aynen oyle. Zaten var oyle seyleri. Hasta mesela 7 8 kisiyiz ortaya iki tabak koyuyo beraber yensin diye vs. Hos ben tabagima alirim ama snucta dusuncesiz

Eltinin çocuğunun bitinden kavga çıkarani da gördük çok şükür eşime okutayim da elimi ayağımı öpsün.

Hosuna gitti heralde telfnda kikir kikir guluyolardi cocugum olunca napcakmisim. Hayir cocuk bnm cocugum ister bitini kaparim ister kapmam size ne. O bni ilgilendirir annesi benim.

Eltinin çocuğunun bitinden kavga çıkarani da gördük çok şükür eşime okutayim da elimi ayağımı öpsün.
Valla ayni durunu yasayip hosunuza gidicekse o da sizin takdiriniz esiniz ayaginizi opsun sizde bitlerinizi ne diyim. Umarim ayiklatcak birini bulursunuz ya da mutlu mutlu yasarsiniz

Ne diycekti cocukta bit mi var diyecekti abartmayin cocuk bu ya ayrica bitlenmeyen cocuk varmi bunun kirle pasla ne ilgisi var biraz daha olgun olmayi deneyin ates puskurmek keline anlamini arastirin bakin neymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…