Kv ve evi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakınnn öyle

Sakıınn öyle bir hata yapma

Siz ilk başta böyle anlatmadınız ki, ben yorum yapanları haklı gördüm, zekayla ilgili değil siz baska türlü yazmışsınız insanlar da ona göre yorum yapmış, ayrıca memlekette ev mi yok da gidicem kayınvalidenin evinde oturacağım, Gereksiz bir şey

"BENİMM BENİMM"
Biz genelde "bizim" diyoruz.

Kayınvalideniz bütün eşyasını pılını pırtını toplayıp mı gidecek? Yoksa eşyası kalıp siz o kurulu düzene mi geçeceksiniz?
Eğer kendi eşyanızı kendi düzeninizi kurarsanız kayınvalidenin evi olmaz tabiki. Kendi evim diye de kurulamaz. Yok onun eşyası olursa gelince siz misafir konumuna geçersiniz. Buna göre karar verin bence.

Sizin yerinizde olsam o topa hiç girmezdim. Netice onun evi ve geldiğinde tabii ki kendi evi gibi davranma ihtimali var. Onu da bir kenara bırakın eşinizin diğer kardeşi ya da bilemiyorum varsa kardeşleri yarın öbür gün bunun lafını yaparlar. Kira verin ama kafanız rahat olsun.

Burada kendi derdini düzgünce anlatamayan sizsiniz, üyelere kızıp atarlanmanıza gerek yok. Herkes ilk mesajınıza göre yorum yapmış. Konu öyle değil eksik anlatmışım deyip boşlukları doldurmak varken hakaret etmeniz çok çirkin. Siz oturmayınca bize kalmayacak o ev, sizin huzursuzluk yaşamamanız için yapılmş çoğu yorum.

Konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…