Kv ve evi belllediği evim

İyi bakalım bı takip edin tavirlarinda değişim var mı. Çocuklar için hiç iyi örnek teşkil etmiyor çünkü sizin iki çocuğunuz var dimi onlara şiddet uyguluyor mu kv doğru mu anladım
Yok benim kızıma uygulamıyor. Diğer bebeğin de tam keşif dönemi çocuk merak ediyor, elini uzatıyor kv eline girişiyordu patır patır. Ben bebeğe uyguladığı şiddetle ilgili uyardığımdan beri, çok daha dikkatli,özenli ve kibar. Bebek bile daha sakin bugün gözlemledim. Bikaç günde bile farkedebiliyormuş demek ki sevgiyle yaklaşınca. Kv nin dili bile daha kibar bebeğe karşı

Kesinlikle çok yerinde bir tepki.geldiğinde sinir olup kendi kendini yemektense en güzeli. Kızımla anlaşamıyor,huzurunu bozuyor diyerek uzak tutabilirsiniz.ayrıca çocuk bakacaksa gitsin evinde baksın. Baktığı Çocuğu alıp oraya buraya gitmek de saçma.

nobaharıcım tepkın abartısız hatta bence az bıle
kımse boyle bırseye duyarsız kalamayacagı gıbı kımse cocugu ıcın endıselenmek ıstemez ben olsam bende ıstemem haklısın kesınlıkle
bende aynı seyı soylerdım hatta bence daha net bır sekılde kırılmalarından cekınmeden konus derım

supersın

Sıcak kelimesini öğretmek varken neden cısss derler iğne demek varken neden cısss acayip bir toplumuz bı de bebek dili var bebekler hiç sevmez

Sıcak kelimesini öğretmek varken neden cısss derler iğne demek varken neden cısss acayip bir toplumuz bı de bebek dili var bebekler hiç sevmez
Yaaa sormayın:/ benim kızım geçen yıl yemeklerin çoğunun ismini biliyordu, eşimin memlekete bi geldik, çocuğa bişey ikram ederken “al bebe, gaga, mama” diyorlar dedim napıyosunuz??? Kız onları isimleriyle biliyor zaten, hem düzgünce isimlerini söyleyin şunların. Sanki kuş besliyorlar.

Sağol Nisacım ezelden beri mottom, karşıdaki insana iletmem gereken bir duygu varsa mutlaka teslim etmem gerektiği zaten. Konuşunca rahatladım. Tipik kv işte ama ben gelemem öyle şeylere. İnşallah bir daha bir daha aynı hataya düşüp beni eşime şikayetlenmez.

Aile baginiz yok tek anladigim bu..

netliğin cok guzel ve bundan sonra kayınvalıdenın yürek yemiş olması gerek sıkayet etmesı ıcın kendı kendını bıtırır cunku gerı adım atmayıp oylece akısına bırakmayıp mudahale etmen cok yerınde olmus esınde dıkkat eder bundan sonra cozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…