Kv ve gorumce ikilisi..

Sorun anne olamadi diye deger kaybetnek degil zaten.tabiiku kaybetmez.ama inanin yasamadiginiz icin bilemezsiniz bunun nasil bir yikim oldugunu(allah yasstmasin kimseye insallah)heleki bebeklerini kaybedip topraga vermenin acisini tahmin bile edenezsiniz.bebek tabiiki sevilmeli.ama karsimda konu sahibi ile ayni durumda bir insan olsa cocuklarimi gozune soka soka sevmem mesela,vicdanim el vermez(karsi taraf tam olarak nasil davrandi bilemem tabii)sevinclere her zaman ortak olunurda onemli olan uzuntunun paylasilmasidir bence.

Bazı insanların anlayışı kıt oluyor, ama şimdi çocuklarınla geçireceğin zamanı niue zehir ediyorsun ki gelmezlerse gelmesinler. Aksine böyle insanlar gelip gittikçe daha çok sinir bozar

bak ne güzel iki tane meleğin olmuş allah bağışlasın şimdi herşeyi boşver onlar sana yeter
ole insanlar gelip görse ne görmese ne hem kafanda rahat eder gelmesinler daha iyi çok takma bence isteyen gelir görürdü. ben sizi genel olarak haklı gördüm bu konuda ama su bohça mevzusunda filan bayaa hakssızsınız bence onların yapacagı şeye tenezzül etmeyin bi yazma veya bi havlu neyse artık yapsa ne yapmasa ne yani benim aklıma gelmezdi dillendirmezdim bile. sen bebeklerine kavuşmuşsun gerisini boşver

Bu arada konularınıza baktım. Umarım en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Tesekkur ederim
Mutluluk her zaman insanın kendi tercihi olmuyor yani:)

bir süre görüşmezseniz sanıyorum durum düzelir . siz bi araya gelince bi sıkıntı çıkıyor hep . öyle görünüyor . benim hayat felsefeme göre tartışmak yok. yani birileri kötülük mü yapıyor . söylemiyorum. kendimi uzak tutuyorum .kabuguma çekilip uzaktan izliyorum. kendileri utanıyor .
bebeklerini kaybetmene üzüldüm. ama yeniden olmuş . güle güle büyütün

Bakın ne olursa olsun kimsenin size yardımcı olmak gibi bir zorunluluğu yok. Hamile kalırken bir tek kendinize ve eşinize güvenecektiniz. Onlar nasıl sizin için yabancıysa siz de onlar için yabancısınız. Şimdi bir şey olsa Kvye kızı baksın deriz. O da öyle der. O da sizin için annesi var baksın der. Ayrıca araya mesafe koyan sizsiniz.Tabii ki bu durumda kızının çocuğu daha değerli olur. Kaybınız büyük ama bu durumu biraz da siz başlatmışsınız sanki.

Bu yorumunu Yen'i gördüm. Görüşme o zaman. Haklısın.

Hepsinde haklısın diyelim ama görümcenin bebeğinin sevilmesinin seni rahatsız etmesi ve doğumgününe gitmemiş olman bencede itici..

Ya ben göze sokulma kısmından -eğer öyle bir şey varsa tabi- elbette rahatsızım ama o bebeğin de doğumgünü kutlanmalı Benin mantıgıma göre. Konu sahibinin artık maşallah iki tane bebeği var. Hala aynı dertlere takmış durumda.

Yapmazdım ama anneler günü gelince kutlama yapıyorlar diye de kızmazdım. Çoçuğuna doğumgünü yapması en doğal hakkı.

Son düzenleme:
Allahın izni ile bende bebek sahibi olacağım
ama kv, görümce yada bir başkaları bana hayırlı olsun demiş dememiş asla umrumda değil
o benim evladım ve o eşim ve benim mutluluk sebebim herkes benimle aynı derece mutlu olacak diye birşey yok
beklentileri bırakırsan evlatlarınla daha mutlu olursun

ayy siz çok yaşayın
işte böye mantık hatasına can sıkıyor insanlar

Çok zor bi durum.bebeğini kaybetmiş biri olarak ve yine hamileyim.Aklıma geldikçe yine ağlarım.Dünya ya küsmüştüm ve bu gün 7 temmuz ölen bebeğim bu gün doğup ellerimde olucaktı kaç ay geçti üzerinden ama yinede unutulmuyor.Damdan düşeni Damdan düşen anlar.Bence bunları yapmakta çok haklısınız.

Bırak onları boşver yavrularınla mutluluğunu doya doya yaşa. Hani derler ya Allah'ın gücüne gider. Ben inanıyorum ki insanların düşüncesiz davranışları Allahın gücüne gidiyor sonra mazlum kulunu dahada mutlu ediyor. Oh maşallah ne güzeldir ikiz annesi olmak.

Az beklenti cok mutluluk.Mevlutte hediye yapmadi diye kizmaniz sacma.Dogum gunune gitmemeniz sacma.Neredeyse ilk benekleri onlar yuzunden kaybettim bakmadılar bana diyeceksiniz.Omurleri o kadarmis.Cok gergin bir iliskiniz var.İki ay gecmis insanlar neden kutlamasin cocuklarin partisini.Ertesi gun degil ya .Sizde onlar kadar suclusunuz...

ayy siz çok yaşayın
işte böye mantık hatasına can sıkıyor insanlar
Bide şey var: konu sahibi demiş ki "başka yer kalmamış gibi benim evimin altındaki kafeyi tutmuş doğum günü için" demis. Ve konu sahibi kv ile aynı apartmanda oturuyor. Bu durumda orası aynı zamanda kimin evinin altı oluyor? Yani görümce aslında nereyi tutmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…