arkadaşlar 9 aydır nişanlıyım. nişanlandığım andan beri kv ve kb bizi aramıyo sormuyo tarzında herkese şikayetlendiler. babama halama kadar gitti olay. babam bunların önemli olmadığını yapımın öyle olmadığını güzel bir dille ifade etti. ben baskı olduğu için iyice kendimi çektim. bunun üzerine ailesi yine devam etti aramıyo sormuyo biz ona ne yaptık ? hata mı işledik acaba bilmeden tarzı söylemlerde bulundular. bu bana artık duygu sömürü gibi geldi. babası her hafta arıyodu bunun üzerine beni, nişanlımda devamlı onlar seni sevdiği için yapıyo falan dedi. ama ben gerçekten baskı altında hissettim. bende söyledim ben konuşmayı sevmiyorum. bu ilişkinin vıcık vıcık olmasını istemiyorum diye. her hafta düzenli olarak kavga ettik bunun üzerine. babasının telini açmadım bunun üzerine yoğun heralde diye nişanlıma aileme yine söylendi. en son bayramda gelmesinler ben hazır değilim bunca olayın üzerine takrar söyleneceklerdi eminim ramıyosun bilmem ne diye söyleneceklerdi eminim. böyle olunca nişanlımda beni aramadı. sinirlendim bayramda defalarca kez aradım sinirimden. bunun karşılığı bu değil diyerek. iyice doz yükseldi annesini aradım nişanlıma ulaşamıyorum diye. telefon açtı kahvaltı yapıyorum ne varsa söyle diye. bende bunun üzerine iki saat sonra aradım defalarca yine sinirimden(evet beklemem gerekirdi ama düğüm olmaya başladı bu konu artık bıkmıştım) yine açmadı babasını aradım ulaşamadım diye orda koptu olay. babası yanındaymış .. bayagı konuştuk durumu diile getirdim sizle görüşmediğim için o da beni böyle cezalandırıyo diye babasına dedim. babası ile bunları konuştuğum dan bi iki saat önce bile kardeşime beni aramıyo kardeşin çok diye söylenmiş yine.. nişan atma durumuna geldik fikirleriniz nedir lütfen paylaşın. şua an nişan atılabilir ....
Nişanlının ailesi haklıarkadaşlar 9 aydır nişanlıyım. nişanlandığım andan beri kv ve kb bizi aramıyo sormuyo tarzında herkese şikayetlendiler. babama halama kadar gitti olay. babam bunların önemli olmadığını yapımın öyle olmadığını güzel bir dille ifade etti. ben baskı olduğu için iyice kendimi çektim. bunun üzerine ailesi yine devam etti aramıyo sormuyo biz ona ne yaptık ? hata mı işledik acaba bilmeden tarzı söylemlerde bulundular. bu bana artık duygu sömürü gibi geldi. babası her hafta arıyodu bunun üzerine beni, nişanlımda devamlı onlar seni sevdiği için yapıyo falan dedi. ama ben gerçekten baskı altında hissettim. bende söyledim ben konuşmayı sevmiyorum. bu ilişkinin vıcık vıcık olmasını istemiyorum diye. her hafta düzenli olarak kavga ettik bunun üzerine. babasının telini açmadım bunun üzerine yoğun heralde diye nişanlıma aileme yine söylendi. en son bayramda gelmesinler ben hazır değilim bunca olayın üzerine takrar söyleneceklerdi eminim ramıyosun bilmem ne diye söyleneceklerdi eminim. böyle olunca nişanlımda beni aramadı. sinirlendim bayramda defalarca kez aradım sinirimden. bunun karşılığı bu değil diyerek. iyice doz yükseldi annesini aradım nişanlıma ulaşamıyorum diye. telefon açtı kahvaltı yapıyorum ne varsa söyle diye. bende bunun üzerine iki saat sonra aradım defalarca yine sinirimden(evet beklemem gerekirdi ama düğüm olmaya başladı bu konu artık bıkmıştım) yine açmadı babasını aradım ulaşamadım diye orda koptu olay. babası yanındaymış .. bayagı konuştuk durumu diile getirdim sizle görüşmediğim için o da beni böyle cezalandırıyo diye babasına dedim. babası ile bunları konuştuğum dan bi iki saat önce bile kardeşime beni aramıyo kardeşin çok diye söylenmiş yine.. nişan atma durumuna geldik fikirleriniz nedir lütfen paylaşın. şua an nişan atılabilir ....
Bence atın nişanı
Evlenecek olgunluk yok sizde
Çok yıpranırsınız
Aramıyor diyecekler diye Bayram'da gelmesinler dediğiniz annesi vs babasını nişanlıma ulaşamadım diye aramak çok çirkin
Ben de sevmem aramayı vs aramam da ama bunu makul hale getirmek lazım yüz yüze görüşelim tel ile konuşamıyorum vs deyip kılıf bulmak lazım
Her hafta vs aramak gerekmez tabii de bu durumda işi düşünce de aramamak gerektiğini bilmek lazım
arkadaşlar 9 aydır nişanlıyım. nişanlandığım andan beri kv ve kb bizi aramıyo sormuyo tarzında herkese şikayetlendiler. babama halama kadar gitti olay. babam bunların önemli olmadığını yapımın öyle olmadığını güzel bir dille ifade etti. ben baskı olduğu için iyice kendimi çektim. bunun üzerine ailesi yine devam etti aramıyo sormuyo biz ona ne yaptık ? hata mı işledik acaba bilmeden tarzı söylemlerde bulundular. bu bana artık duygu sömürü gibi geldi. babası her hafta arıyodu bunun üzerine beni, nişanlımda devamlı onlar seni sevdiği için yapıyo falan dedi. ama ben gerçekten baskı altında hissettim. bende söyledim ben konuşmayı sevmiyorum. bu ilişkinin vıcık vıcık olmasını istemiyorum diye. her hafta düzenli olarak kavga ettik bunun üzerine. babasının telini açmadım bunun üzerine yoğun heralde diye nişanlıma aileme yine söylendi. en son bayramda gelmesinler ben hazır değilim bunca olayın üzerine takrar söyleneceklerdi eminim ramıyosun bilmem ne diye söyleneceklerdi eminim. böyle olunca nişanlımda beni aramadı. sinirlendim bayramda defalarca kez aradım sinirimden. bunun karşılığı bu değil diyerek. iyice doz yükseldi annesini aradım nişanlıma ulaşamıyorum diye. telefon açtı kahvaltı yapıyorum ne varsa söyle diye. bende bunun üzerine iki saat sonra aradım defalarca yine sinirimden(evet beklemem gerekirdi ama düğüm olmaya başladı bu konu artık bıkmıştım) yine açmadı babasını aradım ulaşamadım diye orda koptu olay. babası yanındaymış .. bayagı konuştuk durumu diile getirdim sizle görüşmediğim için o da beni böyle cezalandırıyo diye babasına dedim. babası ile bunları konuştuğum dan bi iki saat önce bile kardeşime beni aramıyo kardeşin çok diye söylenmiş yine.. nişan atma durumuna geldik fikirleriniz nedir lütfen paylaşın. şua an nişan atılabilir ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?