Kv ve evi belllediği evim

nobahari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
4.030
9.253
158
38
Selam kızlar,
Kv kaynımın iki çocuğuna bakıyor. Çocuklardan küçüğü 1 buçuk yaşında ve haydutvari bir yapısı var. Daha o bebek demeyin, gerçekten bebeklikten canavar yetiştiriyorlar. Çocuğu döverek, yüksek sesle bağırarak yetiştirdikleri için, o da gördüğünü uyguluyor. Bizzat benim kızıma uyguluyor.
Benim evime kv ben yerleşmeden geçip söz konusu çocuklar(çocuklar sadece pazar günü anne babasının yanında, kaynım ve eltim de sürekli yeme içmelerini kvden karşılıyorlar) ile geçip oturmak istedi, izin vermedim tabi. Biz geldik, bizde akşamlamak istediler, evimiz yerleşmedi, eşyalar her yerde, yorgunuz, ben hamileyim ve ayakta çok kalamıyorum. Bunları düşünüp hassasiyet göstermiyorlar tabi. Herşeyden ötesi evim bahçeli ve zemin taş. Küçük çocuk için çok tehlikeli. Kv baktığı çocuğa hiç dikkat etmiyor, çocuk kaç defa düştü, ağzı burnu morardı bizim evde. Daha da kötüsü benim kızıma saldırıyor, gözlüğünü avuçlayıp alıyor, kafasına vuruyor vs. Gözümü saniye ayırsam ittirse kızımı ve kafası,gözü taşa gelse Allah muhafaza, düşünmek bile istemiyorum. Ha kendileri asla düşünmüyor, çocuk bu özenmeyeceksin, öyle böyle büyür kafasındalar.
Geçen gün konuştum, çocuğa dikkat etmiyorsun bizim ev onun için tehlikeli diye, güldü geçti. Çocuğa şiddet uygulama bak o da benim kızıma uyguluyor dedim, benim vurmam ona tesir etmiyor ki dedi:/ Bugün akşam kv ve kp bizde akşam yemeğindelerdi. Kaynım aradı, çocuğu size bırakacağız nerdesiniz diye, onlar da burdayız buraya getir dediler. Ben de içerdeydim, duydum ve hayır buraya getirmesinler, dikkat etmiyorsunuz çocuğa burda dedim. Yemeklerini yemişlerdi, kahvelerini içeceklerdi. İçip kalkıp gittiler. Kv giderken ağlamış eşime. Ne var şimdi bunda ağlayacak?
Sizce ben mi abartılı tepki vermişim kızlar?

Daha net olun. İstemediğinizi direk söyleyebilirsiniz. Bahanelere gerek yok. Ev sizin karar sizin. Birisi benim çocuklarıma vuracak sürekli çocuk falan dinlemem umrumda olmaz. Evimin sokağına sokmam.

Son düzenleme:
Tabi ki önce kendiniz açınızdan düşüneceksiniz. Siz normal olanı yapmışsınız şu annelerin oğullarına ağlayıp duygu gösterisi yapmasına sinir oluyorum ne var ağlayacak? Eşiniz ne dedi
Keşke öyle söylemeseydin annem ağladı dedi. Ben de çocuğumun başına bişey gelse ben onun vicdan azabıyla nasıl yaşayacağım dedim. Yanıt gelmedi.

Keşke öyle söylemeseydin annem ağladı dedi. Ben de çocuğumun başına bişey gelse ben onun vicdan azabıyla nasıl yaşayacağım dedim. Yanıt gelmedi.

Iyi demişsiniz. Daha önce de uyarmissiniz gülüp geçmiş o zaman niye ağlamamış? Kendi oğluna sömürü yapmaya kalkışmıs bundan sonra mesafe koyarsınız daha kolay olur bu olaydan sonra

Daha net olun. İstemediğinizi direk söyleyebilirsiniz. Bahanelere gerek yok. Ev sizin karar sizin.
Bahane üretmedim ki geçen hafta direkt de söyledim ama öyle coşkulu ki kadın. Konuda yazdığım gibi evime yerleşmek istedi benden önce. Hatta biz evi aldığımızda sizde kalırız dedi. Kendisi de bizi 3 gün misafir etmeye gocunan bir insan, yurtdışında kalıp senede bir görmesine rağmen.

En iyisini yapmissin,basta sesini cikarmazsan tepene cikarlar afedersin.eşin bisey demiyorsa hic umursama.kayinvaliden surat yaparsa anlayacagi bi dilden anlatirsin.

Demek vurmasi hayir etmiyormus, cocugu arsiz ettigi icin olmasin?

Buarada biraz daha sert bir dille esin uyarsin, cocuga bakiyorsa gercekten baksin. Cocuk kavga eder diyoruz ama bu cok baska bi durum, emanet cocuk birde. Valla birde hamilesin.. kendi kizinla bile zorlaniyordundur yazik gunah

Önce bu konuyu eşinizle konuşun ardından eşinizin de bulundugu bir ortamda tartısmadan aklı selim bir şekilde sakince konusun kv ve kp ile.
Geçen hafta bizim bahçeden salça yapılması konusu açıldı, eşim de vardı. Yarım saat açıklayarak izah ettim durumu. Gülerek anlamış gibi davrandılar. Doğru söylüyorsun dediler. Ama görünen o ki anlamamışlar.

Herkes tabi ki once kendi cocugunu dusunecek. Tepkinizde haklisiniz ama 1,5 yasinda siddet goren o BEBEK icin somut birseyler yapmayi denemelisiniz. Soz soylemekle olmuyorsa bir yerlere bildirin. Gercekten icim acidi o masuma. O da istemezdi "haydutvari" olmayi, eger henuz bebek olmasaydi.

Ben abarttığını düşünmüyorum Canım. Zaten kaç aylık hamilesin, insan yatıp dinlenmek istiyor. Hem kv kp ağırla hem aman çocuklara bişey olursa diye sürekli takipte ol. Seninki de can hani.

Ah kıyamam o bebeğe ben ya 😢 Eltiniz kv nin çocuğuna şiddet uyguladığını biliyor mu? Kv ye “Anne bebeği buraya getirme, hem yaralanıyor hem kızımla anlaşamıyor hem de ben hamileyim ve kafam kaldırmıyor” diyin.

Selam kızlar,
Kv kaynımın iki çocuğuna bakıyor. Çocuklardan küçüğü 1 buçuk yaşında ve haydutvari bir yapısı var. Daha o bebek demeyin, gerçekten bebeklikten canavar yetiştiriyorlar. Çocuğu döverek, yüksek sesle bağırarak yetiştirdikleri için, o da gördüğünü uyguluyor. Bizzat benim kızıma uyguluyor.
Benim evime kv ben yerleşmeden geçip söz konusu çocuklar(çocuklar sadece pazar günü anne babasının yanında, kaynım ve eltim de sürekli yeme içmelerini kvden karşılıyorlar) ile geçip oturmak istedi, izin vermedim tabi. Biz geldik, bizde akşamlamak istediler, evimiz yerleşmedi, eşyalar her yerde, yorgunuz, ben hamileyim ve ayakta çok kalamıyorum. Bunları düşünüp hassasiyet göstermiyorlar tabi. Herşeyden ötesi evim bahçeli ve zemin taş. Küçük çocuk için çok tehlikeli. Kv baktığı çocuğa hiç dikkat etmiyor, çocuk kaç defa düştü, ağzı burnu morardı bizim evde. Daha da kötüsü benim kızıma saldırıyor, gözlüğünü avuçlayıp alıyor, kafasına vuruyor vs. Gözümü saniye ayırsam ittirse kızımı ve kafası,gözü taşa gelse Allah muhafaza, düşünmek bile istemiyorum. Ha kendileri asla düşünmüyor, çocuk bu özenmeyeceksin, öyle böyle büyür kafasındalar.
Geçen gün konuştum, çocuğa dikkat etmiyorsun bizim ev onun için tehlikeli diye, güldü geçti. Çocuğa şiddet uygulama bak o da benim kızıma uyguluyor dedim, benim vurmam ona tesir etmiyor ki dedi:/ Bugün akşam kv ve kp bizde akşam yemeğindelerdi. Kaynım aradı, çocuğu size bırakacağız nerdesiniz diye, onlar da burdayız buraya getir dediler. Ben de içerdeydim, duydum ve hayır buraya getirmesinler, dikkat etmiyorsunuz çocuğa burda dedim. Yemeklerini yemişlerdi, kahvelerini içeceklerdi. İçip kalkıp gittiler. Kv giderken ağlamış eşime. Ne var şimdi bunda ağlayacak?
Sizce ben mi abartılı tepki vermişim kızlar?
Evet abartılı tepki vermişsiniz bana biri bunu söylese bir daha evine ayak basmam 4 kişi bir çocuğa bakamıyor musunuz 2 saat ne olacak yani gozunuzun onunden ayirmayin hiç gelmeyecek mi sizin eve bu çocuk

Demek vurmasi hayir etmiyormus, cocugu arsiz ettigi icin olmasin?

Buarada biraz daha sert bir dille esin uyarsin, cocuga bakiyorsa gercekten baksin. Cocuk kavga eder diyoruz ama bu cok baska bi durum, emanet cocuk birde. Valla birde hamilesin.. kendi kizinla bile zorlaniyordundur yazik gunah
Hiç düşünmüyorlar tontriko yaa:/ elin yavrusu ele ucuz derler ya aynen o durum bana yapılan muamele. Çocukla zaten öyle bir ilgileniyor ki sadece karnı doyuyor o da nasıl bir sor:/ banyo yaptırmıyorlar, tırnakları uzun, bezi saatlerce altında, popo pişik..geldiğimde konuştum, bir de hacı olmaya niyetleniyorsun, küçük sabi o şiddet uygulama falan diye..şimdi çocuğa karşı da çok özenli, sık sık banyo yaptırıyor, üzerine kışlık değil yazlık zıbınlar giydiriyor..

Back
X