Kv ve eltimden nefret ediyorum onlar yuzunden basima gelene bakar misiniz??!!!!!!!

Sacınıza lavanta sürün bit gelmez

Way arkadaş okudukça şaşırıyorum
Kazık kadar kadınlar küçücük çocuğun başını temizlemeden milletin içinde yatırıp kaldırıp bulaştırıyor gene de haklı oluyor
Ha bit ha virüs o zaman kabakulak olunca da gezdirsinler mi ortada gizli saklı
Yan taraftaki eve götürüp bakmaz mı bir insan çocuğun başına
Sokak başı eczane var daha yeni temizlenmiş çocuğun saçı
Bunların neresi normal

Ne diycekti cocukta bit mi var diyecekti abartmayin cocuk bu ya ayrica bitlenmeyen cocuk varmi bunun kirle pasla ne ilgisi var biraz daha olgun olmayi deneyin ates puskurmek keline anlamini arastirin bakin neymis
Pardon da neden denmesin bn kac yasinda kadinim bana gelmek isteyen arkadaslarima durumu anlatip temizlenene kadar gelmeyin canim gecer allah korusun diyebiliyorum da. Yalnizken eltime cnm bit mi var dedigimde neden yok yok yerine evet cnm ya soyleyemedim orda ama temizliyoruz vs demiyo. Bnde ona gore uzak durayim. Bu deyimin birden cok anlami var bu arada ama ilk anlami cok kizmak ofkelenmek. Ayrica bn kv arayip neden uyarmadiniz dedim size durumu anlatmak icin cok kizdim manasinda yazdim tek bir kirici kelime soylemedim. Valla ne diyim basiniza gelsin sizde teskkur edin madem

Bende kaçarım
Üstelik öyle gelip başımı temizleyecek kimsem de yok yakınlarımda
5 saatlik yoldan anam gelecekte temizleyecek yani
Kızım okula gidiyor aklım çıkıyor bitleniriz diye
Millet ne kadar rahat
Temizlesinlermiş
Hanfendiler mabadı yaymış oturmuş millet çekecekmiş ceremesini

Valla bilmeseler olabilir insanlik hali derim ama bilip de birakin ayiklamamayi bizim yanimizda yatili birakmalari tahammul edilir degil. Ama sayfada kv gbi dusunen epeyce var baksaniza

Normali budur zaten zmaninda hepimiz bitlendik ama annemiz napti oturdu temizledi.

Zaten eltim o anda ogrenmemis ki biliyomus onceden otur temizle evinde kim bilir ne zamndr var daha 2 hafta once yengemizin cocuguna gecmis yan yana evler cocuklar oynuyo bi arada. Ustelik cok kucuk 2 yasinda okula flnda gitmiyo muhtemelen ondan gecti. Bari o zamn otur ayikla yok

Bende evine haciz felan geldi sandım.
Sanırım ne eltiniz ne de kv nizden haz ediyorsunuz.
Her yaptıkları daha daha da büyüyor sizde.
Benimde bu derece haz etmediğim kişiler var görüşmüyorum.
Eşimde zorlamaz asla.
Sizi bu boyutta rahatsız ediyorlarsa ki bu bit olayında bişey yok. Görüşmeyin.

Cahillik diz boyu
Belki de eltiyle kv de de var
O kadar uzun zaman bulaşmaması mucize
Yazık çocuklara eziyet başka bişey değil
İki sene önce yanlış ilaç kullanımına bağlı karaciğer enzimlerim tavan yaptı.İki günde bütün dengem bozuldu.Çocuğumda küçük bakamıyorum.Annemlere gittim.Abimlere yengemlere söyledim sarılık geçiriyorum bulaşıcı mı değil mi henüz bilmiyoruz gelmeyin çocukları göndermeyin diye.
Çocuğun bitlenmesi değil mesele bulaşıcı olduğunu bilebile başkalarını riske atacak vicdana sahip olmamalı insan
Ben olsam en azından bu yaz gitmezdim yanlarına

Ee sen beddua ettin diyemi basima gelecek komik olmayin allah askina eminim sadece deyim olarak kullanmissinizdir tavriniza bakinca gercekten cok sakinsinjz tebrikler

Evet bit cok sinir bozucu bisey banada 2 defa geldi okula giden kuck kaynimdan sinirden oturup ağlamıştım
P ile baslayan bi bit ilaci vardi ismini unuttum
Icinde taragida var 3 gunde geçirmişti
Ama sabah ve aksam 2 defa tariyodum günde ilmek ilmek resmen

Yoksa zor gecer

Eczaneden bit ilacı al temizle
Eltini de uyar
Bu zamanda bit nedir yahu

Ee sen beddua ettin diyemi basima gelecek komik olmayin allah askina eminim sadece deyim olarak kullanmissinizdir tavriniza bakinca gercekten cok sakinsinjz tebrikler
Beddua nerede pardon. Bu kadar sakinseniz basiniza gelincede sakin kalirsiniz. Ayrica sizin hic basiniza gelmedi heralde birine cok kizip ona belli etmediginiz olcude baskasiyla dertlesmek. Ben kendi icimde ofkeliyim burda paylasiyorum diye kv catmis mi oluyorum. Siz bu kaniya nerden variyosunuz?? Kv bnm bile bile buna izin vermeniz kabul edilebilir bisey degil baskalarina da gecmis olabilir diye sert cikmama fevrisin dedi. Normalde hic bu tarz bu yukselmem olmadigi icn fevri geldi demek. Ayrica bi zahmet gelsin de

Cok gecmis olsun oncelikle. Vallahi aynen oyle ayip degil gunah degil neden soylenmesin. Bn soyledim uyardim noldu incilerim mi dokuldu.

Bnde sprey kullandim annem cok yakin oturuyo o temizledi. 20 yildir basima gelmemisti yani. Neyseki ben baskasina gecirmemisim

Bende olsam uyarılmadığım için çok kızardım.

Ancak anlamadığım nokta, zaten siz bunu kendiniz fark etmişsiniz , dikkat etseydiniz. Bundan sonrası onların suçu değil. Her nekadar da hayır denilmisse de eşiniz görmüş neticede.

Ve en önemli nokta , çocuğun yanında , herkesin içinde bunu söylemek çok kırıcı ve ayıp.

Epey yanlis anlamissiniz esim soyledi sadece eltim kv ve yengem vardi ki yengem de cok samimi ve cocuk yanimizda degildi. Esim bi kontrol et istersen dedi ama ben bi kenarda eltime yalniz sordum sonucta erkek yanlis anlamis olabilir diye ustune basa basa yok yok hayir deyincede guvendim esimde beylerin yanindaydi gidip de sormadim ne gordun diye. Kondurmadim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…