Sahura kalkmistim tesadufen tirnagima takildi o animi gormeliydiniz soka girdim yok artik diye. Esim gece yarisi ilac aldi geldi
Oyle yapiyorum ins tekrarlanmaz ayiklamislardir cocuguDüzenli yıka geçer
Sık tarakla tara
Oyle yapiyorum ins tekrarlanmaz ayiklamislardir cocugu
Valla bn kv aradim ki temizlesinler dye eltimi aramadim. Kv bna donus yapti Eltim teli aldi. Oyle knstuk. Neden vebali olunsun anlayamadim. Boyle daha mi iyi oldu bzm bldgmz 3 kisiye gecti. Ayrca sylemk istemiyosa oturur temizler kimseye caktirmaz bnceBenim cocugumda olsa bende soyleyemezdim heralde ' bit var yaklasmayin ' vebali gibi ama sizin aramaniz biraz garip olmuş. Hakliyken haksiz duruma düsmuşsunuz.
Tesekkur ederim. Aynen oyle insanlik hali uyarirsin ilgilenirsin cocugunla vsKonu Sahibi çok haklisin. Bit bu yaa başka şeye benzemez. Her çocuğun başına gelebilir ama annenin ilgilenmesi lazim. Gecen yaz benimde küçük kuzenlerm var onlar bitlenmisti ama yengem misafirlihe gidince söyledi çocuklar da bit bar sizedr gecmesin dikkta edin diye. Bu ayip bişey değil ki. Böyle tepki vermekle çok haklısınız
Elti yalan söylediği için utanmadı mıValla bn kv aradim ki temizlesinler dye eltimi aramadim. Kv bna donus yapti Eltim teli aldi. Oyle knstuk. Neden vebali olunsun anlayamadim. Boyle daha mi iyi oldu bzm bldgmz 3 kisiye gecti. Ayrca sylemk istemiyosa oturur temizler kimseye caktirmaz bnce
Evet cnm . Bit kesinlikle gelmez lavantaya. Hem sacların parlar hemde mis gibi kokarOyle mi bilmiyodum teskkurler lavanta yagi mi
Siz ya okudugunuz anlamadiniz ya okumadiniz! Herkesin icinde soyleyen kim allaskina herkesin icinde soylemis herkese duyurmus esimÇocukken bitlenmeyen var mı acaba? Ne var bunda bu kadar büyütecek. Eşiniz herkesin içinde yeğenninin başında bit olduğunu söylüyor herkese duyuruyor, Siz bana da geçti dikkat etselerdi diye velvele yapıyorsunuz. Pardon da Kadın napsın çocuğu bitlendiyse kafasını mı kazıtsın size geçmesin diye. Bencilsiniz.... Net
Hic sanmiyorum. ertesi gun aradi ben arayi acarsam gitmek icin bit yuzunden doye dusunur kirilirmis ben kirilmamisim magdur olarak o daha bana kirilcakElti yalan söylediği için utanmadı mı
Tesekkur ederim. Zaten ben o an icin konusmadim daha once akliniz nerdeydi yani git evinde temizle. Kimseye anlatma soyleme ama temizle. Temizlemiyosan uyar biz bari uzak duralim. Ben kv aramasam temizlemicekti bnce. Cnku diyo ki bidaha bit fln yok x dedim ugrasamam. Ne demek ugrasamam ben mi ugrasicam. Kv demisti ki keske x sana soyleseydi bak sen ilgilenir ayiklardin suan aklima geliyo. Anne dedim neden bn ayikliyim annesi dururken. Yani magdur ben karsimda dalga gecer gbi iki insan gel de delirmeSizi haksiz bulanlara sasiyorum. İgrenc ya bit bu. Kan emiyo. Ne munasebet tutcak cocugun kolundan oradan evine gidip cocugun kafasini temizliycek. Baskasi da gorebilirdi kafasini. Hem o cocuk kasinmiyo mu. Siz az yapmissiniz ben kiyameti koparirdim. Cocukken bitlerden cok cektim. Pis insanlar yuzunden.En nefret ettigim sey. İnsan cocugunu ortalik yerde milletin icinde oyle gezdirir mi. Hem birisi gormusse cogalmis demektir. Kimbilir ne zamandir bitli bitli geziniyodu.
Gecmis olsun diyorum size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?