- 7 Kasım 2018
- 434
- 10.128
- 118
- Konu Sahibi Lilaseverr
-
Görümcem beni aramış bir kaç kere ulaşamamış telefonda yanımda esimde yanımda ve kendi annemde yanımda sonra kayinbabamdan aradı eşimi istedi ve basbas bağırdı niye açmıyor o telefonu ben onla konuşmak için değil senle konuşmak için aradım diyor halbuki telefon. Cekmediyse benim suçum neTamam ama nasıl yani bi örnek olayınızı anlatın bizde ona göre yorumlayalım
Ruh hastası galibaGörümcem beni aramış bir kaç kere ulaşamamış telefonda yanımda esimde yanımda ve kendi annemde yanımda sonra kayinbabamdan aradı eşimi istedi ve basbas bağırdı niye açmıyor o telefonu ben onla konuşmak için değil senle konuşmak için aradım diyor halbuki telefon. Cekmediyse benim suçum ne
Bilmiyorum ama annem ve ben şok olduk o an eşim kizmadi ona yaa halaa düşündükçe sinirleniyorumRuh hastası galiba
Psikolojik sorunları var belliki ve eşinizde bunu biliyorBilmiyorum ama annem ve ben şok olduk o an eşim kizmadi ona yaa halaa düşündükçe sinirleniyorum
Benimle konuşmuyor ki beni görmezlikten geliyor benden bir ve iki yaş büyük abla dememi istiyolar eşim bana yenge demesini istediği halde alışamadım diyemiyorum diyo ve ben her kaynanama gittikçe onu görmek zorundayım bu çok kotuPsikolojik sorunları var belliki ve eşinizde bunu biliyor
O yüzden bişey dememiştir
Size bagırınca sizde bagırın derim
Deli deliyi görünce comagını saklarmıs misali
Benim onları eşime kötülememe gerek yok ki herşey eşimin gözünün onunde yasaniyor
O sizi görmezlikten geliyorsa sizde onu görmezlikten gelinBenimle konuşmuyor ki beni görmezlikten geliyor benden bir ve iki yaş büyük abla dememi istiyolar eşim bana yenge demesini istediği halde alışamadım diyemiyorum diyo ve ben her kaynanama gittikçe onu görmek zorundayım bu çok kotu
Görüşme sıklıgınızı azaltın haftada on günde bir gidinBenimle konuşmuyor ki beni görmezlikten geliyor benden bir ve iki yaş büyük abla dememi istiyolar eşim bana yenge demesini istediği halde alışamadım diyemiyorum diyo ve ben her kaynanama gittikçe onu görmek zorundayım bu çok kotu
Öyle yapmaya çalışıyorum ama beni cildirtiyo dislamaya çalışıyo beniO sizi görmezlikten geliyorsa sizde onu görmezlikten gelin
Evet benim esimde hayır yok benden habersiz evden bileziğimi alıp bozdurdu ya bunuda yaptı ama ben hala onun yanindayimO zaman senin eşin de hayır yok kusura bakma :/ evet onlar annesi ve kardeşi fakat sende eşisin. Erkekler bu dengeyi koruyamadıgi sürece sorunlar devam edecektir
Sorunu yokmuş annesi öyle diyor gitmemeye çalışıyorum eşimi dolduruyorlar arayıp çok özledik diyorlar agliyolar eşime karsiGörüşme sıklıgınızı azaltın haftada on günde bir gidin
Size bagırmaya baslayınca ne bagırıyosun bagırmadanda duyabiliyorum seni diye sizde sesinizi yükseltin
Dedigim gibi sorunları var belli eşinize acık acık sorun bence tedavi falan görüyormu
Bazı insanlar iyilikten anlamaz, size nasil davraniyorsa sizde ona oyle davranın, alttan almayın, eşiniz, görümceniz size bağırdığında sessiz mi kaliyor ?Öyle yapmaya çalışıyorum ama beni cildirtiyo dislamaya çalışıyo beni
Eşim onlara karşı sessiz kalıyor çok konuşuyorum. İyilikle ama yok anlamıyor biraz tepki köy diyorum. Yok eşim iyi ben kötüBazı insanlar iyilikten anlamaz, size nasil davraniyorsa sizde ona oyle davranın, alttan almayın, eşiniz size bağırdığında sessizi kaliyor ?
Eşin gitsin sen aralarla gitSorunu yokmuş annesi öyle diyor gitmemeye çalışıyorum eşimi dolduruyorlar arayıp çok özledik diyorlar agliyolar eşime karsi
Evet benim esimde hayır yok benden habersiz evden bileziğimi alıp bozdurdu ya bunuda yaptı ama ben hala onun yanindayim
O tek giderse onu çok doldururlar ben hastayım diyorum zaten ama yine kötü ben ölüyorum hep hastaymisim diye bahane ediyo demiş kaynanam esimeEşin gitsin sen aralarla git
Eşinede acık acık söyle kardesinle gecinemiyorum beni kabullenemiyor sen istedigin kadar git ama beni zorlama diye
Baktın anlamıyor her defasında gitmek istediginde basım agrıyor karnım agrıyor bişey uydur
Esiniz bu konuda tepki vermedikçe siz kötü olursunuz elbette, buna onun müsade etmemesi lazımEşim onlara karşı sessiz kalıyor çok konuşuyorum. İyilikle ama yok anlamıyor biraz tepki köy diyorum. Yok eşim iyi ben kötü
Diyorum bak yapma bosanirim diyip korkutmaya çalışıyorum ama nafile tamam diyor sonra yine ayniHayat bazen kötü tecrübeler ile dolu. Eşinize de gerekli tavrı gosterin. Tercihini yapsin gerekiyorsa
Eşim onlara karşı sessiz kalıyor çok konuşuyorum. İyilikle ama yok anlamıyor biraz tepki köy diyorum. Yok eşim iyi ben kötü
Ama sende hic bişey yapmayıp onların değişmesini bekliyorsunO tek giderse onu çok doldururlar ben hastayım diyorum zaten ama yine kötü ben ölüyorum hep hastaymisim diye bahane ediyo demiş kaynanam esime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?