Kv ve evi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

morcivent

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
67
-12
16
31
Merhaba hanımlar
Eşimin işinden dolayı kendi evimize geçemedik ve kirada oturuyoruz malum kiralar da sürekli artıyor kendi evimizden aldığımız kiranın üzerine koyup ödemeyi yapıyoruz ama bi şekilde zam zamanı gelmeden çıkmamız lazım kendi evimize gidemiyorz çünkü dediğim gibi eşimin işine uzak başka bir seçenekte var oda bu ;Kv niz memleketine yerleştiğinde sizde onun evine geçer misiniz?? Memleketten arada geldiğinde sanki kendi evi rahatlığı olur mu? Bir oğlu daha var evli ama kv nin akrabalarına uzak bir semtte oturuyor. Sorunlu bir kadın olduğu için bunları düşünüyorum. Fikir almak istiyorum en azından neler yaşayabilirim düşünemediğim şeyler var mı ? Öyle sürekli gelmezler temelli gidicekler ama gelmeleri gerektiğinde ne gibi sorunlar yaşabilirim onun evine geçersem

Kiracı olarak mı yerleşeceksiniz? sonuçta siz oraya yerleştiginiz zaman artık sizin eviniz olacak kiracı olacaksanız

Kaynana büyük ihtimal tatillerde falan gelir. Aksi gibi herkesler de o ara izin alır, kaynana sizde ya nasılsa, doluşuverirler evinize. Ev benim de diyemezsiniz, kaynananın evine geçmişsiniz kiradan yırtmak için. İyilik etmiş size, o misafirler ağırlanacak.

Tabiki evini sahiplenir. Bir de sorunlu diyorsunuz sizce huzur verir mi?

Kv niz memleketine yerleştiğinde sizde onun evine geçer misiniz??
Kayınvalidem kanatsız melek olsa onun evinde oturmam kiracılığa devam ederim, bugün iyi olursunuz herkes aklından geçeni içinde tutar, yarın kötü olursunuz diğer oğlu da kayınvalide de evinde oturduğunuz için içlerindekini dışa vurur, ki zaten bence diğer oğluna da haksızlık olur, hem eviniz var hem kayınvalide evinde oturacaksınız, kimse evinizin işe uzaklığı kısmına yoğunlaşmaz, kendi evleri de var ama bizim evimizde oturuyorlar denir.

Bu topa hic girmezdim. 6 ay birlikte yasamis biri olarak burnumdan geldi. Gerek yok ya verin kiranızı kafaniz rahat evliliginiz huzurlu olsun. Sknrasi ayrilmasi da zor olur. Surekli gelmezler de olmaz. Kadin evlatlarini ozler torunlarini ozler eh evde de biri var temizlik is derdi yok hersey basiniza kalir. Bunlari hesaplayarak dayanabilecekseniz hareket edin.

İstemem. Herkesin kendi evi kendi düzeni

Sanırım eksik beya hatalı yazdım aynı ev zaten olamaz onun çıktığı eve gidicem

Ama bende dedim basta surekli gelmezler olur ama hep gelirler. Temiz ev, isi birileri yapıyor. Bu kadin cocuklarini özleyecek, torunlarini, akrabalarini ozleyecek ve kendi evine gelecek herkesi agirlamaniz gerekecek. Bunlardan şikayet duymayacaksaniz ki şikayet etmeye hakkınız yok orasi onun evi ve siz bunlari bilerek gireceksiniz o eve tabiki bos yere kiraya gitmeyin. Ama 3 ay sonra kadin evine geldi, kalmasi uzun sürdü. Git diyemezsiniz ya da bir şikayet edemezsiniz. Kadının kendi evi ve sorunlu olduğunu soyleyen sizsiniz bu ince hesaplari iyi yapmaniz gerekiyor.

Kayınvalidenizin sorunlu olduğunu yazmışsınız, ki orası sizin eviniz değil kayınvalideniz memleketine gitse de onun evi, sorun yaşadığınız insanın evinde oturmayın, kira ağır geliyorsa arkadaşlara katılıyorum evinizi satıp yakın bir yerden alın, olmuyorsa siz de çalışın ama kayınvalide evinde olmaz, diğer oğlu da kiradadır ona da haksızlık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…