Kv ve evi belllediği evim

Dedim ama nafile. Eltim çok umursamaz, onun tek derdi ev,çocuk stresinden uzaklaşıp gezmek,tozmak ve para biriktirmek. Kendisi de en az kv kadar özensiz çocuklarına. Yaz gününe çocuğun 15 gün banyo yapmadığı oluyormuş. Çocuk anne baba bile demiyor.
Ya okudukca sinir oldum. Kendi bebeğim de 1 buçuk yasinda onu dusundukce kahroldum. Bu siddet olayını bi yerlere bildirin rica ederim daha fazla dayak yemesin cocuk. Merhametsiz bi insan olup cikacak. Ustelik canı yaniyor el kadar bebenin. Oyle çocuk bakma mi olur ya. Ben en cok cocuga siddet olayına takıldım lutfen ciddie alin biseyler yapin. Ben oglumu opmeye kiyamiyorum kucucuk savunmasiz bebeğe vurmak ne demek! 15 gun banyo yaptırmamak ne demek! Insan evladi bunu yapamaz ya doğurmasaydi o zaman!!!

Keşke öyle söylemeseydin annem ağladı dedi. Ben de çocuğumun başına bişey gelse ben onun vicdan azabıyla nasıl yaşayacağım dedim. Yanıt gelmedi.
Ben aglayacagima onlar aglasin deseydin. Evlat candan kiymetli valla. Tamam bebektir ama karsidaki de bebek. Daha dikkatli olmalari lazim. Allah muhafaza bir hatanin geri donusu olmayabilir.
En iyisini yapmissin. Anne babaya da hayret ettim. Insanlar dogurduguna da bakmaktan aciz artik. 1.5 yasinda el kadar bebek anne babasiz buyuyo resmen.

Selam kızlar,
Kv kaynımın iki çocuğuna bakıyor. Çocuklardan küçüğü 1 buçuk yaşında ve haydutvari bir yapısı var. Daha o bebek demeyin, gerçekten bebeklikten canavar yetiştiriyorlar. Çocuğu döverek, yüksek sesle bağırarak yetiştirdikleri için, o da gördüğünü uyguluyor. Bizzat benim kızıma uyguluyor.
Benim evime kv ben yerleşmeden geçip söz konusu çocuklar(çocuklar sadece pazar günü anne babasının yanında, kaynım ve eltim de sürekli yeme içmelerini kvden karşılıyorlar) ile geçip oturmak istedi, izin vermedim tabi. Biz geldik, bizde akşamlamak istediler, evimiz yerleşmedi, eşyalar her yerde, yorgunuz, ben hamileyim ve ayakta çok kalamıyorum. Bunları düşünüp hassasiyet göstermiyorlar tabi. Herşeyden ötesi evim bahçeli ve zemin taş. Küçük çocuk için çok tehlikeli. Kv baktığı çocuğa hiç dikkat etmiyor, çocuk kaç defa düştü, ağzı burnu morardı bizim evde. Daha da kötüsü benim kızıma saldırıyor, gözlüğünü avuçlayıp alıyor, kafasına vuruyor vs. Gözümü saniye ayırsam ittirse kızımı ve kafası,gözü taşa gelse Allah muhafaza, düşünmek bile istemiyorum. Ha kendileri asla düşünmüyor, çocuk bu özenmeyeceksin, öyle böyle büyür kafasındalar.
Geçen gün konuştum, çocuğa dikkat etmiyorsun bizim ev onun için tehlikeli diye, güldü geçti. Çocuğa şiddet uygulama bak o da benim kızıma uyguluyor dedim, benim vurmam ona tesir etmiyor ki dedi:/ Bugün akşam kv ve kp bizde akşam yemeğindelerdi. Kaynım aradı, çocuğu size bırakacağız nerdesiniz diye, onlar da burdayız buraya getir dediler. Ben de içerdeydim, duydum ve hayır buraya getirmesinler, dikkat etmiyorsunuz çocuğa burda dedim. Yemeklerini yemişlerdi, kahvelerini içeceklerdi. İçip kalkıp gittiler. Kv giderken ağlamış eşime. Ne var şimdi bunda ağlayacak?
Sizce ben mi abartılı tepki vermişim kızlar?

az bile yapmissiniz. evlerinde yasasinler evlerinde baksinlar sizin olmayan cocuga.
evlerinde surdursunler saglikliyken hayatlarini ki hastalik yaslilik basladiginda biktirmamis olsunlar.
insallah esin annecigi agladi diye sacmalamamistir.

Keşke öyle söylemeseydin annem ağladı dedi. Ben de çocuğumun başına bişey gelse ben onun vicdan azabıyla nasıl yaşayacağım dedim. Yanıt gelmedi.
tepkiniz burda az olmus.
her allahin gunu anasini danasi ayri cektigim cocugumun huzurunu kacirmalarini goz yumdugum adam, annesi bikere yalandan agladi diye size napicanizi bizahmet soylemesin. butun gun onlari ceken sizsiniz.

Evet abartılı tepki vermişsiniz bana biri bunu söylese bir daha evine ayak basmam 4 kişi bir çocuğa bakamıyor musunuz 2 saat ne olacak yani gozunuzun onunden ayirmayin hiç gelmeyecek mi sizin eve bu çocuk

Ne alakasi var canim bakmak zorundami aksam vakti anasi babasi niye birakiyo zaten ise giderkende olsa cocuga o sekilde bakan birine babaannede olsa nasil birakiyolar anlamadim ama kimse evde o saatte cocuk bakmak zorunda degil yazik o cocuga uzuldum gercekten piskolojisi simdiden bozulmustur

Dedim ama nafile. Eltim çok umursamaz, onun tek derdi ev,çocuk stresinden uzaklaşıp gezmek,tozmak ve para biriktirmek. Kendisi de en az kv kadar özensiz çocuklarına. Yaz gününe çocuğun 15 gün banyo yapmadığı oluyormuş. Çocuk anne baba bile demiyor.

Içim ciz etti. Insan kendi çocuğunu nasil düşünmez? 18 aylik çocuğa nasil şiddet kullanilir? Aklim almiyor.

Kv'de ağlayacaksa, torunu için ağlasin. Gayet güzel bir tepki verdin. Konularinda sürekli "neyse sustum" diyen konu sahiblerina harika bir örneksin.

Eşin ile durumu hiç konustunmu? O annesi ile konuşamazmi?

benım çocugumu itece düşecek ve benım çocgumun başına bir şey gelirse ozaman ne olacak de

ben ağlayacağıma anan ağlasın bir şey olmaz de

Ya okudukca sinir oldum. Kendi bebeğim de 1 buçuk yasinda onu dusundukce kahroldum. Bu siddet olayını bi yerlere bildirin rica ederim daha fazla dayak yemesin cocuk. Merhametsiz bi insan olup cikacak. Ustelik canı yaniyor el kadar bebenin. Oyle çocuk bakma mi olur ya. Ben en cok cocuga siddet olayına takıldım lutfen ciddie alin biseyler yapin. Ben oglumu opmeye kiyamiyorum kucucuk savunmasiz bebeğe vurmak ne demek! 15 gun banyo yaptırmamak ne demek! Insan evladi bunu yapamaz ya doğurmasaydi o zaman!!!
Ben uyardığımdan beri şiddet uyguladığını görmedim. Bebeğin bakımında da çok çok özenli. Sürekli bana anlatıyor, banyo yaptırdım, saçını, tırnağını kestim vs şeklinde. Her gördüğümde ufak tefek uyarıyorum zaten. Elti çok sorumsuz ve umursamaz maalesef. Biz kendimizden pay biçiyoruz ama her anne aynı hassasiyeti göstermiyor yavrusuna

az bile yapmissiniz. evlerinde yasasinler evlerinde baksinlar sizin olmayan cocuga.
evlerinde surdursunler saglikliyken hayatlarini ki hastalik yaslilik basladiginda biktirmamis olsunlar.
insallah esin annecigi agladi diye sacmalamamistir.
Eşim saçmalamadı ama sürekli sessiz kalıyor. Yaşlılık için de zaten benim kızıma şimdiden yol yapıyor “yaşlanınca bana bak” diye. Küçüçük çocuğa:/

tepkiniz burda az olmus.
her allahin gunu anasini danasi ayri cektigim cocugumun huzurunu kacirmalarini goz yumdugum adam, annesi bikere yalandan agladi diye size napicanizi bizahmet soylemesin. butun gun onlari ceken sizsiniz.
Çok haklısınız. İlk geldikleri gün annesi, anneannesi, torunları attı beyfendi gitti, saatlerce ortada yok. Akşam yemeğine gelmişler bir de haberim yok. Bebek sürekli kızımı darp ediyor, içeri bir dakikalığına vs çay almaya gitsem dönüşte kızım ağlar vaziyette, değilse de kucağımda(korkusundan)..eve yerleşmemişiz, benim ayakta kalmaktan sırtım ve ayaklarım pert, geceleri yorgunluktan uyuyamıyorum..herkes birbirini nazlama derdinde..bundan sonra eşime karşı da onun bana gösterdiği kadar özen gösterip anlayışlı olacağım..sağolun walla, gözümü açtınız

Içim ciz etti. Insan kendi çocuğunu nasil düşünmez? 18 aylik çocuğa nasil şiddet kullanilir? Aklim almiyor.

Kv'de ağlayacaksa, torunu için ağlasin. Gayet güzel bir tepki verdin. Konularinda sürekli "neyse sustum" diyen konu sahiblerina harika bir örneksin.

Eşin ile durumu hiç konustunmu? O annesi ile konuşamazmi?
Benim hayret ettiğim ve asıl takıldığım konu da bu. Eşimin tepkisizliği, annesinin bebeğe davranışlarına da bişey demiyor. Ben kızımı tembihliyorum, bebek sana yaklaştığında elini uzatıp hayır de yüksek sesle diye(bebeğin ses tonu da çok yüksek, büyük insan bile rahatsız oluyor,apartmanda 4 tane büyüklü küçüklü bebek var hepsi kaçacak delik arıyor kaynımın kızından) beni de fazla tepkili buluyor. Ben konuşunca bana da yanıt vermiyor. Eşime ne diyeceğimi, ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.
Eltimle kaynım ayrı terane, onlar yorumsuz insanlar benim nezdimde

İyi olmus boşverin. Bir daha size sormadan sizin evinize misafir kabul edemez

net bir şekilde tepkinizi göstermişsiniz ve en iyisini yapmışsınız
bir ara eltiniz ve kayınızla görüşün
yanlış anlamamalarını kv çocuğu itip kaktığı için oda sizin çocuğunuza yaptığını
yerlerin taş zemin olduğunu vs bence söyleyin güzelce
çocuğun annesi babası babaannenin vurduğunu bilmiyorlar mı?

Back
X