aslında babam anneme emekli olma olursan ev işine hayatta bakmazlar diyo bende gelmeyin diyemem anneme babama diyo zaten babannem hafta içi kalmak istemiyo öğle yemeğini kim yapcak diye ama annemde onlar gelir korkusuyla ölene kadar çalışsın mı kadın rahat etmek istiyo ..eşlerın kendı anne babasın kalmasına tabıykı ses cıkarmaz..
Ama babanı tum gunu annesı ve babasıyla gecırsın onlara yemek yapsın ınan bır hafta dayanmaz ayrı eve cıkarır kendı anne babasını
tabı hanım yıllardır çalıştı emeklı olunca bıde eşının aılesıne baksın..
zor durum babanız ayrı eve ıkna edecek gerekırse yardımcı tutacak
iş babanda biter onun bu durumda yapması gereken bu saatten sonra beraber oturamıyacaklarını onlara anlatması gerekir sizin yapabileceğiniz bişey yok sanırım yada açık açık annen sölicek bende 1 yıldan fazla bir süredir kayınvalidemle görüşmüyorum eşim hiç yanımda olmadı hiç benimle birlikte hareket etmedi o yüzden ben söylemek zorunda kaldım...
bence oldu bittiye getirin. halan madem evini veriyomuş. hemen dayayın döşeyin hazırlayın yerleştirin.
ikna etmeye uğraşmayın. annene de yazık.kadın 50 yaşına gelmiş. emekli olup keyif çatacağı zaman .
haftasonu zaten yemeğidir temizliğidir ortaklaşa yapılır.
önce şunu söylemek istiyorum. uzun yazmana rağmen, çok anlaşılır ve hoş yazmışsın konuyu :)
babanne ve dedeye ayrı ev açıp yardımcı tutma şansınız yok mu?
eli kolu tutan insanlarmış..hastalık vs yok.
şu an birileriyle yaşamlarına gerek yok yani..
ben olsam kabul etmem..
Anneniz de kabul etmesin..yoksa annenizin de psikolojisi bozulur..
tamamen babaannenizin daha rahat bir hayat istemesi belki de dededen bıkması, dedeye bakmak istememesi ama kendisine hizmet edilmsini istemesi.yani ego..
bir ev alınır..haftasonu hizmeti görülür anneniz ve halanız tarafından..bu kadar basit.
gerisine yanaşmayın..tartışma çıkarsa çıksın.
bu yasli kadinlari da hic anlamam kocalarini birakir birakir gezerler,biz hayal kuruyoruz yaslaninca koy gibi bir yere tasinip emekliligimizi geciririz diye,onlar da sehire gelmek istiyor ALLAH'IM ya.Bak arkadasim bir kere babaannen cok bencil kocasini birakip sizlerde kalmasi bunun en buyuk gostergesi ayriyetten annen 50 yasin da ve calisiyor ona da gunah bu yastan sonra hem calisip hem de kayinvalide kayinpeder derdimi cekicek,bence baban hic soyleyemez erkekler hic umursamazlar bu durumu siz acikca soyleyin babaneeniz zor bir insan belli ki anneniz zaten calisarak yipraniyor bir de kayinvalide zor cok Allah yardimciniz olsun.
anneme yardım etmez demedim yani şöyle normalde bile bi bardak suyunu kaldırmaz zaten yardım etcek adam evini bırakıp gelmez mantık direk şu benim oğlumun evi anneleriyim bakmak zorundalar yoksa küserim oğlumda geline kötü davranırbabaannen zaten yemek ,iş derdi olmasın diye sizlerde kalmak istiyo
sen anneme yardım etmez diyosun..
baban sizlere yakın biyerde ev tutsun bir ahfta yemeklerini temizliğini halan yapsın diğer hafta siz yapın
sende anneen yardımcı olursun kadın hem çalışıp hem iki eve yetişemez
nihayetinde yaşlanınca bakım mecbur oluyo ortada bırakılmazlar
ama dediğim gibi aynı evde dedğilde akınlarda olsunlar göz kulak olun
zaten ayrı evi istiyoruz ama kendi istemiyo yardımcı bilmiyorum yani pek bu konu düşünülmedi bide dediğim gibi babannem çok dinç biri yani dıştan görenler 60 filan sanıyo 75 yaşında kendisi sadece yapmak istemiyo bizisinir eden bu yoksa zaten insanların gözüne gelmez hep şey diyo benim o kadar çocuğum torunum ne işe yarıyo bakcaklar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?