İroni o ironi
Ayrıca sizin istediğiniz cevabı vereyim dur
Ne biçim bir kayınpederin var kardeşim boşan !
Ben olsam hiç konusmazdim süt anne buluruz vs ne demek ne saçmalıyorlar gormek istiyorlarsada gelsinler ayy sinir oldum yaArkadaşlar selam.Sadece merakımdan oluşturuyorum bu konuyu ve tabiki içten içe beni rahatsız ettiği için.KV ve KP’im her gün aile grubundan özledik arayın özledik bebeği görelim diye darlıyor. Her ay yanlarına gitmemizi istiyorlar açık açık söylemeselerde görümcem eşime özelden mesaj atıyor bizimkiler çok özledi annem/babam sürekli videolarını izleyip ağlıyor sizden(benden) davet bekliyor.Diye drama queenlik yapıyor.Ardından biz de onlar özledi diye çıkıp il dışına falan gidiyoruz eşimin baskısıyla neymiş çok özlüyorlarmış çok üzülüyorlarmış. Bebeğimiz 4 aylıkken gittiğimizde sohbet esnasında yorgunluktan Vs Sitem ettiğimizde hemen KV’em eşime yönelik konuşarak sende çok tembelsin ne olsun istiyosun bu kadar şikayetçiysen ver bize biz büyütürüz gibi cümleler kuruyor. Ki bunu her fırsatını bulduğunda söylüyorlar. KP’im bebeğimi severken biz seni alıp götürelim bi tane süt anne de bulurum sana boldan boldan emersin şeklinde densiz söylemleri de oldu ben lohusa dönemimdeyken bu yüzden Artık her gün özledik arayın görelim yazmaları beni irite ediyor. Normal mi bu durum her KV ve KP’er her gün bu baskıyı kuruyor mu bana bir söyleyin yoksa ben mi bu olaylardan ötürü içimde büyütüyorum.
içim kalktı gerçekten kv'nize. korktum hatta bi tıkÖzlemeleri sevmeleri çok güzel aslında ama söylemleri yanlış biraz geri kafalı zihniyetlerde oluyor böyle söylemler benimkilerde benzer şeyleri söylediler sürekli ama bizimkiler lafta seviyor oda batıyor insana insan torununu nasıl sevmez diye benim kv emzirmeye bile kalkti iki cocugumuda iltihap akan goguslerinden 30 sene sonra bile süt geldigini, iki çekse gerisinin gelecegini Zannediyordu falan kadını uyarmaktan kollamaktan vc ye gidemiyordm .. cok takilmayin takildikca olan size olur ben ona buna verip büyütsün diye doğurmadım çocuğumu vs diyebilirsiniz
benimki ben sizden güzel bakarim diyip dururdu yaş 30 u gecince insana bir hal oluyor sen daha bu cocuklarin ne yedigini bilmezsin neyi sever neyi sevmez bir kap yemegini mi yediler nasil uyur kacta uyur haberin var mi anne nasil benden iyi bakacaksin ? Dedim.. gerçi Hic bakmadigin icin nasil baktiigini bilemiyoruz haliyle diye ekledim baya bir bozulmustu bidahada o laflari edemedi bazen haddini bildirmek gerekiyor bağırıp çığırmadan
Eşinizle konuşun o halletsin.Arkadaşlar selam.Sadece merakımdan oluşturuyorum bu konuyu ve tabiki içten içe beni rahatsız ettiği için.KV ve KP’im her gün aile grubundan özledik arayın özledik bebeği görelim diye darlıyor. Her ay yanlarına gitmemizi istiyorlar açık açık söylemeselerde görümcem eşime özelden mesaj atıyor bizimkiler çok özledi annem/babam sürekli videolarını izleyip ağlıyor sizden(benden) davet bekliyor.Diye drama queenlik yapıyor.Ardından biz de onlar özledi diye çıkıp il dışına falan gidiyoruz eşimin baskısıyla neymiş çok özlüyorlarmış çok üzülüyorlarmış. Bebeğimiz 4 aylıkken gittiğimizde sohbet esnasında yorgunluktan Vs Sitem ettiğimizde hemen KV’em eşime yönelik konuşarak sende çok tembelsin ne olsun istiyosun bu kadar şikayetçiysen ver bize biz büyütürüz gibi cümleler kuruyor. Ki bunu her fırsatını bulduğunda söylüyorlar. KP’im bebeğimi severken biz seni alıp götürelim bi tane süt anne de bulurum sana boldan boldan emersin şeklinde densiz söylemleri de oldu ben lohusa dönemimdeyken bu yüzden Artık her gün özledik arayın görelim yazmaları beni irite ediyor. Normal mi bu durum her KV ve KP’er her gün bu baskıyı kuruyor mu bana bir söyleyin yoksa ben mi bu olaylardan ötürü içimde büyütüyorum.
Şoktayım şu an kadının akıl sağlığı yerinde değil muhtemelen.içim kalktı gerçekten kv'nize. korktum hatta bi tık
İşte güya şaka yapıyor kendince. Kelime dağarcığı çok dar olduğu için aklına fikrine pis zihniyetinde ne varsa o geliyor bana görede.Heh oldu Onun süt anneye falan ihtiyacı yok ben başkaları baksın diye mi doğurdum bebeğimi diye bir cevap vermiştim ama adam sanki inat yapar gibi sırıtarak başka bir zaman içinde de aynı sözde şakayı yaptı.Bu sefer hiç cevap vermeden ortamı terkettim bidaha da böyle bi densizlik yapmadı. Umarımda yapmaz eşime de dedim bi daha bu şekilde konuşursa ben de hadsizce bir cevap vericem bıktım diye o yüzden annesine çok istiyorsanız bebek yapında bakın gibi bir cevap verdi zannımca çünkü artık biliyorki tahammülüm kalmadı laflarına cevap vericem defalarca uyardım bana fırsat vermeden kendis cevap vermeye başladıAnnesini bol bol ememedigini neden düşünüyor acaba, sapık gibi memeler var aklinda adamin sadece heralde. Süt anne de süt fabrikasi sanki bol bol gelmesi garanti :)
Ben aynı problemleri yaşadim eşim benimle değil ben eşimle kavga ettim . Gayet sorunlar çözülüyor. Insanlar gerizekalı değil gayet anlamak istediklerinde anlıyor. Sorun işte eslerde. Onlar da oğullarından yüz buluyor .4 çocuklu bir anneyim ve aynı problemi yaşadım. 65 yaşındaki adama ya da kadına laf anlatamıyorum. Napsaydım sütüm var bak deyip mememden suratına süt mü fışkırtsaydım.
Ben kendimce konu sahibine yaptığım yorumda belirttiğim gibi bir çözüm buldum.
Şimdi ne onlar beni darlıyor ne de ben laf anlatmak zorunda kalıyorum. Höt höt etsem elime ne geçecek soğuk yapsam nolacak eşimle sabah akşam kavga etsem ya da dünyanin öbür ucuna gitsem nolacak bu insanlar değişecek mi hayır. Laf sokmak istesem benden âlâsını bulamazlar gün yüzü görmemiş laflarım var
İnanın problemi yaşamayan için dışarıdan yorum yapmak kolay.
E iyi günler o zamanIstedigim cevap o olsa kendim "boşan" yazardim, Türkce biliyorum sağolun.
yani hiç normal olmadığı kesin. çocuk büyüyüp de kendisine ihtiyaç azalıyor ya bazı insanlar için annelik rolü çok çok vazgeçilemez, belki hala bu rolü torunlarıyla sürdürmek istiyordur bilmiyorumŞoktayım şu an kadının akıl sağlığı yerinde değil muhtemelen.
Bebeğim sadece sevilmiyor bebeğimi bebeği olarak görüyorlarmış gibi bir hissiyat veriyorlar rahatsız edici bulduğum konu buÇocuğum seviliyor diye neden mutlu olmuyorsunuz bana garip geliyor. Çocuğumun sevilmesi beni aşırı mutlu yapar
Ayyy iğrenç emzirmeye mi kalktı bir de ne iğrenç ya offf niye böyleler biz dogurcaz veya dogurduk niye kendilerini anneleri sanıyorlar anlamiyorumÖzlemeleri sevmeleri çok güzel aslında ama söylemleri yanlış biraz geri kafalı zihniyetlerde oluyor böyle söylemler benimkilerde benzer şeyleri söylediler sürekli ama bizimkiler lafta seviyor oda batıyor insana insan torununu nasıl sevmez diye benim kv emzirmeye bile kalkti iki cocugumuda iltihap akan goguslerinden 30 sene sonra bile süt geldigini, iki çekse gerisinin gelecegini Zannediyordu falan kadını uyarmaktan kollamaktan vc ye gidemiyordm .. cok takilmayin takildikca olan size olur ben ona buna verip büyütsün diye doğurmadım çocuğumu vs diyebilirsiniz
benimki ben sizden güzel bakarim diyip dururdu yaş 30 u gecince insana bir hal oluyor sen daha bu cocuklarin ne yedigini bilmezsin neyi sever neyi sevmez bir kap yemegini mi yediler nasil uyur kacta uyur haberin var mi anne nasil benden iyi bakacaksin ? Dedim.. gerçi Hic bakmadigin icin nasil baktiigini bilemiyoruz haliyle diye ekledim baya bir bozulmustu bidahada o laflari edemedi bazen haddini bildirmek gerekiyor bağırıp çığırmadan
Evet ilk torunları. Ya zaten böyle hadsiz söylemleri olmasa ben de gitmek isterim tabiki görsünler etsinler derim ama bu söylemleri o kadar rahatsız edici ki benim artık rüyalarıma giriyorlar her söyledikleri bana batıyor bundan sebepBabaanne dede özler .. ilk torun mu ?.
Bak mesela benden örnek vereyim : bizim ilk torun baba tarafından . Bu yüzden kp görmek ister hep (hasta biraz ) sürekli görüntülü ararlar konuşmak isterler fln . Ben 4 ayda ilk defa gittim bu arada . Eşim çok gitmek istedi ama ben hastalık var rutinini bozmak istemiyorum dedim gitmedim . Kp hasta olmasaydı gitmezdim de açıkçası . Bi daha bayramda gideriz o da oğlum hasta olmazsa ..
söylemler karşısında azlık sesiniz çıksın tamam bağırmayın çağırmayın ama aşkolsun baba anne diye azıcık rahatsız olduğunuzu belli edin .
Eşinize de bu söylemlerden rahatsız olduğunuzu söyleyin lütfen .
Boldan boldan emersin ha. Terbiyesizlik resmen. Sen görmediğin için bilmiyorsun benimkini bulana bulana emiyor demek varda işte seviyesine dusulmez. Hak etmiyorlar fedakarlığı bence. Özleyen kalksın gelsin sevsin gitsin madem niye ayaklarına gidiyorsunuzArkadaşlar selam.Sadece merakımdan oluşturuyorum bu konuyu ve tabiki içten içe beni rahatsız ettiği için.KV ve KP’im her gün aile grubundan özledik arayın özledik bebeği görelim diye darlıyor. Her ay yanlarına gitmemizi istiyorlar açık açık söylemeselerde görümcem eşime özelden mesaj atıyor bizimkiler çok özledi annem/babam sürekli videolarını izleyip ağlıyor sizden(benden) davet bekliyor.Diye drama queenlik yapıyor.Ardından biz de onlar özledi diye çıkıp il dışına falan gidiyoruz eşimin baskısıyla neymiş çok özlüyorlarmış çok üzülüyorlarmış. Bebeğimiz 4 aylıkken gittiğimizde sohbet esnasında yorgunluktan Vs Sitem ettiğimizde hemen KV’em eşime yönelik konuşarak sende çok tembelsin ne olsun istiyosun bu kadar şikayetçiysen ver bize biz büyütürüz gibi cümleler kuruyor. Ki bunu her fırsatını bulduğunda söylüyorlar. KP’im bebeğimi severken biz seni alıp götürelim bi tane süt anne de bulurum sana boldan boldan emersin şeklinde densiz söylemleri de oldu ben lohusa dönemimdeyken bu yüzden Artık her gün özledik arayın görelim yazmaları beni irite ediyor. Normal mi bu durum her KV ve KP’er her gün bu baskıyı kuruyor mu bana bir söyleyin yoksa ben mi bu olaylardan ötürü içimde büyütüyorum.
İlk torun olunca erkek tarafı biraz çıldırıyor hemen hemen herkes aynı durumda ama sizinkiler ekstra densiz laflar etmiş, izin vermeyin buna.Arkadaşlar selam.Sadece merakımdan oluşturuyorum bu konuyu ve tabiki içten içe beni rahatsız ettiği için.KV ve KP’im her gün aile grubundan özledik arayın özledik bebeği görelim diye darlıyor. Her ay yanlarına gitmemizi istiyorlar açık açık söylemeselerde görümcem eşime özelden mesaj atıyor bizimkiler çok özledi annem/babam sürekli videolarını izleyip ağlıyor sizden(benden) davet bekliyor.Diye drama queenlik yapıyor.Ardından biz de onlar özledi diye çıkıp il dışına falan gidiyoruz eşimin baskısıyla neymiş çok özlüyorlarmış çok üzülüyorlarmış. Bebeğimiz 4 aylıkken gittiğimizde sohbet esnasında yorgunluktan Vs Sitem ettiğimizde hemen KV’em eşime yönelik konuşarak sende çok tembelsin ne olsun istiyosun bu kadar şikayetçiysen ver bize biz büyütürüz gibi cümleler kuruyor. Ki bunu her fırsatını bulduğunda söylüyorlar. KP’im bebeğimi severken biz seni alıp götürelim bi tane süt anne de bulurum sana boldan boldan emersin şeklinde densiz söylemleri de oldu ben lohusa dönemimdeyken bu yüzden Artık her gün özledik arayın görelim yazmaları beni irite ediyor. Normal mi bu durum her KV ve KP’er her gün bu baskıyı kuruyor mu bana bir söyleyin yoksa ben mi bu olaylardan ötürü içimde büyütüyorum.
Sürdürmek istiyorsa bir tane daha doguracak yapacak başka bir şey yok.yani hiç normal olmadığı kesin. çocuk büyüyüp de kendisine ihtiyaç azalıyor ya bazı insanlar için annelik rolü çok çok vazgeçilemez, belki hala bu rolü torunlarıyla sürdürmek istiyordur bilmiyorum
aynen öyle psikopatlık buSürdürmek istiyorsa bir tane daha doguracak yapacak başka bir şey yok.
Tutupta el kadar bebegi 50 yaşında kadın(yaşını bilmiyorum belki daha çoktur) hangi akilla emzirmek isterki sütmu var sanki gögüslerinde.Kimsenin aklina gelmeyen şeyleri bazı insanlar yapmak istiyor.Bu sevgi değil artık bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?