Kv ve eltimden nefret ediyorum onlar yuzunden basima gelene bakar misiniz??!!!!!!!

Valla bi zahmet temizlenmeden insan icine cikmasinlar .Sinir olmakta haklisiniz bence ama olan olmus artik aramasaydiniz da olurmus.
Ben sordum siz yok dediniz ama ben bitlendim demek ki varmis senin hberin var miydi anne demek icin aradim hberi varmis.

Cok tesekuurler anlayisiniz icin. Sayfada nedense tahris ve yara olmasina inanmayanlar var. Dermovate sac losyonu ve ketoral sampuan verdi doktor. Cnku sac tiplerim tahris kasinti oldu ve Tarakla her taradigimizda daha da tahris oldu kalin kalin dokuluyo bir yandan bit ve evet bn sakin olmaliyim. Bide ben bir cocugu asla rencide edecek biri degilim annesi babasi sudan sebeple dover ben lutfen yapmayin bak insan icinde yapma hatrim icin der araya girerim.

Size de cok gecmis olsun. Sasirilcak bisey gercekten. Bnde ilkokulda bitlenmistim benden kucuk kuzenlerim var bitlenirlerdi yengemler soylerdi vallahi kizim bak genc kizsin gecmesin dikkat et derlerdi.

Bildiğimiz bitten mi bahsediyoruz??
Nasıl ‘aman canım ne var ‘ diyebiliyorsunuz hanımlar??
Yatak yorgan çarşf havlu ne varsa tenizlenmesi gerekir kolay mı Allah aşkına?
Ayrıca bulaşmış olabilir evet ama söylememek çok düşüncesizce.
Ben çocuğum grip olsa eve gelecek adama söylüyorum bakın hastalık bulaşır ona göre diye.
Keza su çiçeği oldu kapı önüne bile çıkarmadım bunun hastası var , yaşlısı var , hamilesi var.
Bence bit hepsinden beter bir de el emeği istiyor beceremeZse ne olacak?

Allahtan annem yakin oturuyo da temizledi zaten baska kim temizler ki. Bnde anlayamadim valla hatta kv diyo ki ee bize gecmedi sana gecmez bana gecer bunun nesi garip demi

Allahtan annem yakin oturuyo da temizledi zaten baska kim temizler ki. Bnde anlayamadim valla hatta kv diyo ki ee bize gecmedi sana gecmez bana gecer bunun nesi garip demi
Herseyi 60 70 derecede yikiyorum varsa bisey olsun diye

cocuk rencide olmasın diye soylememek ne sacma bir sey. o zmn kanser hastalarına da üzülmesin diye hastalıklarını söylemesinler hatta.. ne sacma mantıkta insanlar gercekten

Pis insanlar ya cocukta boyle bisey oldugunu biliolarsa insan icine sokmamalari lazim gecene kadar. Ama herkes boyle degil iste goruosun herkes burda yazmis ne var bunda abartma die. İnsanlardaki bu bosvermislik beni delirtio o yuzden insan sevmiyorum cogu bencil tembel kotu huylu ve pis.

Sen haklisin anladigim kadariyla eşin de senden yana. Biraz mesafe iyidir. Bu bitlilerle cok gorusmemek lazim bence cocugun psikolojisini dusunene kadar baskalarinin canini dusunmuolar. Cocugu da dusundukleri yok kiclarini kaldırmak islerine gelmio.

Her hastalik herkese gecse, ortacagda tum insanlik vebadan ölmüştü. Beyin olmayinca iste ne desen bos. Nato kafa nato mermer.

Ben de bisey onercem. Bol miktarda sarimsak 10-12 diş kadar, elma sirkesi ve zeytinyagini karistir salata sosu gibi :) zeytinyagi da bol olsun. Kafandan biraz genis bir leğene koy bunlari çünkü biraz derin olsun miktari karisimin. Bas üstü kafani o legene daldiriosun canim. Sarimsak ve sirke kacismalarini zeytinyagi da hic hava icermedigi icin bogulmalarini sagliyor. O sekilde dayan bir on dk. Sonra kalkip tara dipten uca dogru. Kesin çözüm.

Cok tesekkurler anlayisiniz ve oneriniz icin yapicam bunu da

İnsanlar ne kadar garip ya. Bit alt tarafı ne olacak diyenler var. Siz bu kadar pasaklısınız diye herkesi kendiniz gibi sanmayın. Konu sahibi çocuğa değil zaten annesine tepki veriyor. Çocuk gece bitli bitli yatmış ona da yazık değil mi ne kadar kaşınmıştır. Kimse bitlenmesine bir şey demiyor ama al çocuğunu götür evine temizle bu kadar.

Ben it oldugu halde okula gonderen veliye kizip ariyorum alin cocugunuzu diye. Bile bile misafirlige gitmisler bir de ayip.

çocuğunuz çocukluğunu yaşasın.pire için yorgan yakılmaz.pire(baba)bit(ana)sirke(evlat).a

Kesinlikle nefret ederim bitten
Temizlenmesi günler alir saçın dökülür kestirmek zorunda kalirsin
Ne gerek var önceden uyarsinlar yada kızlarını böyle kalabalik ortama sokmasinlar
Kuaför saçımizı yanlış boyasa o kuaförü yakariz biz kadinlar şimdi ne var canim bit demeyelim

Herkes boyle dusunse keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…