- 7 Kasım 2018
- 434
- 10.128
- 118
- Konu Sahibi Lilaseverr
-
Evet görümcemin işi bana bağırmak ve su su anda benle konusmuyo ne yaptığımı bilmiyorum bile eşimin kulaklarıda duydu bizzat bana bagirdigini ama bişey demedi yaa onaKızlar ben eşimin tarafına elimden geldiğince saygi ve sevgi göstermeye çalışıyorum seviyorum da onları ama onlar en ufak hareketime takiliyolar herşeyi sorguluyolar ne yapmalıyım
Kızlar ben eşimin tarafına elimden geldiğince saygi ve sevgi göstermeye çalışıyorum seviyorum da onları ama onlar en ufak hareketime takiliyolar herşeyi sorguluyolar ne yapmalıyım
Eşim karşı çıkamıyor onlara ve bende vajinismus olduğum için sesimi fazla cikaramiyorum vajinismus olduğumuda bilseler kıyamet kopar zatenHangisi memnun olmuş ki senin ki olsun. Hayır bu kayınvalide görümce tayfasını anlamıyorum olan arada sizin evladıniza oluyor neden bu hareketler.
Mümkün olduğunca onlardan uzak dur. Saygını körü ama hayatına fazla müdahale etme hakkını verme. Eşin de onların hareketlerini doğru algılıyor ise zaten sıkıntı çıkmaz
Telefonuma ulaşamamış o yüzden telefon cekmediyse ben ne yapabilirimAma bir şeyler olmuş ,yani durup dururken neden bağırsınlar ki ?
Onu ben yapsam ohoooo kıyamet koparSen de ona bağır. Münasebetsiz.
Peki o yaptığında neden kıyamet kopmuyor?Onu ben yapsam ohoooo kıyamet kopar
Sekiz aylık evliyim canım görümcem benden bir veya iki yaş büyük eşimden küçük ama abisinide beni de azarlamayi biliyor kendisi çok bilmiştir bana yapar her şeyi abisiyle can ciğer ama benle konuşmaz yüzüme bile bakmıyor benim annemlerin evine gelip beni görmemezlikten geldiler kaynanam ve görümcem ve artık görümcem bizede gelmiyor ne yaptım bilmiyorum ki iyide davransam suc biraz tavır yapmaya kalksam oda suçPeki o yaptığında neden kıyamet kopmuyor?
Ben olsam esimin gözünün içine baka bakaa bağırırım .
Madem gorumcene sesini cikarmiyo sana da çıkarmaya hakkı yok.
Lütfen ezdirme kendini anladığım kadarıyla yenisin , nasıl başlarsa öyle gider çok ezilirsin.
Ne alaka? Onlara ne sizin vajinismus olmanızdan?Eşim karşı çıkamıyor onlara ve bende vajinismus olduğum için sesimi fazla cikaramiyorum vajinismus olduğumuda bilseler kıyamet kopar zaten
Sekiz aylık evliyim canım görümcem benden bir veya iki yaş büyük eşimden küçük ama abisinide beni de azarlamayi biliyor kendisi çok bilmiştir bana yapar her şeyi abisiyle can ciğer ama benle konuşmaz yüzüme bile bakmıyor benim annemlerin evine gelip beni görmemezlikten geldiler kaynanam ve görümcem ve artık görümcem bizede gelmiyor ne yaptım bilmiyorum ki iyide davransam suc biraz tavır yapmaya kalksam oda suç
Öyle ama duysalar ortalığı yikarlarNe alaka? Onlara ne sizin vajinismus olmanızdan?
Konu benim çok çok kötü bişey yapmama ve saygısızlık yapmamama rağmen kaynanam ve görümcemin kötü davranmalariKonunun icerigini anlatırsan ona göre yorum yapalım
Tamam ama nasıl yani bi örnek olayınızı anlatın bizde ona göre yorumlayalımKonu benim çok çok kötü bişey yapmama ve saygısızlık yapmamama rağmen kaynanam ve görümcemin kötü davranmalari
Benim onları eşime kötülememe gerek yok ki herşey eşimin gözünün onunde yasaniyorSeninkilerde eski kaynana ve gorumcemi gördüm maalesef. Ne kadar iyilik yaparsan yap anlamazlar. Alttan alırsan tepene çıkarlar. Eşinde de hata var. Boyle gereksiz seylerde bile tavır koyamiyor ise.
Saygıli olarak hadlerini bildir. İstediklerini yapsinlar eşine ailesini kötüleme ama onun bunu görmesini sağla.
Bu yapıdaki kisilere kendi bildikleri dili kullanmak en iyisi
Ama onlara gittiğimizde bana ilgisiz olmaları canımı sıkıyor tek kaliyorumAnnemin sözü kulağıma hep küpedir "oğlunu seven gelişiyle uğraşmaz çünkü sonuç olarak en çok üzülenin oğlu olacağını bilir" mesafeli ol ve başka meşguliyetler bul o zaman takmazsın bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?