KV ve görümce sorunsalı

Tamam ama nasıl yani bi örnek olayınızı anlatın bizde ona göre yorumlayalım
Görümcem beni aramış bir kaç kere ulaşamamış telefonda yanımda esimde yanımda ve kendi annemde yanımda sonra kayinbabamdan aradı eşimi istedi ve basbas bağırdı niye açmıyor o telefonu ben onla konuşmak için değil senle konuşmak için aradım diyor halbuki telefon. Cekmediyse benim suçum ne

Ruh hastası galiba

Bilmiyorum ama annem ve ben şok olduk o an eşim kizmadi ona yaa halaa düşündükçe sinirleniyorum
Psikolojik sorunları var belliki ve eşinizde bunu biliyor
O yüzden bişey dememiştir
Size bagırınca sizde bagırın derim
Deli deliyi görünce comagını saklarmıs misali

Psikolojik sorunları var belliki ve eşinizde bunu biliyor
O yüzden bişey dememiştir
Size bagırınca sizde bagırın derim
Deli deliyi görünce comagını saklarmıs misali
Benimle konuşmuyor ki beni görmezlikten geliyor benden bir ve iki yaş büyük abla dememi istiyolar eşim bana yenge demesini istediği halde alışamadım diyemiyorum diyo ve ben her kaynanama gittikçe onu görmek zorundayım bu çok kotu

Benim onları eşime kötülememe gerek yok ki herşey eşimin gözünün onunde yasaniyor

O zaman senin eşin de hayır yok kusura bakma :/ evet onlar annesi ve kardeşi fakat sende eşisin. Erkekler bu dengeyi koruyamadıgi sürece sorunlar devam edecektir

O sizi görmezlikten geliyorsa sizde onu görmezlikten gelin

Görüşme sıklıgınızı azaltın haftada on günde bir gidin
Size bagırmaya baslayınca ne bagırıyosun bagırmadanda duyabiliyorum seni diye sizde sesinizi yükseltin
Dedigim gibi sorunları var belli eşinize acık acık sorun bence tedavi falan görüyormu

O zaman senin eşin de hayır yok kusura bakma :/ evet onlar annesi ve kardeşi fakat sende eşisin. Erkekler bu dengeyi koruyamadıgi sürece sorunlar devam edecektir
Evet benim esimde hayır yok benden habersiz evden bileziğimi alıp bozdurdu ya bunuda yaptı ama ben hala onun yanindayim

Sorunu yokmuş annesi öyle diyor gitmemeye çalışıyorum eşimi dolduruyorlar arayıp çok özledik diyorlar agliyolar eşime karsi

Öyle yapmaya çalışıyorum ama beni cildirtiyo dislamaya çalışıyo beni
Bazı insanlar iyilikten anlamaz, size nasil davraniyorsa sizde ona oyle davranın, alttan almayın, eşiniz, görümceniz size bağırdığında sessiz mi kaliyor ?

Bazı insanlar iyilikten anlamaz, size nasil davraniyorsa sizde ona oyle davranın, alttan almayın, eşiniz size bağırdığında sessizi kaliyor ?
Eşim onlara karşı sessiz kalıyor çok konuşuyorum. İyilikle ama yok anlamıyor biraz tepki köy diyorum. Yok eşim iyi ben kötü

Sorunu yokmuş annesi öyle diyor gitmemeye çalışıyorum eşimi dolduruyorlar arayıp çok özledik diyorlar agliyolar eşime karsi
Eşin gitsin sen aralarla git
Eşinede acık acık söyle kardesinle gecinemiyorum beni kabullenemiyor sen istedigin kadar git ama beni zorlama diye
Baktın anlamıyor her defasında gitmek istediginde basım agrıyor karnım agrıyor bişey uydur

Evet benim esimde hayır yok benden habersiz evden bileziğimi alıp bozdurdu ya bunuda yaptı ama ben hala onun yanindayim

Hayat bazen kötü tecrübeler ile dolu. Eşinize de gerekli tavrı gosterin. Tercihini yapsin gerekiyorsa

O tek giderse onu çok doldururlar ben hastayım diyorum zaten ama yine kötü ben ölüyorum hep hastaymisim diye bahane ediyo demiş kaynanam esime

Eşim onlara karşı sessiz kalıyor çok konuşuyorum. İyilikle ama yok anlamıyor biraz tepki köy diyorum. Yok eşim iyi ben kötü
Esiniz bu konuda tepki vermedikçe siz kötü olursunuz elbette, buna onun müsade etmemesi lazım

Hayat bazen kötü tecrübeler ile dolu. Eşinize de gerekli tavrı gosterin. Tercihini yapsin gerekiyorsa
Diyorum bak yapma bosanirim diyip korkutmaya çalışıyorum ama nafile tamam diyor sonra yine ayni

Yok kesinlikle onların yaptıklarını görmüyor. Aile ne yaparsa haklı mantığı var onlar kotu sey yapmaz. Ana kuzusu dediklerinden.
Kusura bakma aynı modelden yeni ayrıldım da ondan senin esine de aynı tepkiyi veriyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…