- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
Size düşen sadece araya girmemek , onlar anne-evlat bir şekilde düzelirler . Eşinizin karışması anormal gelmedi bana , çocuklar evlenselerde anne/baba evi hala onların da evi karışabilirler . Benim çocuklarım henüz ufaklar ama her zaman evimize müdahale edebilirler , evlendiler diye söz hakları bitmiyor ya da görüşleri önemsizleşmiyor . Geldiklerinde tabii ki kendilerini evlerinde olmalarının rahatlığıyla mutlu , huzurlu zaman geçirsinler isterim, yabancı bir misafir gibi değil .Bence cidden haddinden fazla normallestiriyorsunuz ya da sizin elbise dolabınızda da yiyecek var..Bu evin bi mutfagı ve mutfak dolabı bi sürü yeri var elbise dolabında neden yiyecek olsun ki bu asla normal degil ama esimi ilgilendirmezdi sonucta annesi ve o böyle mutlu burası da onun evi karısmamalıydı annesini kırmamalıydı onun düzeni bu işine gelirse yani..
Sadece ortam gerilince yumuşatma imkanınız yoksa uzaklaşın , o gerginlik sizin önünüzde olmasın . Onlar takılsınlar kafalarına göre , birbirlerinin huylarını biliyorlardır . Öyle böyle idare ederler . Kv deniz tartışma sizin yanınızda yaşandığı için daha fazla kırılmıştır diye düşünüyorum .