kv ve kb arama sıklığı?

konuştum ben böyleyim yapım bu diye tamam dediler ama yine şikayetlenmeye devam ettiler. evet haksız olduğum yerler var. birde daha nişanın ikinci haftası annesi herkesin içinde bende torun isterim falan dedi. ailemin yanında rahatsız oldum mutfaga bişey alma bahanes ile gittim sonra devam etti. geldim eşi uyardı bunun sırası değil diye. ertesi gelmede aynı şekilde ailem allah hayırlısını versin kendileri bilir dedi. yine susmadı hala anlamıyo durmuyo duymuyo sanki. birde durmadan bize fotograf atın falan demeye başladılar. gerçekten bunaldım. birsey bu kadar zorlanmasa belki bu noktaya gelmezdi.. annem hastalandı ben kimse ile paylaşmak istemedim zor bi dönemdi kanser teşhisi kondu ... kardeşlerime bile diyemedik üzülmesinler diye başta bunun ailesi akrabalarımı falan arayıp bunlar ankaraya neden gidiyo dercesine sorgulayıp amcamdan öğrenmişler .. hemen arayıp bilmiyoduk falan dediler. nişanlımla paylaştım ama darmmadağın oldum o dönemde bile bu sorunları yaptılar. bu yüzden hep onlar için önemli lan laf işitmek formaliteler olduğunu düşündüm samimi gelmedi. beni ailemi arasın diye asla baskı yapmadım nişanlıma.. hatta kendi babası bizim oğlumuz seni arıyor mu diye sormuş .. babam da yok istediği zaman arasın ben gönül koymam onlara.. arasa da aramasa da.. diye demiş.

sizin kendinizi ifade etme sorununuz var bence. telefonu açmamak gelmesinler demek çözüm değil. karşılarına çıkıp ya benim de huyum bu deyip haftada bir arasanız bu problemler olmazdı.
aynen böyle dedim.. kırılmayın dedim tamam eğer istemezsen aramayız falan diye annesi serzenişte bulundu. lütfen hala böyle demeyin benim yapım bu dedi tamam dedi ama sonrası yine aynı devam etti...

SIzin aramamanizi anlayabilirim belki ama gelen telefona cevap vermemek ve sonrasinda geri donmemek,bayramda ziyaretlerini geri cevirmek cok ayip. Nisanliniza degil komsunuza bile boyle kaba davranmamalisiniz. Bana gore tabii
gelmeyin demedim direkt olarak .. uzaktalar zaten ben ertesi gün döncem zahmet etmeyin dedim annesi hemen istemezsen gelemyiz falan dedi..

gelmeyin demedim direkt olarak .. uzaktalar zaten ben ertesi gün döncem zahmet etmeyin dedim annesi hemen istemezsen gelemyiz falan dedi..
E gelmeyin demek o iste. "Siz ne zaman uygun olursaniz buyrun bekleriz" der insan. Gelip gelmemek onlara kalmis. Ama zahmet etmeyin denmez yani yasiniz kucuk de degilmis ama nasil dusunemediniz anlamadim

Bende sevmiyorum aramayı telefonda konuşmaktan nefret ediyorum bunu cümle alem biliyor. Hemen hemen hergün kv arardi beni eşime çekinen çekinen üstü kapalı şekilde söyledim rahatsızlığımı o da haklı olarak ne diyim şimdi nasıl diyim anneme dedi doğru diyorsun dedim onun üzerine kv aramaya devam etti bende acmamaya başladım arada sırada aciyodum şimdi arama sıklığı epey azaldı belki haftada 1 belki hiç bazen açıyorum bazen açmıyorum. Çok önemli bişey varsa arıyorum o kadar. Kp yi hele hiç aramam kadının kadınla konuşacak bişey her zaman olur da kadının adamla konuşacak neyi olabilir ki tıkanıp kalırsın yani. Nisan atacak bi durum değil yinede karşılıklı hepiniz toplaşıp bu durumu cozmeniz lazım ya da eşini al karşına konuş o da aktarsin ailesine ya da önce eşinle sonra ailesiyle konuş hoslanmadigini, kasildigini, yanlış anlamamalari gerektiğini soyle

Ben de hiç aramam 5 senelik evliyim 5i geçmemiştir kv ile konuşmam kp ile hiç telde konuşmadım ama yüz yüze çok güzel konuşuruz

Bence sen ayrıl
Kv hadi neyse de kp gelinini niye arar zırt pırt ne konuşur bilmem,bana ters
gerçekten bunu da düşündüm.. ya adamın her aramasında en küçük sözleri bile yalan katarak anlatması da cabasıydı.. mesela ben birazdan arabaya bincem diyorum aileme kızınız cumartesi de çalışıyo sanırım falan diyo ..

O ne demek yaa seninle konuştuğunu bir de ailenle teyidini mi yapıyo, acaba gerçekten arabaya mı bindin nereye gittin, hafiye gibi

Evlenince de eşine der nereye gitti nerde acaba orda mı gerçekten

aynen ya kimse anlamıyo nişanlım anlamadı ... bunaldım benim annesi ile de konuşacak bişeyim olmuyo devamlı lafı uzatıyor.. şu nasıl gibi. anneme diğer kızınız kv ile mi yaşıyo falan gibi şeyler de soruyo.. yada bebeğe kv si mi bakıyo kızınızın diye .. bunlarında niyet okuma olduğunu düşünüyorum .. ya bilmiyorum nişan atılır mı ama babası bi daha asla aramam falan demiş.. babam böyle anlayışsızlık olacaksa hiç saçılıp dökülmeyelim dedi .. babası yok biz merakımızdan aıyoruz dedi. babamda bak kardeşim sen eşin defalarca konuşmama ragmen hala yakınıp durdunuz.. büyütülecek bişey değilken olay bu noktaya geldii dedi.. adam yok yok biz merakımızdan öyle falan dedi. ama nişanlım geri adım atmıyo.. sinirden stresten iki gündür takıntılı gibi hala arayıp duruyorumm.. açmıyo normal mi?

Telefon etmenin ya da 2 söz etmenin laubalilikle ne alakası var?

laubalilik değil evet ama annesi ben bi arasam beş arıyo.. bana birden ben senin annenim yok sen benim canımsız kızımsın diyo ama bu tartışmada bağırıyodu böyle olmaz yürümez diye.. madem annem neden hemen bitirme konuşması yapıyo

ya bu zorla aratmak nedir ya..istersem ararım.oda beni isterse arasın zorla aramasın..daha başta çok kopukluklar olmuş ilerisi dumanlı gibi geliyor bana..iyi düşün taşın aileninde fikrini al...

ya bu zorla aratmak nedir ya..istersem ararım.oda beni isterse arasın zorla aramasın..daha başta çok kopukluklar olmuş ilerisi dumanlı gibi geliyor bana..iyi düşün taşın aileninde fikrini al...
ailem nişan atma ama böyle olması uzatmaları nedeniyle diyo.. herşeyin zamana bırakılması geriirdi falan diyolar..

Sizin bu iş olmaz bu ailede herşeye salça olma durumu var senin ablanın çocuğa kimin baktığından kaynanana ne yani, ne alaka, eş adayında aileci belli ki, bence de saçılıp dökülmeyin

gerçekten işteyim şu an ama ölü gibiyim ....ne yapmam gerek ne oluyo algılamıyorummm

Benimde anlamadigim konusmayi sevmiyorsun aramiyorsun arasalar acmiyorsun oglunuza ulasamadim diye ikisinide ariyorsun isine gelince alasini yapabiliyormussun .insanlarin istedikleri biraz abartsalarda normal bence senin hareketin anormal kendi yolunu ciz

Ya etkilemiyim ama sadece şunu düşün bebeğiniz olduğunda ne olucak ? Hayalin bu mu yani ? Bebeğiniz olduğunda daha büyük problemler çıkacak buna emin olabilirsin. Sen bilirsin evli değilsiniz daha şimdi dönmek daha iyi çünkü ailelerin anlasabilmesi de çok önemli. Karşı tarafın ailesi ne yazık ki anlayışsız. Çok zor. Açmaması normal değil.

Bence siz abartmışsınız ve olayı düğüm haline getirmişsiniz sizin bu tavrınızı ne şimdiki nişanlınız ne de gelecektekiler çeker. Aile büyüğünü hiç aramayıp benim yapım bu diye işin içinden sıyrılmak aymazlığa giriyor. Haftada bir arayınca vıcık vıcık bir ilişki olmaz. Hayır 5 dklık muhabbet nasıl bir yük getiriyor size. Nişanlınız resti çekene kadar da anne babayı aramamışsınız bu da aşırı ayıp bence.
Daha kötüsü kendiniz dışında tüm karakterleri suçlu ilan etmişsiniz biraz davranışlarınıza ayna tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…