Ben sordum siz yok dediniz ama ben bitlendim demek ki varmis senin hberin var miydi anne demek icin aradim hberi varmis.Valla bi zahmet temizlenmeden insan icine cikmasinlar .Sinir olmakta haklisiniz bence ama olan olmus artik aramasaydiniz da olurmus.
Cok tesekuurler anlayisiniz icin. Sayfada nedense tahris ve yara olmasina inanmayanlar var. Dermovate sac losyonu ve ketoral sampuan verdi doktor. Cnku sac tiplerim tahris kasinti oldu ve Tarakla her taradigimizda daha da tahris oldu kalin kalin dokuluyo bir yandan bit ve evet bn sakin olmaliyim. Bide ben bir cocugu asla rencide edecek biri degilim annesi babasi sudan sebeple dover ben lutfen yapmayin bak insan icinde yapma hatrim icin der araya girerim.yorumlara hayret ettim. Bit kendisine bulassa ortaligi yikacak tipler imi cinim nifrit cik fizli tribine girmiş.kadina bit bulasmis ilaclar yuzunden cildi yara olmus. Valla konu sahibi sonuna kadar haklisin. Ben olsam tas ustunde tas birakmam.evet her cocuk bitlenebilir. Ama tas devrinde de degiliz. Ilaci var caresi var. Ve bi zahmet temizlenene kadarda kalabaliga sokmasin kizini. Zaten en fazla 1 haftada temizleniyor duzenli yikayip tarayinca. 1 haftada evinde oturuversin cocuk.
Size de cok gecmis olsun. Sasirilcak bisey gercekten. Bnde ilkokulda bitlenmistim benden kucuk kuzenlerim var bitlenirlerdi yengemler soylerdi vallahi kizim bak genc kizsin gecmesin dikkat et derlerdi.Ben hayatımda hiç bitlenmedim, oladabilirdi okulda her hafta biri bitleniyordu ama ben çok şükür hiç yaşamadım. Açıkcası birinin ihmali yüzünden de bitlenmek istemem. Ne var bunda ne demek, ben art niyette ararım. Ben küçükken kuzenlerim kızamık cıkarmıştı. Yengem kendi çocukları hasta oldu diye banada ben bilmeden hasta çocukların bardak tabağından kullandırmıştı ve bende kızamık geçirdim hemde çok ağır. Oda anneme gülmüştü ne var bunda ya kardeş kardeş hastalandılar diye, o aklıma geldi bu konuda
Cok tesekkur ederim yapicam dediginiziEvet cnm . Bit kesinlikle gelmez lavantaya. Hem sacların parlar hemde mis gibi kokar
Allahtan annem yakin oturuyo da temizledi zaten baska kim temizler ki. Bnde anlayamadim valla hatta kv diyo ki ee bize gecmedi sana gecmez bana gecer bunun nesi garip demiBildiğimiz bitten mi bahsediyoruz??
Nasıl ‘aman canım ne var ‘ diyebiliyorsunuz hanımlar??
Yatak yorgan çarşf havlu ne varsa tenizlenmesi gerekir kolay mı Allah aşkına?
Ayrıca bulaşmış olabilir evet ama söylememek çok düşüncesizce.
Ben çocuğum grip olsa eve gelecek adama söylüyorum bakın hastalık bulaşır ona göre diye.
Keza su çiçeği oldu kapı önüne bile çıkarmadım bunun hastası var , yaşlısı var , hamilesi var.
Bence bit hepsinden beter bir de el emeği istiyor beceremeZse ne olacak?
Herseyi 60 70 derecede yikiyorum varsa bisey olsun diyeAllahtan annem yakin oturuyo da temizledi zaten baska kim temizler ki. Bnde anlayamadim valla hatta kv diyo ki ee bize gecmedi sana gecmez bana gecer bunun nesi garip demi
Allahtan annem yakin oturuyo da temizledi zaten baska kim temizler ki. Bnde anlayamadim valla hatta kv diyo ki ee bize gecmedi sana gecmez bana gecer bunun nesi garip demi
Cok tesekkurler anlayisiniz ve oneriniz icin yapicam bunu daHer hastalik herkese gecse, ortacagda tum insanlik vebadan ölmüştü. Beyin olmayinca iste ne desen bos. Nato kafa nato mermer.
Ben de bisey onercem. Bol miktarda sarimsak 10-12 diş kadar, elma sirkesi ve zeytinyagini karistir salata sosu gibi :) zeytinyagi da bol olsun. Kafandan biraz genis bir leğene koy bunlari çünkü biraz derin olsun miktari karisimin. Bas üstü kafani o legene daldiriosun canim. Sarimsak ve sirke kacismalarini zeytinyagi da hic hava icermedigi icin bogulmalarini sagliyor. O sekilde dayan bir on dk. Sonra kalkip tara dipten uca dogru. Kesin çözüm.
Aynen oyle bide bna kirilmis. Size geliriz dediginde cvp vermedigim icinIyy pisler. Ne kadar sorumsuz annesi. Utanmadan gülüyor mu bir de?
Kalmayın. Eşinizle baş başa başka yerde tatil yapınEsimde ogretmen tatil geldi napicam bilmiyorum onlarla uzun sureli kalmak istemiyorum
Kesinlikle nefret ederim bittenBence cocuga bakmadiklari icin sikayet edilmesi lazim.bu cocuk okula felanda gidiyordur. Elalemin cocuguna da yazik.ve burda abartiyorsunuz diyen bayanlar sizin basinizda bakimini bile yaptiginiz sacta birinin tembeligi yüzünden bit ciksa görürüm sizi . Nasil sakin sakin "ayol ne olucak" dersiniz
Herkes boyle dusunse keskeKesinlikle nefret ederim bitten
Temizlenmesi günler alir saçın dökülür kestirmek zorunda kalirsin
Ne gerek var önceden uyarsinlar yada kızlarını böyle kalabalik ortama sokmasinlar
Kuaför saçımizı yanlış boyasa o kuaförü yakariz biz kadinlar şimdi ne var canim bit demeyelim
Okumayaydim iyiydi,ismi bile gecince acayip kasinmaya basliyorum psikolojik bir sekilde.Gecmis olsun yakin zamanda atlatirsiniz ins demeye geldim vee hala kasiniyorum.Herkes boyle dusunse keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?