Kv ve eltimden nefret ediyorum onlar yuzunden basima gelene bakar misiniz??!!!!!!!

Benim cocugumda olsa bende soyleyemezdim heralde ' bit var yaklasmayin ' vebali gibi ama sizin aramaniz biraz garip olmuş. Hakliyken haksiz duruma düsmuşsunuz.

Konu Sahibi çok haklisin. Bit bu yaa başka şeye benzemez. Her çocuğun başına gelebilir ama annenin ilgilenmesi lazim. Gecen yaz benimde küçük kuzenlerm var onlar bitlenmisti ama yengem misafirlihe gidince söyledi çocuklar da bit bar sizedr gecmesin dikkta edin diye. Bu ayip bişey değil ki. Böyle tepki vermekle çok haklısınız

Benim cocugumda olsa bende soyleyemezdim heralde ' bit var yaklasmayin ' vebali gibi ama sizin aramaniz biraz garip olmuş. Hakliyken haksiz duruma düsmuşsunuz.
Valla bn kv aradim ki temizlesinler dye eltimi aramadim. Kv bna donus yapti Eltim teli aldi. Oyle knstuk. Neden vebali olunsun anlayamadim. Boyle daha mi iyi oldu bzm bldgmz 3 kisiye gecti. Ayrca sylemk istemiyosa oturur temizler kimseye caktirmaz bnce

Tesekkur ederim. Aynen oyle insanlik hali uyarirsin ilgilenirsin cocugunla vs

Elti yalan söylediği için utanmadı mı

Sizi haksiz bulanlara sasiyorum. İgrenc ya bit bu. Kan emiyo. Ne munasebet tutcak cocugun kolundan oradan evine gidip cocugun kafasini temizliycek. Baskasi da gorebilirdi kafasini. Hem o cocuk kasinmiyo mu. Siz az yapmissiniz ben kiyameti koparirdim. Cocukken bitlerden cok cektim. Pis insanlar yuzunden.En nefret ettigim sey. İnsan cocugunu ortalik yerde milletin icinde oyle gezdirir mi. Hem birisi gormusse cogalmis demektir. Kimbilir ne zamandir bitli bitli geziniyodu.
Gecmis olsun diyorum size.

Çocukken bitlenmeyen var mı acaba? Ne var bunda bu kadar büyütecek. Eşiniz herkesin içinde yeğenninin başında bit olduğunu söylüyor herkese duyuruyor, Siz bana da geçti dikkat etselerdi diye velvele yapıyorsunuz. Pardon da Kadın napsın çocuğu bitlendiyse kafasını mı kazıtsın size geçmesin diye. Bencilsiniz.... Net

Valla bi zahmet temizlenmeden insan icine cikmasinlar .Sinir olmakta haklisiniz bence ama olan olmus artik aramasaydiniz da olurmus.

Ben hayatımda hiç bitlenmedim, oladabilirdi okulda her hafta biri bitleniyordu ama ben çok şükür hiç yaşamadım. Açıkcası birinin ihmali yüzünden de bitlenmek istemem. Ne var bunda ne demek, ben art niyette ararım. Ben küçükken kuzenlerim kızamık cıkarmıştı. Yengem kendi çocukları hasta oldu diye banada ben bilmeden hasta çocukların bardak tabağından kullandırmıştı ve bende kızamık geçirdim hemde çok ağır. Oda anneme gülmüştü ne var bunda ya kardeş kardeş hastalandılar diye, o aklıma geldi bu konuda

Ben haklı olduğunuzu düşünüyorum bit bu arkadaş toz değil silince ya da yıkayınca temizlensin. Bende olsam sinir olurum iş çıkardılar söylemediler diye. Anlaşılan çok rahat tipler iyi bıraksınlar çocuğu her yanını sarsın yazıktır ya. Başkalarına bulaşma ihtimali yüksek ve ikisi de rahat...

yorumlara hayret ettim. Bit kendisine bulassa ortaligi yikacak tipler imi cinim nifrit cik fizli tribine girmiş.kadina bit bulasmis ilaclar yuzunden cildi yara olmus. Valla konu sahibi sonuna kadar haklisin. Ben olsam tas ustunde tas birakmam.evet her cocuk bitlenebilir. Ama tas devrinde de degiliz. Ilaci var caresi var. Ve bi zahmet temizlenene kadarda kalabaliga sokmasin kizini. Zaten en fazla 1 haftada temizleniyor duzenli yikayip tarayinca. 1 haftada evinde oturuversin cocuk.

Siz ya okudugunuz anlamadiniz ya okumadiniz! Herkesin icinde soyleyen kim allaskina herkesin icinde soylemis herkese duyurmus esim

Tesekkur ederim. Zaten ben o an icin konusmadim daha once akliniz nerdeydi yani git evinde temizle. Kimseye anlatma soyleme ama temizle. Temizlemiyosan uyar biz bari uzak duralim. Ben kv aramasam temizlemicekti bnce. Cnku diyo ki bidaha bit fln yok x dedim ugrasamam. Ne demek ugrasamam ben mi ugrasicam. Kv demisti ki keske x sana soyleseydi bak sen ilgilenir ayiklardin suan aklima geliyo. Anne dedim neden bn ayikliyim annesi dururken. Yani magdur ben karsimda dalga gecer gbi iki insan gel de delirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…