Hayır kadının evıne yerleşicek ama gelip gıtmesın yav kadının evine çörekleniyorlar hemde off kendı evı hissetmesin sorun olur mu dıyor ya koptum ben ordaAy hiç hoş değil kendi evini kiraya verip kvnin evine yerleşmeyi düşünmek. Kv evini kiraya verir kirayı isterse kendi alır isterse yarısını size yarısını diğer oğluna verir yoksa siz o eve girince diğerine haksızlık ki evli diyorsunuz ben eltiniz yerinde olsam laf yaparım açık ve net. Kvnin evinde bedava oturmayı sorun etmiyorsunuz da sizde kalmasını dert ediyorsunuz pes.
Bir ev kirada oradan.gelir gelecek.. Konusahibi kaynvalidesinin evini yerleşecek kira falan ödemeyecek.. Diğer kardeşin yerinde olsam enayi miyim ben hakkımı isterim derdimKv kp den haz etmiyorsunuz ama kendi eviniz varken onların evine yerleşme planları yapılıyor. Haberlerı var mı belkı kıraya verecekler. Başka kardeşte var kalkıp demeyecek mı kendı evlerı var ordan gelır elde edıp bı kendı evlat gıbı aılemın evine yerleşiyorlar. Yüzde yüz diyecek. Evınızı satıp yakın yerden alın hayır şeyde saçma memleketten geldikçe kendi evleri gıbı hissederler mi ? Yani kadının evi tabi ki hissedecek sen direk senin olcak zannediyorsun sanırım
Allah gelinin de hayırlısını versinHayır kadının evıne yerleşicek ama gelip gıtmesın yav kadının evine çörekleniyorlar hemde off kendı evı hissetmesin sorun olur mu dıyor ya koptum ben orda
En başta bu planlarda kv nın düşüncesi ne ? Kendı kendılerıne bence plan yapılmış. Nasılsa memlekete gıdıyor gelmesın orda kalsın bız evı alalım. Çünkü bır yorumunda ev benım olucak temellı ben yerleşicem diyor. Hayır belkı kıraya vericek ya da memleketten geldıkçe kendı evınde kalıcak ne münasebet kı dediğin gıbı diğer kardeş hayırdır der. Denilcek zaten o kesin bence bende olsam derım bı akıllı sızsınız sanırım diye. Amaç aslında bedava gelir elde etmek yoksa ev satılıp yakından ev alınır. İşlerıne karlı bır düşünce gelmiş ama bence olmayacak diğer kardeş veto verecek. Belkıde evın sahıbı hayırdır dıyecek ki araları bozuk ben sevmedığım haz etmediğim ınsandan bır çöp almam böyle alengirli işler çevirmemBir ev kirada oradan.gelir gelecek.. Konusahibi kaynvalidesinin evini yerleşecek kira falan ödemeyecek.. Diğer kardeşin yerinde olsam enayi miyim ben hakkımı isterim derdim
Noktasınan virgülüne katılıyorum.söylediğinize.. Armut piş ağızıma düş hesabı ama tutmaz..En başta bu planlarda kv nın düşüncesi ne ? Kendı kendılerıne bence plan yapılmış. Nasılsa memlekete gıdıyor gelmesın orda kalsın bız evı alalım. Çünkü bır yorumunda ev benım olucak temellı ben yerleşicem diyor. Hayır belkı kıraya vericek ya da memleketten geldıkçe kendı evınde kalıcak ne münasebet kı dediğin gıbı diğer kardeş hayırdır der. Denilcek zaten o kesin bence bende olsam derım bı akıllı sızsınız sanırım diye. Amaç aslında bedava gelir elde etmek yoksa ev satılıp yakından ev alınır. İşlerıne karlı bır düşünce gelmiş ama bence olmayacak diğer kardeş veto verecek. Belkıde evın sahıbı hayırdır dıyecek ki araları bozuk ben sevmedığım haz etmediğim ınsandan bır çöp almam böyle alengirli işler çevirmem
Nedense buna cevap vermiyorGelen kirayı kayınvalidenize verecek misiniz?
Üç kuruş için düzeni bozup kaynana evinde misafir olmak. Evet evet, misafir. Millet bundan kaçar, konu sahibi koşa koşa gidiyor. O kaynana tatillerde gelecek, misafirleri de ardından. Konu sahibi, evde misafir konumuna düşecek. Ses de edemez, kaynana iyilik etti, bedava evinde oturttu olur.Nedense buna cevap vermiyor
Bence kirada kalip fazlasını verin ama kendinizi bir acabaya birakmayinMerhaba hanımlar
Eşimin işinden dolayı kendi evimize geçemedik ve kirada oturuyoruz malum kiralar da sürekli artıyor kendi evimizden aldığımız kiranın üzerine koyup ödemeyi yapıyoruz ama bi şekilde zam zamanı gelmeden çıkmamız lazım kendi evimize gidemiyorz çünkü dediğim gibi eşimin işine uzak başka bir seçenekte var oda bu ;Kv niz memleketine yerleştiğinde sizde onun evine geçer misiniz?? Memleketten arada geldiğinde sanki kendi evi rahatlığı olur mu? Bir oğlu daha var evli ama kv nin akrabalarına uzak bir semtte oturuyor. Sorunlu bir kadın olduğu için bunları düşünüyorum. Fikir almak istiyorum en azından neler yaşayabilirim düşünemediğim şeyler var mı ? Öyle sürekli gelmezler temelli gidicekler ama gelmeleri gerektiğinde ne gibi sorunlar yaşabilirim onun evine geçersem
Sanki kendi evi rahatlığı derken? Zaten kendi evi...Merhaba hanımlar
Eşimin işinden dolayı kendi evimize geçemedik ve kirada oturuyoruz malum kiralar da sürekli artıyor kendi evimizden aldığımız kiranın üzerine koyup ödemeyi yapıyoruz ama bi şekilde zam zamanı gelmeden çıkmamız lazım kendi evimize gidemiyorz çünkü dediğim gibi eşimin işine uzak başka bir seçenekte var oda bu ;Kv niz memleketine yerleştiğinde sizde onun evine geçer misiniz?? Memleketten arada geldiğinde sanki kendi evi rahatlığı olur mu? Bir oğlu daha var evli ama kv nin akrabalarına uzak bir semtte oturuyor. Sorunlu bir kadın olduğu için bunları düşünüyorum. Fikir almak istiyorum en azından neler yaşayabilirim düşünemediğim şeyler var mı ? Öyle sürekli gelmezler temelli gidicekler ama gelmeleri gerektiğinde ne gibi sorunlar yaşabilirim onun evine geçersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?