Beni arasalar yine neyse bir de eşime laf dokundurup aramam için ulak gönderiyorlar. bazen mesela öyle bir kelime oyunları dönüyor ki ben özür dileyip davet edecek konuma gelmiş oluyorum. Çok ilginç. Bir de tek ben değil mesela benim ailemin de onlara gidip gelmesini ve annemle babamın da kandilde vs aramasını da istiyorlar . Annemle babama da trip atıyorlarNe kadar alttan alırsanız o kadar göreviniz haline gelir. Bizde de durum öyle en başta konuştum,tanımıyorduk neticede yanlış anlaşılmasın dedim.
Beni kayınpederim ayrı kaynanam ayrı arıyordu ve saatlerce süren muhabbetler üstüne bir de dede eklenmişti.Allahım aklıma geldikçe çıldırıyorum. Eşim de nişanlıyız diye böyle diyordu evlendik daha beteri oldu.
Personel görev listesi gibi arama görevi yüklemişlerdi kendilerine.
Üstelik eşim de bir şey diyemiyordu çünkü aşırı alıngan, tripli küsen bi babası vardı kadın gibi.
Ders çalışıyorum aramayın diyorum yine arıyorlar, sevmiyorum telefonda konuşmayı diyorum yine arıyorlar.
Kendi çocuklarını aramıyorlardı beni arıyorlardı. Artık cinnet geçirecektim. Çok şükür açmaya açmaya biraz azalttım.
Gerçekten toplumumuz sınır bilmeyen, saygıdan yoksun bir toplum. Hiçççç eşim alınır mı diye düşünmeyin. Onların evladı siz değilsiniz, kimse o arasın.
Ve unutmayın nasıl alıştırırsanız hep o beklenecek.
Neden kendileri şehzade soyundan falan mı ? Bu erkek alilerini anlamak imkansız gibi bir şey. Her şeyi kendilerine hak görüyorlar sanırım.Beni arasalar yine neyse bir de eşime laf dokundurup aramam için ulak gönderiyorlar. bazen mesela öyle bir kelime oyunları dönüyor ki ben özür dileyip davet edecek konuma gelmiş oluyorum. Çok ilginç. Bir de tek ben değil mesela benim ailemin de onlara gidip gelmesini ve annemle babamın da kandilde vs aramasını da istiyorlar . Annemle babama da trip atıyorlargerçekten cinnetlik ve garip.
İçim almıyor işte garipsiyorum. Mesafe koyunca da soğuk ve ketum gibi muamele ediyor ve öyle lanse ediyorlar eşime bile öyle düşündürtüyorlar ama ben takmıyorum eşimi de artık. Aklını kullansın görsün ne diyeyim yani. Ben kendi işime bakıyorum yine. İlk başta açık açık dobra bi şekilde söylüyordum hislerimi kötü oluyordum. Ama baktım onlar anlamazlıktan gelerek iyi oluyorlar eşimin gözünde. Artık ben de salağa yatıyorum.Çok tuhaf geliyor bana bu konualr . Bir insan evlendi diye kendi ailesinden vazgeçip nasıl başka insanların güdümüne girebilir. Hiç mi iciniz kalkmıyor . Adam sizin ailenize sizin gösterdiğiniz ilgiyi bilw göstermiyor . Kaldı ki biliyorsunuz ailenize gitmenizden memnun değiller . Eliniz para da tutuyor yani içiniz nasıl alıyor bunları ben anlamıyorum .
Evet az önce de söyledim eltim kv falan alttan alttan anlamazlıktan gelerek işini hallediyor. Ben de kendimi yormuyorum konuşup tartışarak. İki yüzlü davranmak istemiyordum ama artık takmıyorum ben de işime geldiği gibi davranıp salağa yatıyorum. Anlamazlıktan geliyorum laf dokundurmaları falanNeden kendileri şehzade soyundan falan mı ? Bu erkek alilerini anlamak imkansız gibi bir şey. Her şeyi kendilerine hak görüyorlar sanırım.
Hiç gerek yok mesafe çok güzel bir şey. Bunu da şimdi başaramazsak ilerisi için daha da zor.
Sınırlarınızı daha sonra cinnet geçirmemek adına koruyun. Eşinize de kulak asmayın.
Herkes kendi anne ve babasıyla ilgilensin. Hayatımıza seneler sonra girmiş insanları başımızın üstüne koyacak halimiz yok.
Yapmadigin sürece alisacaklar. Tabi kocan yonlendirme ile seninle tartışma çıkarmayan biriyse.Selam hanımlar. biz, eşimin ailesi ve benim ailem hepimiz aynı şehirdeyiz. Eşimin ailesiyle daha yakınız. Biz eşimle şu konuda biraz zıttız ben daha bireyselim karar alırken. Buna rağmen en kötü haftada bir mutlaka gidiyoruz. Eşimi kırmak istemiyorum. Ama zaten çalışıyoruz ve ben daha çok baş başa vakit geçirme taraftarıyım. Kendi ailem için de böyle hatta benim annem bile siz birlikte olun der çoğu zaman. Ama eşimin ailesi görümcelerim de dahil hep beklenti içindeler. Her boş anımızda gitmemizi beklerler. Eşim de gitmek istiyor gitmese de her gün hepsini arar en az 10’ar dk konuşur. Sık sık kızları gibi aramamı beklerler ve her planıma onları dahil etmemi isterler. Bazen anneme sık gitmememe rağmen anneme gitmemize bozulurlar falan. Bizi çok yalnız bırakmak istemiyorlar sanırım hep bi eşimi kendime bağlarım ve yönlendirirm diye bi korku var öyle despot biri olmamama rağmen. Ve ben şöyle düşünüyorum nasıl kv ile kendi kızları gibi samimi olup her derdimi anlatabilirim? Bu beklenti saçma değil mi sizce de? Kendi annemin bile önüne koymamı bekliyor onu bazen. Ve ben telefonda da konuşmayı çok sevmeyen biriyim. Yaşım onlara göre küçük ve yapım da farklı dediğim gibi bu kadar beklentiye alışamadım eşim de sürekli beklenti içinde. Ara , anneme sor, anneme danış babama soralım yemeğe çağıralım ablamı çağıralım annemi çağıralım falan kafasında sürekli ve ben çok aramıyorum. Eşim de benim ailemi çok aramaz ama ona rağmen benden bekliyor. Kısaca siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz eşiniz kırılmasın diye alttan alıyor musun yoksa mesafeli misiniz?
Evlilikte geniş aileyi idare etme ne yazık ki böyle oyunlar üstüne kurulu. Boşverin kim daha edepsizse o kazanırEvet az önce de söyledim eltim kv falan alttan alttan anlamazlıktan gelerek işini hallediyor. Ben de kendimi yormuyorum konuşup tartışarak. İki yüzlü davranmak istemiyordum ama artık takmıyorum ben de işime geldiği gibi davranıp salağa yatıyorum. Anlamazlıktan geliyorum laf dokundurmaları falan
Kayınvalide beni arar da bebeğin yanında elime telefonu alamıyorum,gene konuşamıyoruz.Yalnız değilmişim çok sevindim , benim de aram iyi ama hiç aramam o da aramaz kafamız rahat.
Şimdi size komedi gibi geliyor ama çocuğunuz olduğu zaman göreceksiniz gerçekleri. Böyle adamdan ısrarla çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Anne baba olmayacaksınız, kendi anne babası için torun yapmış olacaksınız. Bebekle ilgili her şeyi annesine soracak, her şeyi annesi bilecek hatta bebeği kendi ailenize götürmenize bile laf sokacaklar. Siz de eşim kırılmasın eşim üzülmesin diye ezim ezim ezileceksiniz. Çünkü koca her şeyden önemli.Ha bi de eşim annemlere gittiğimizde onlara söyleyemiyor bile o derece. Evdeymiş gibi davranıyor falan resmen komedi. Benim annem de garibim hiç o toplara girmeyecek kıskançlığın k si olmayan bi kadın. Hayır ben 2 senede nasıl seni annem yerine koyabilirim ki.
Katılıyorum az önce de ondan bahsettim. Bu görev haline geldiği için ben kasılıyorum zorlama ilişkileri sevmiyorum. O da o zorlamayı çok hissettirdi sanırım. Bi de hep oğlunu onlardan almışım ve oğlunu mutlu etmek için her şeyi yapmam gerekiyormuş gibi davranınca iyice soğukluk oluyor ister istemez.
Onlara bu kadar önemli oldukları düsüncesi nereden gelmş acabaSelam hanımlar. biz, eşimin ailesi ve benim ailem hepimiz aynı şehirdeyiz. Eşimin ailesiyle daha yakınız. Biz eşimle şu konuda biraz zıttız ben daha bireyselim karar alırken. Buna rağmen en kötü haftada bir mutlaka gidiyoruz. Eşimi kırmak istemiyorum. Ama zaten çalışıyoruz ve ben daha çok baş başa vakit geçirme taraftarıyım. Kendi ailem için de böyle hatta benim annem bile siz birlikte olun der çoğu zaman. Ama eşimin ailesi görümcelerim de dahil hep beklenti içindeler. Her boş anımızda gitmemizi beklerler. Eşim de gitmek istiyor gitmese de her gün hepsini arar en az 10’ar dk konuşur. Sık sık kızları gibi aramamı beklerler ve her planıma onları dahil etmemi isterler. Bazen anneme sık gitmememe rağmen anneme gitmemize bozulurlar falan. Bizi çok yalnız bırakmak istemiyorlar sanırım hep bi eşimi kendime bağlarım ve yönlendirirm diye bi korku var öyle despot biri olmamama rağmen. Ve ben şöyle düşünüyorum nasıl kv ile kendi kızları gibi samimi olup her derdimi anlatabilirim? Bu beklenti saçma değil mi sizce de? Kendi annemin bile önüne koymamı bekliyor onu bazen. Ve ben telefonda da konuşmayı çok sevmeyen biriyim. Yaşım onlara göre küçük ve yapım da farklı dediğim gibi bu kadar beklentiye alışamadım eşim de sürekli beklenti içinde. Ara , anneme sor, anneme danış babama soralım yemeğe çağıralım ablamı çağıralım annemi çağıralım falan kafasında sürekli ve ben çok aramıyorum. Eşim de benim ailemi çok aramaz ama ona rağmen benden bekliyor. Kısaca siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz eşiniz kırılmasın diye alttan alıyor musun yoksa mesafeli misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?