Kv ve gorumce ikilisi..

ilk öncelikle bebeklerinizi kaybetmenin nasıl bir duygu oldugunu cok iyi anlıyorum.. cok haklsınız kendinize göre ama biraz empatı yaparsak bence o dogum gününe gitmeliydinz. görümceniz orda kırılmakta haklı gibi geldi bana diğer ahlak ve huylarını bilemem.. sadece bu yazdıgınıza göre söylüyorum yalnş anlamayın..
Şimdiki duruma gelince eşiniz ne diyor bu duruma ? eşiniz ne sıklıkla görüşüyor kv gtmiyorsunuz görümce ilede görüşmüyorsunuz eşiniz görüşüyormu ?
birde lütfen kimseden birşey beklemyin daha cok üzülürsünz vay benım cocguma sunu yapmadn bunu yapmadn anneme sunu bile koymamastn gibi... insanoglu böyle alısmak lazm sonra cok yıpranıyoruz.

Annesiyle benim evimin altini tutuyor.

Siz haksizsiniz. Herkesin kendine göre derdi var, yeri geliyor içimize atıyoruz, sirf biseyler uzamasın, tatsızlık olmasın diye. Bebeklerinizi kaybetmissiniz çok acı ancak bu kv ve gorumcenin kendi çocukları için d.gunu yapmasına engel değil. Oraya yarım saatte olsa gitmeliydiniz. Evet kv annenizi diğerlerinden ayirmamaliydi ancak sizin de bunun lafını etmeniz çok gereksiz olmuş. Ve Mevlüde ne olursa olsun gorumceni kendin davet etmeliydin. Etmemene rağmen gelmiş.

Annesiyle benim evimin altini tutuyor.
Belki o kadar ince fikirli değildir. Bende ilk evlendiğimiz zamanlarda evimize gelen bir çift arkadaşımıza istemeyerek üzüntü yaşattım. Bebeklerini yeni kaybetmişler geçmiş olsun dediğimi hatırlamıyorum. abimin bebeğini anlatıp durdum üstelik dinlemekte isteklide değillerdi. Onlar gittikten sonra hatamı anladım. Gece gündüz dua ettim bebekleri olsun diye ama onlara sonradan bişey diyemedim.

Annesi icin geldi o davet etti dunurunu kizini kizinin gorumcesini, mevlutte bile tek. Kelime etmedi karsilasmamak icin kose bucak kacti, cocuklari bir kez kucagina almadi. Annesi birde altin ve hediyeler almis gorumceme, bizim dogum hediyelerini verirken onada veerdi kizimida ayirmadim dedi, yigenlerini bir kere gormeyen halaya eve gormeye gelmyen halaya altin ve hediyelerle ihya etti kv. Onun bebegi oldugunda bize hic bisey almadi bizi ayirdi esimle hemde esimle cocugumuz olmadigini bile bile, Siz olsaniz kizmazmiydiniz.

Kizardim tabiki ben o kadar çok şey yasayip, kizip ağladım ki aklınız durur. Ama eşimin hatrina uzatmadım, kafamda buyutmedim, birşey yokmuş gibi bayramda gittim, kalmam dediğim yerde eşimin hatrina kaldım. Cagrilmadigi halde gelmesi bence büyük adım. Siz cagirmasaniz bile eşinizin ablasını davet etmesi gerekirdi

Ben size çok hak verdim eşinden olmama sebebinizi belirtmenizi de anlıyorum.Kendi evlatlarını düşünmeyen sizi nasıl düşünsün ki..Bu zihniyetteki insanlar demekki eşinden olmdığı halde böyleler birde sizden olmasa boşatırdı. Bazılarıda hemen demişki iyi günde kötü günde eşinizin yanında olacaksınız.Neden belirttiğinizi bile bilmiyorlar.Zaten yanınızdasınız ki bir ton tedaviye katlanmışsınız.Bende olsam o doğum gününe gitmezdim çünkü o psikoloji normal bir psikoloji değil yaşayan bilir.Çünkü doğal yolla bir hamilelik değil çok umut bağlanmış bir hamilelik..Ama geleyim sana ne kadar güzel evlatlarına kavuşmuşsun duaların kabul olmuş.Lütfen evlatlarını sev tadını çıkar boş işler boş muhabbetler bunlar..Dualarına talibim ...

Ne kadar sorunlusun sen ya . Yaşattıklarını yaşarsın. Yazdıkça batıyorsun. Görümcenin çocuğuolduğu için kayınvalidrn kendi kızınz altın yapmış. Eee sende çocuk yok o sıra nerene takacaktı altını. Kadın yapsa ona da bir kulp bulursun. Sana ağızları ile kuş tutsaklar yine yaranamazlar. Bizde de sen gibi bir gelin var inşallah yaşattığını yaşar onunda çocukları onu eve koymaz dilerim. Seninde annen yapsın sana . hastalansa kayınvalide kızı baksın dersiniz. Senin kendi yiyenlerin yok mu annenler hiç mi sevmedi yanında. Onlar iyi niyetlidir eminim

Bu nasıl bir yorumdur ya bence siz yorumu tekrar okuyun. Yeğenleri olacak diye sevinecek olduğu halde görümce triplerdeki kvalide hem doğumda hem abisinin çocukları olduğunda tekrar altın yapmış.Ama konu sahibine sadece doğumda yapmış.Burda kızını hatasına rağmen pışpış yapan bir kvalide var. Bence konu sahibi hiçte sorunlu değil.Ama bu yaşadıklarıylada sorunlu olsa normaldir. Sizin gelinizle konu sahibinide kıyaslamanız ayrı bir trajedi..
Modum düştü nerden okudum yorumunuzu ve beddularınızı....

Ben normalde ben gelinlere hak veririm ama sen iyice abartmışsın. O onun ANNESİ. Yarın öbür gün Allah korusun Kvye bir şey olsa KIZI bakacak sen değil. O senin annen değil sen onun kızı değilsin. İyi vallahi kadın kızına altında yapamayacak.

Bilip bilmeden ne konusuyorsunuz ya benim cocuklarimin 40 mevludunde kv gorumcemede altin yapmis, bana dogum hediye verirken onada verdi, benim mevlutumde ona niye veriyo o dogurunca ona takmisti zaten, lafi nasil anliyorsunuz, evt benim ailem kimsenin cocugunu sevmedi benim yanimda ne kadar uzulup yandigimi biliyor, ben gorumcemin cocugunu sevmesinler demiyorum, olu digum yapmisim bassagligina gelip karsimda bebek sevdiklerinden bahsediyorum yerimi benim evim covugunu kaybeden kadinin karsisinda, senin gibi bir gorumcesi varsa eminim haklidir gelin!!! Uslubundan belli ne oldugun.

6 aylik bebekleri kaybetmenin acısı kolay mi geçer ? Anne olmakla , bebek istemekle ne alakasi var . Can bu can. Kaybetmiş yitmis. kolay mi o psikolojiyi anlamak. Yaşayan belki anlar. Diğerlerine uzaktan boş gelir bu yaşananlar. Ben haksız bulmadım sizi.

EE kendi kızı yapar yapmaz. Görümcenşn hatası neymiş ki. Kendi çocuğunu sevmesi doğum günü yapması mı. Bayan kendi diyor araya mesafe koydum diye onlarda mesafeye mesafeyle karşılık vermişler .

Siz laftan anlamiyomusunuz, nerede gorulmus siz dogum yaptiginizda kv nin size dogum hediyesi yapip kizinada yaptigi ve benim mevludumde hem ona hemde bana verdigini??git nerede verirsen ver kuyumcuyu satin al vet, ona bisey demiyorum yigenleri kucagina almaya dogumuma gelmeyen halaya benim mevludumde altin ve hediye verilmesi bu cokmu normal bisey, benmi anormalim, sizmi bilenedim

Kendi kızı. Yine kendi kızından yine fayda var. İster altın yapar ister elmas. Tabii kendi kızını pışpışlayacak. Ona mesafe koyan gelini mi pışpışlayacak?O onun kızı ve tabii ki gelinden daha değerli. Konu sahibinin annesi Kvden daha değerli değil mi? Aynı mantık.

Beni bir turlu anlamadiniz ya ben ne anlatiyorum siz ne anliyosunuz pesss..

Bakın siz olayı bana nispet yapıyorlar diye algılıyorsunuz sanırım. Ben de diyorum ki bu nispet falan değil. Anne ile kız arasındaki bir iletişim. Şöyle düşünün bu altın mevzusunun size bir zararı oldu mu? Hayır. Bu kadar. Hani sizden alıp verse tamam diyeceğimde anladığım kadarıyla öyle bir şey yok.

Bende diyorumki gorumce cocuklarimin yuzunu gormedi gelmedi. Bunu kv biliyor bunu bildigi halde ona niye odul veriyor hakmi etti, evinde ne verirse versin benim covugumun mevludunde degil yeri ve zamani degil yoksa ne veriyosa versin banane

Kadın iki tane çocuğunu toprağa vermiş hala doğum gününe gitmesi lazımdı diyen var ya pes.Doğum günü nedir yani gitmemesi çok dogal ki hediyesini de vermiş gayet kutlamış da.

Takıldığınız sacma şeyler var konu sahibi yok değil yok benim altımdaki yeri tuttular yok örtü vermediler falan filan ama bu da hassas olmanızdan kaynaklanıyor sanırım.Kıskanç bi görümceye sahipsiniz mesafenizi koruyun ama kayınvalide de bi sorun göremedim kızını koruyor o da haklı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…