- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Çok yalnız demekki :)
Sen de orda tak diye anne aramizda yapiyoruz disardan kimse alinmayacak bi sen olsan dahi derdin.benim sucum ne ama?
İlk defa bi kendi komsularimla gün yapiyoruz, tak damladi.
Seninle eşin kiskanio mu yoksa eşlik mi etmeye çalışıyor kötü olarak yapıyyapıyor nisbet
Oda ilk defa arkadaş bulmuş zararı yoksa idare et napıcan :)benim sucum ne ama?
İlk defa bi kendi komsularimla gün yapiyoruz, tak damladi.
Sen de orda tak diye anne aramizda yapiyoruz disardan kimse alinmayacak bi sen olsan dahi derdin.
Onun verdigi gun parasini da seninki sayilmasini ve kv ye sonra geri verecegini soylerdin.
Ne yani sira kv olunca tum komsular toplanip kv mi gitcek.
Tembihlicektiniz önden o zaman. Benim de evlendiğim 2.yıl böyle bi durum olmuştu. Komşularla aramızda olsun demiştik. Benim kaynana duyarsa o da katılmak ister istiyosanız duyurun yok istemezseniz hiiçç duyurmayalım demiştim. Tabi ki isteyeni olmadı :)) duyurmadan aylarca günümüzü yaptık öyle. Arada denk gelirse de kahve içmeye toplandık diyoduk. Ki bizim aramızda 2 3 sokak falan vardı.. baştan tedbir alaydınız keşke. Bakın o kendini garantiye almış parayı vererek :))
Bence kıskanç olan kv değil
Nacizane tavsiye alingan diye diye bu dahik diger olabilcek olaylari da sineye cekmeye baslarsan birikir birikir kendini yersin.Oof diyemedim, asiri alingan biri zaten. Soyleyemedim. Bide olayin o kismi o kadar ani ve kisa surdu ki, inan komsular dogru duzgun olur dahi diyemeden parayi verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?