Kv ve görümcelerimi sevemiyorum

niye arasınlarki. görümcemde beni aramadı ne var yani bunda. takmak için mi yapıyorsunuz. madem o kadar taktın sen ara. illa sorun olması için mi yapıyorsunuz. ben artık gelinim şimdi sıra görümcelerle sorunlara geldi diye. nişanlıyken zaten çok aranmaz. kv ile damat ile görüşürsün daha çok. hayır sen evin büyüğümüsün seni arıcaklar.
yemin ediyorum 3 günlük dünyada rahat batıyor ya..hayır nişanlın niye sana bişey demiyor onu anlamıyorum. saçmalık

İleride de arıyorlar diye şikayetçi olursun. Aramasınlar boşver mesafeni şimdiden korumanı tavsiye ederim :KK70:

Yaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum
Bİsmillah daha nişanın yorgunluğu gitmemiştir üstlerinden..ayrıca bende telefonda konuşmayı hiç hiçççç sevmem ama yüzyüze geldikmi saatlerce muhabbet edebiliyoruzz

ben görümceyim ne nişanlıyken ne evlendikten sonra kardeşimin eşini rutin olarak aramadım, annemi babamı bile çok aramam yapım böyle, ama mesajlaştık, aile grubumuzda vardı. Sonra hayatıma karışmaya yorum yapmaya başladı, şu an özel günlerde muhatap oluruz o da yiğenim için yoksa ben hayatıma karışılmasını istemiyorum ben de kimsenin hayatına karışmıyorum, çok samimi olmaya gerek yok

Canım benim görümce de aramaz. Düşün Bayramda bile bir telefon açmadı. Yurt dışında yaşıyor kendisi. Umrumda değil. Aramızda kötü bir şey geçmedi. Ama aramıyor. Eşime, ablanı neden aramıyorsun diye sakın sorma dedim. Ben dedim diye arayacaksa,hiç aramasın. Gerçekten tın yani. Mesafe olmasını seviyorum. Eskiden olsa üzülürdüm. Ama yıllar geçtikçe uzak olmak isteyeceksin emin ol. Ha bu arada kaynanayla da nadir konuşuruz.

Sen nasıl yaklaşırsan öyle olur ilişkiniz sen aramayınca onlar seni neden arasın ki sen bence soğukluğu kendin sokuyosun araya
Ve ailelerle anlaşamayınca o evlilik yürümüyo ne kadar çok sevsenizde birbirinizi herkes ama ailem diyo hiç kimse eşi için ana babadını kardeşini silmez silmemeli ha bazı durumlar olur küser kardeşine o ayrı ama kimse eşini ailesine tercih etmiyo burda bunu anlamak için yeterince konu var

Nişanlınızdan niye soguyosunuz bosverın aramasın arayan naptı sanki canım cicim kızım derler evlenince yüzlerini görmek istemezsiniz uzak durun

Samimiuet zamanla olur olacaksa, olmazsa olmaz. Kimse kimseyi zorla samimi yapmaya calismasa????
4 yillik evliyim ve gorumcelerimden bir tanesiyle daha hic telefonda konusmadim ne o ne ben aramadik. Aile ortaminda biraraya gelince 2 laf ederiz anca.

Bir tanesiyle mesajlasiyoruz, konusuyoruz baazen gelip gideriz birbirimize ama hafta da bilmem kac kere arasin yok ben haftanin bilmem kacinci gunu arayayim. Ben 2 aradim o 1 kere aradi muhabbeti hic olmaz.
Boyle gorev gibi zorlama seylerle samimiyet olmaz zaten.

Herkes ayri ayri iyidir kendi icinde ama iyi olmalari kafa olarak uyasacagin veya illa samimi olacagin anlamina gelmiyor.

Kvyi de aramam. Anca soylenmesi gereken veya habberlesmek gereken zamanda arar veya ararim. Sirf muhabbet icin kvyi aramadim hic.

Kayınım yakında nişanlansa Eltimi hayatta zırt pırt aramam açıkcası. Bayramda seyranda o arar zaten . Özel bşey olur ne bılım çok severım öyle ararı yanı .
Sırf bizim aileye gelın gelıyor dıye üstüne düşmem.

Sende üstüne düşmelerini bekleme sonra bıktım dersın .

Yaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum
Kv ile sürekli konuşuyorsunuz, sevmiyorsunuz
Görümcelerle konuşmuyorsunuz, sevmiyorsunuz.
Ama bunların hırcını nişanlıdan almaya çalışıyorsunuz.
Arasalar bir dert aramasalar bir dert, ben görümce olsam aramam.

Nişanlım gidince samimi olmamı istiyo ablalarım sana görümcelik yapacak insan değiller diyo

Yazildi mı bilmiyorum ama bunu dediyse en alâ görümceliği o ablaları yapar da şaşar kalır nişanlın. Ama sana yine de laf söyletmez. Benim görümcem yok yani basima gelmedi ama genelde çevremden gördüklerim böyle.

Ne
Nedir bu yeni gelinlerdeki bulunmaz hint kumaşı sendromu ki... Hepsinde bir benim üzerime düşsünler, onlar beni arasın tavırları. Eskiden de tam tersi vardı. Gelinin arayıp sorması beklenirdi. Aynı damadın arayıp sormasının beklendiği gibi. Mesela sizin aileniz mi sürekli damarlarını arıyor ki siz de aranmayi bekliyorsunuz. Ayrıca ne önemi var. Siz arayınca incileriniz mi dökülüyor....

Aileye tam olarak girmeden bu kadar önyargı iyi değil,hem emin ol aramamalari çok daha hayırlı fazla samimiyet tez ayrılık getiriyor

hergün arayip muhabbet olsun diye birsey sorup yada öneri yapsalar bu sefer cok karisiyor oluyor. benim esimin ablasi filipinde yasiyor kadinin resmini bi kere gördüm. ismini bile bilmem. napiim yani..?

Arasan huzur vermiyor derler aramasan ilgisiz derler. Görümce lerin de size ilgi göstermesi düşüncesi nereden çıktı ki? Gelinler de bulunmaz hint kumaşı sanki bence bir an önce bu isteklerinin saçma olduğunu anla

Ortada bir sorun yok, kendinize dert yaratmayın. Şimdiden kendinizi de doldurmayın.
Sizi şu anda aramamaları, sizi sevmedikleri yada değer vermedikleri anlamına gelmez. Herkesin kendine göre bir derdi, bir hayat mücadelesi var. Belki de sadece telefonda konuşmayı sevmeyen insanlardır olamaz mı ? Içlerine girince zaten nasıl insan olduklarını anlar ona göre davranırsınız.

Ne yapsınlar ? Her gün sizi arayıp pesinizde mi dolansınlar? Kayınvalidelerin, görümcelerin gelinlerden bu tür beklentileri ne kadar saçma ise gelinlerin bu beklentileri de o kadar saçma.

Aramasınlar çok mu lazım ?
Onlar arayınca değerli olmayacağın gibi aramadıkları içinde değersiz değilsin .
Belki onlarda senden çok hoşlanmamışlardır , karşılıklıdır belki de duygularınız.

Nişanlınız sizin annenizi veya kardeşlerinizi arıyor mu merak ettim

Back
X