aynen böyle dedim.. kırılmayın dedim tamam eğer istemezsen aramayız falan diye annesi serzenişte bulundu. lütfen hala böyle demeyin benim yapım bu dedi tamam dedi ama sonrası yine aynı devam etti...sizin kendinizi ifade etme sorununuz var bence. telefonu açmamak gelmesinler demek çözüm değil. karşılarına çıkıp ya benim de huyum bu deyip haftada bir arasanız bu problemler olmazdı.
gelmeyin demedim direkt olarak .. uzaktalar zaten ben ertesi gün döncem zahmet etmeyin dedim annesi hemen istemezsen gelemyiz falan dedi..SIzin aramamanizi anlayabilirim belki ama gelen telefona cevap vermemek ve sonrasinda geri donmemek,bayramda ziyaretlerini geri cevirmek cok ayip. Nisanliniza degil komsunuza bile boyle kaba davranmamalisiniz. Bana gore tabii
E gelmeyin demek o iste. "Siz ne zaman uygun olursaniz buyrun bekleriz" der insan. Gelip gelmemek onlara kalmis. Ama zahmet etmeyin denmez yani yasiniz kucuk de degilmis ama nasil dusunemediniz anlamadimgelmeyin demedim direkt olarak .. uzaktalar zaten ben ertesi gün döncem zahmet etmeyin dedim annesi hemen istemezsen gelemyiz falan dedi..
gerçekten bunu da düşündüm.. ya adamın her aramasında en küçük sözleri bile yalan katarak anlatması da cabasıydı.. mesela ben birazdan arabaya bincem diyorum aileme kızınız cumartesi de çalışıyo sanırım falan diyo ..Bence sen ayrıl
Kv hadi neyse de kp gelinini niye arar zırt pırt ne konuşur bilmem,bana ters
gerçekten bunu da düşündüm.. ya adamın her aramasında en küçük sözleri bile yalan katarak anlatması da cabasıydı.. mesela ben birazdan arabaya bincem diyorum aileme kızınız cumartesi de çalışıyo sanırım falan diyo ..
gerçekten bunu da düşündüm.. ya adamın her aramasında en küçük sözleri bile yalan katarak anlatması da cabasıydı.. mesela ben birazdan arabaya bincem diyorum aileme kızınız cumartesi de çalışıyo sanırım falan diyo ..
Bende sevmiyorum aramayı telefonda konuşmaktan nefret ediyorum bunu cümle alem biliyor. Hemen hemen hergün kv arardi beni eşime çekinen çekinen üstü kapalı şekilde söyledim rahatsızlığımı o da haklı olarak ne diyim şimdi nasıl diyim anneme dedi doğru diyorsun dedim onun üzerine kv aramaya devam etti bende acmamaya başladım arada sırada aciyodum şimdi arama sıklığı epey azaldı belki haftada 1 belki hiç bazen açıyorum bazen açmıyorum. Çok önemli bişey varsa arıyorum o kadar. Kp yi hele hiç aramam kadının kadınla konuşacak bişey her zaman olur da kadının adamla konuşacak neyi olabilir ki tıkanıp kalırsın yani. Nisan atacak bi durum değil yinede karşılıklı hepiniz toplaşıp bu durumu cozmeniz lazım ya da eşini al karşına konuş o da aktarsin ailesine ya da önce eşinle sonra ailesiyle konuş hoslanmadigini, kasildigini, yanlış anlamamalari gerektiğini soyle
Telefon etmenin ya da 2 söz etmenin laubalilikle ne alakası var?
ailem nişan atma ama böyle olması uzatmaları nedeniyle diyo.. herşeyin zamana bırakılması geriirdi falan diyolar..ya bu zorla aratmak nedir ya..istersem ararım.oda beni isterse arasın zorla aramasın..daha başta çok kopukluklar olmuş ilerisi dumanlı gibi geliyor bana..iyi düşün taşın aileninde fikrini al...
aynen ya kimse anlamıyo nişanlım anlamadı ... bunaldım benim annesi ile de konuşacak bişeyim olmuyo devamlı lafı uzatıyor.. şu nasıl gibi. anneme diğer kızınız kv ile mi yaşıyo falan gibi şeyler de soruyo.. yada bebeğe kv si mi bakıyo kızınızın diye .. bunlarında niyet okuma olduğunu düşünüyorum .. ya bilmiyorum nişan atılır mı ama babası bi daha asla aramam falan demiş.. babam böyle anlayışsızlık olacaksa hiç saçılıp dökülmeyelim dedi .. babası yok biz merakımızdan aıyoruz dedi. babamda bak kardeşim sen eşin defalarca konuşmama ragmen hala yakınıp durdunuz.. büyütülecek bişey değilken olay bu noktaya geldii dedi.. adam yok yok biz merakımızdan öyle falan dedi. ama nişanlım geri adım atmıyo.. sinirden stresten iki gündür takıntılı gibi hala arayıp duruyorumm.. açmıyo normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?