Özlemeleri, hergün görmek istemeleri normal fakat söyledikleri sözler çok itici. Hele de kayınpederinizin bi erkek olarak kurduğu cümle çok ayıp..Arkadaşlar selam.Sadece merakımdan oluşturuyorum bu konuyu ve tabiki içten içe beni rahatsız ettiği için.KV ve KP’im her gün aile grubundan özledik arayın özledik bebeği görelim diye darlıyor. Her ay yanlarına gitmemizi istiyorlar açık açık söylemeselerde görümcem eşime özelden mesaj atıyor bizimkiler çok özledi annem/babam sürekli videolarını izleyip ağlıyor sizden(benden) davet bekliyor.Diye drama queenlik yapıyor.Ardından biz de onlar özledi diye çıkıp il dışına falan gidiyoruz eşimin baskısıyla neymiş çok özlüyorlarmış çok üzülüyorlarmış. Bebeğimiz 4 aylıkken gittiğimizde sohbet esnasında yorgunluktan Vs Sitem ettiğimizde hemen KV’em eşime yönelik konuşarak sende çok tembelsin ne olsun istiyosun bu kadar şikayetçiysen ver bize biz büyütürüz gibi cümleler kuruyor. Ki bunu her fırsatını bulduğunda söylüyorlar. KP’im bebeğimi severken biz seni alıp götürelim bi tane süt anne de bulurum sana boldan boldan emersin şeklinde densiz söylemleri de oldu ben lohusa dönemimdeyken bu yüzden Artık her gün özledik arayın görelim yazmaları beni irite ediyor. Normal mi bu durum her KV ve KP’er her gün bu baskıyı kuruyor mu bana bir söyleyin yoksa ben mi bu olaylardan ötürü içimde büyütüyorum.
Biz de il dışındayız özlüyorlar tabi 2-3 günde bir araşırız bizde ya beni ya da eşimi ararlar.Arkadaşlar selam.Sadece merakımdan oluşturuyorum bu konuyu ve tabiki içten içe beni rahatsız ettiği için.KV ve KP’im her gün aile grubundan özledik arayın özledik bebeği görelim diye darlıyor. Her ay yanlarına gitmemizi istiyorlar açık açık söylemeselerde görümcem eşime özelden mesaj atıyor bizimkiler çok özledi annem/babam sürekli videolarını izleyip ağlıyor sizden(benden) davet bekliyor.Diye drama queenlik yapıyor.Ardından biz de onlar özledi diye çıkıp il dışına falan gidiyoruz eşimin baskısıyla neymiş çok özlüyorlarmış çok üzülüyorlarmış. Bebeğimiz 4 aylıkken gittiğimizde sohbet esnasında yorgunluktan Vs Sitem ettiğimizde hemen KV’em eşime yönelik konuşarak sende çok tembelsin ne olsun istiyosun bu kadar şikayetçiysen ver bize biz büyütürüz gibi cümleler kuruyor. Ki bunu her fırsatını bulduğunda söylüyorlar. KP’im bebeğimi severken biz seni alıp götürelim bi tane süt anne de bulurum sana boldan boldan emersin şeklinde densiz söylemleri de oldu ben lohusa dönemimdeyken bu yüzden Artık her gün özledik arayın görelim yazmaları beni irite ediyor. Normal mi bu durum her KV ve KP’er her gün bu baskıyı kuruyor mu bana bir söyleyin yoksa ben mi bu olaylardan ötürü içimde büyütüyorum.
Torun bu sevilir çok özlenir ama kayinpederin seni götürelim süt anne tutalım boldan emersin ne ya.Bu ne biçim laf.Kadının emzirmesinede karışma be amca ya.Arkadaşlar selam.Sadece merakımdan oluşturuyorum bu konuyu ve tabiki içten içe beni rahatsız ettiği için.KV ve KP’im her gün aile grubundan özledik arayın özledik bebeği görelim diye darlıyor. Her ay yanlarına gitmemizi istiyorlar açık açık söylemeselerde görümcem eşime özelden mesaj atıyor bizimkiler çok özledi annem/babam sürekli videolarını izleyip ağlıyor sizden(benden) davet bekliyor.Diye drama queenlik yapıyor.Ardından biz de onlar özledi diye çıkıp il dışına falan gidiyoruz eşimin baskısıyla neymiş çok özlüyorlarmış çok üzülüyorlarmış. Bebeğimiz 4 aylıkken gittiğimizde sohbet esnasında yorgunluktan Vs Sitem ettiğimizde hemen KV’em eşime yönelik konuşarak sende çok tembelsin ne olsun istiyosun bu kadar şikayetçiysen ver bize biz büyütürüz gibi cümleler kuruyor. Ki bunu her fırsatını bulduğunda söylüyorlar. KP’im bebeğimi severken biz seni alıp götürelim bi tane süt anne de bulurum sana boldan boldan emersin şeklinde densiz söylemleri de oldu ben lohusa dönemimdeyken bu yüzden Artık her gün özledik arayın görelim yazmaları beni irite ediyor. Normal mi bu durum her KV ve KP’er her gün bu baskıyı kuruyor mu bana bir söyleyin yoksa ben mi bu olaylardan ötürü içimde büyütüyorum.
Başlarda ben de arada arayıp gösteriyordum da artık kesinlikle ne cevap veriyorum ne de arıyorum. Eşime bıraktığım zaman bebeği o arayıp gösteriyor. Ama artık mesajlarını görmekten sıkıldım tek meşguliyetleri torunları oldu iyice takıntılı davranıyorlar gibi hissediyorum. Yatıp kalkıp bebeği düşünüyorlar görümcem foto atıyor bebeğimin şapkası kalmış şapkayı yanına koymuş ona bakarken foto atıyor. Garipsi hareketlerEşiniz göndersin bebeğin fotoğraflarını videolarını bundan sonra siz de grubu sessize alın, mesajları görmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?