Kv ve gorumce ikilisi..

Niye kendinizi böyle üzüyorsunuz? Mis gibi iki evladınız olmuş işte. Rahatsız olup, samimiyetsiz görüyorsanız görüşmeyin. Muhatap olmayın.
Canınızı sıkıp bebişleri üzmeyin.

Anne olmayi cok isteseniz ve olamasaniz, sonra tam olmaya yaklasmisken dogurup cansiz vucudunu topraga gomseniz nasil bir ruh hali icinde olurdunuz acaba( biraz empati..
Ama yinede yorum icin tesekkurler..
Empati sadece size gösterilecek bi duygu değil siz de biraz başkalarına empati yapsanız keşke. Siz evlat sahibi olamadığınız sürece insanlar çocuk sevinci yaşamasın mı. Bi de hepsini geçtim diyelim görümceniz onda on suçlu. Bu kadar zorlukla edindiğiniz çocukların mutluluğunu yaşamak dururken niye ona buna takıp hayatı kendinize dar ediyorsunuz ki. Benim bu kadar istediğim birşey olsa mutluluktan gözüm başka şey görmez yav. Resmen kin tutmak için zorluyorsunuz kendinizi ama sadece kendinize edersiniz yazık

Gebeliginizde yardim beklemenizi ve mevlutte hediye beklemenizi cok normal gormedim.fakat herkes kendi yasadigi aciyi bilir. Kimi kendini kahrederken kimi sakinlikle krsilar.bizler karsimizdakinin acisini kahrolmustur mantigiyla krsilarsak tepkilerimiz davranislarimizda ona gorw olur. İsterseler yan odada dogum gunu yapsin bende 6 aylik bebeklerimi kaybetsem basimi uzatip ugramazdim.bu durumu anlamayanada kendimi anlatmazdim.gormek isteyen onemseyen bebeklerinizi gorur.bi seklde varlığını hissettirirdi.abisinin degil gelininin cocugu gibi gordugu asikar. Bosverin

Siz baslatmissiniz kusura bakmayin alt katinizda dogum gnu var gitmiyorsunuz ne olacakti yani sen uzulme diye dogum gnu yapmayacaklarmydi cocuklarina birakin Allah askina yaa herkes kirilir ayip etmissiniz . Ayrica cocuk bu sevilir yani ne o simdi sizin cocugunz olmuyor diye cocuk sevemeyecekler mi bencil olmayin lutfen

İçinden ne geliyorsa onu yap. Ama o insanları da dert etme. Çocuklarınla eşinle mutlu mesut yaşa. Hayat o kadar kısa ki lüzumsuz insanları dert ederek yaşama. Onlar gelmiyorsa sende gitme. Onlar aramıyorsa sen de arama.

Bırak gitsin. Hayat akıp gidiyor. Mutluluğunu kimse için bozma.

Siz annemisiniz??

Haklisiniz, elbette cocugunu sevecek ama abisi iki ay once 6 yilla zor ser buldugu evlatlarini kaybetse, ve yengesi yani ben d. Gunu kaldiracak gucte olmasa ve gitmese abi tek gitse kabul gormezmi, benim psikologum seni uzen ortamlardan uzak dur yoksa aciyi surekli taze tutarsin dedi, neyse ben hataliyim gitmedim bu kiz cokmu hakli, cocuklarimi gormeye gelmedi 10 dklik yola 8 aylik oldular, annesiyle ayni aptmandayim annesine 50 kez geldi bir kere kapimizi calmadi, cocuklari kucagina bir kez almadi.

Esim benim yanimda kardesiyle gorusmuyor oda.
Madem öyle boşver yok say sende görumceni.Bu konuda ben sana hak verdim .Ne demek yani sen orda acı çekerken çocuk sevmek şudur budur.Ordami akıllarına düşmüş.Herseyin bir üslubu var.Ne bileyim en azından doğumgünü yapmadan önce gelip senle konuşsaydı gönlünü alıp öyle yapsaydı.

Soyleki, benim tibbi bi sikintim yoktu anne olabiliyoken esimden dolayi olamadim, onun icin mecburi tup bebek tedavileri olmak zorunda kaldim, ikiz gebelik oldu zor bir hamilelikdi esinin ailesinin kalip bana yardimci olmalari gerekirdi zor ser evlatlari baba olucakti, bir ev parasi harcadik, degerli olmaliydi torun. Ama degilmis her turlu gorduk..

Birak gonlumu almayi hic biyer kalmamis gibi benim evimin altindaki cafeyi tutmus, hediyesini aldim abisi gitti, aksamuna msj yazdim gelemedim kusira bakma dedim, 4 saat sonra dondu kizmadim desem yalan olur dedi, daha nice d. Gunleri olur kutlariz dedim cvp vermedi.

Öncelikle bebeklerinizi güle güle büyütün....Çok hassas bi dönemde zor şeyler yaşamışsınız ,naçizane fikrim beklentilerinizi biraz daha düşük tutmanız,ne yazıkki bu konuda anlaşılmak çok güç....Bende yıllardır bu mücadelenin içindeyim ,ne güzel siz bebeklerinizi kucağınıza almışsınız boşverin etrafınızdakileri...Kadın çocuğunu sevmesinmi diyenlere ,hanım efendi ikiz bebeklerini kaybetmiş,hemde tüp bebek gibi zor bi tedaviden sonra,bi zahmet göze sokup sevmesinler,gitsinler evlerinde sevsinler....

Cok sagplun, ah ah ne goz yasi akittim ne gunler yasadim bir duvarlar birde Allah bilir, kv ust kattaydi gelirdi gorumcm bebegiyle kv cildirmis gibi bagira bagira severdi torununu bense asaga katta aglardim aglardim, o kadar vijdansiz bilerek gozume sokar gibi severlerdi kalbim parcalanirdi, ama rabbim biri bulamazken iki tane nasip etti, șükürler olsun, isteyen herkese versin InsaAllah

Bos ver sen doğru olanı yapmışsın.Bende olsam gitmezdim açıkçası. Ha şimdi de hiç yorulma madem esin de senin yanındaymış takma bile kafana.Ailenle mutlu ol sen onlarda kalsın öyle dışarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…