• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve eşim..Arada kalan ben..

Bence cidden haddinden fazla normallestiriyorsunuz ya da sizin elbise dolabınızda da yiyecek var..Bu evin bi mutfagı ve mutfak dolabı bi sürü yeri var elbise dolabında neden yiyecek olsun ki bu asla normal degil ama esimi ilgilendirmezdi sonucta annesi ve o böyle mutlu burası da onun evi karısmamalıydı annesini kırmamalıydı onun düzeni bu işine gelirse yani..
Size düşen sadece araya girmemek , onlar anne-evlat bir şekilde düzelirler . Eşinizin karışması anormal gelmedi bana , çocuklar evlenselerde anne/baba evi hala onların da evi karışabilirler . Benim çocuklarım henüz ufaklar ama her zaman evimize müdahale edebilirler , evlendiler diye söz hakları bitmiyor ya da görüşleri önemsizleşmiyor . Geldiklerinde tabii ki kendilerini evlerinde olmalarının rahatlığıyla mutlu , huzurlu zaman geçirsinler isterim, yabancı bir misafir gibi değil .

Sadece ortam gerilince yumuşatma imkanınız yoksa uzaklaşın , o gerginlik sizin önünüzde olmasın . Onlar takılsınlar kafalarına göre , birbirlerinin huylarını biliyorlardır . Öyle böyle idare ederler . Kv deniz tartışma sizin yanınızda yaşandığı için daha fazla kırılmıştır diye düşünüyorum .

Kadının kendi evi. Kimsenin karışmaya hakkı yok ki o yaştan sonra değişecek değil. Boş yere üzmüşsünüz

Ben de anneme kızıyorum ama sadece söyleniyorum, tutup da izinsiz bir şeyini atmıyorum.
Eşiniz ayıp etmiş.

Kızlar selam..
Kvye her geldiğimizde yaşadığımız ama bu defa iyice büyüyen sorunumuzla karşınızdayım..
Benim kv aşırı dağınıktır yani şöyle söyleyeyim ayakkabı dolabından ceviz çıkarsa şaşırmam..Köyde yaşıyorlar öyle temizliğe ve düzene pek düşkün değil..Mesela şu eski cekmeceli sebzelikler vardır ya bi tane ondan var mutfakta içindekilerden bazıları patates soğan pense ilaç lokum bulgur bulaşık süngeri bezler vs vs..Yani bi cammi kırılsa kırık parcayı bi gün lazım olur diye atmaz..Evde catıda bi sürü ıvırmzıvır var..Gelin görün ki esim evde gereksiz tek parcaya tahammül edemez düzeni sever..Bi kaç kez düzeltelim dedim nereye koyayım iyi böyle falan dedi ben de onun düzeni diye bisey demedim ama sorun şu ki bisey lazım olduğunda ben ve esim asla bulamıyoruz kendisi de dakikalarca arayıp buluyor cünkü cok karısık her yer..
En son dün evde bi insaat işi vardı iş bitti ustalar gitti biz evi düzeltmeye koyulduk esim ben kv..Ama gel gör ki ne kadar düzeltirsen düzelt belli bi sistem olmadığı için tek yaptığımız bi aldığımızı baska bi yere koymak oldu..Ve sonuc esim cıldırdı evde ıvır zıvır ne varsa bagıra cagıra söylene söylene topladı attı..Kv basta cvp verdi savundu lazm dedi ama esim bagırınca sustu ve agladı..Off öyle arada kaldım ki ne desem ne yapsam bilemedim kızdım esime annen sonucta bırak onun düzeni dedim ama o da bi yandan haklı..Simdi kv hiç konusmuyor esim de cok sinirli ben öylece kaldım..
Kadinin duzeninden sizene yaaa kv gelse sizin eve karissa kv hakli bizim evde soyle boylemi diceksiniz kendi evinize karistirmayacaginjz gibi sizde karismayin kadinin evine

Bence iyi yapmışsınız ya iyice çöp ev gibi olmuş. Sonra mikrop kapar falan hastalığıyla siz uğraşırsınız. Çocuklar biraz da anne babanın hayatını kolaylaştırmak için var. Ama bunu emrivaki şekilde yapmak kötü olmuş, eşiniz tatlı dille anlatmaya çalışabilirdi. Evet siz değil, eşiniz bunu yapmalı.

Back
X