KV ve KP her gün bebeğimi görmek istiyor normal mi?

Ben olsam hiç konusmazdim süt anne buluruz vs ne demek ne saçmalıyorlar gormek istiyorlarsada gelsinler ayy sinir oldum ya

içim kalktı gerçekten kv'nize. korktum hatta bi tık

Bir kaç sene olsa çok sinirlenir, her türlü haddini bildirirdim ama şimdi hiç umursamiyorum böyle şeyleri. Yaslandikca tuhaflasip torun sevme işini abartiyor bazıları. Her dediklerini yapmak zorunda değilsiniz. Saçma sapan foto attiklarinda cevap vermeyin. Her cagirdiklarinda gitmeyin. Elbet bi noktada kesecekler. En olmadi Her gittiginizde ahh torununuzun da yeni bi oto koltuguna, bastón bebek arabasina ihtiyaci var falan deyin bakalim aynı ilgi devam edecek mi

Bebekken aynen öyle oluyor. Büyüdükçe iş değişiyor. Hele işe başlayınca saklanıyorlar

Eşinizle konuşun o halletsin.

Annesini bol bol ememedigini neden düşünüyor acaba, sapık gibi memeler var aklinda adamin sadece heralde. Süt anne de süt fabrikasi sanki bol bol gelmesi garanti :)
İşte güya şaka yapıyor kendince. Kelime dağarcığı çok dar olduğu için aklına fikrine pis zihniyetinde ne varsa o geliyor bana görede.Heh oldu Onun süt anneye falan ihtiyacı yok ben başkaları baksın diye mi doğurdum bebeğimi diye bir cevap vermiştim ama adam sanki inat yapar gibi sırıtarak başka bir zaman içinde de aynı sözde şakayı yaptı.Bu sefer hiç cevap vermeden ortamı terkettim bidaha da böyle bi densizlik yapmadı. Umarımda yapmaz eşime de dedim bi daha bu şekilde konuşursa ben de hadsizce bir cevap vericem bıktım diye o yüzden annesine çok istiyorsanız bebek yapında bakın gibi bir cevap verdi zannımca çünkü artık biliyorki tahammülüm kalmadı laflarına cevap vericem defalarca uyardım bana fırsat vermeden kendis cevap vermeye başladı

Ben aynı problemleri yaşadim eşim benimle değil ben eşimle kavga ettim . Gayet sorunlar çözülüyor. Insanlar gerizekalı değil gayet anlamak istediklerinde anlıyor. Sorun işte eslerde. Onlar da oğullarından yüz buluyor .

Bir de bebeğinizi annem/babam diyerek seviyorlar mı onu sormak istiyorum size? Benim dışımda birinin bebeğimi annem babam dye sevmesini kabul edemiyorum

Ayyy iğrenç emzirmeye mi kalktı bir de ne iğrenç ya offf niye böyleler biz dogurcaz veya dogurduk niye kendilerini anneleri sanıyorlar anlamiyorum

Evet ilk torunları. Ya zaten böyle hadsiz söylemleri olmasa ben de gitmek isterim tabiki görsünler etsinler derim ama bu söylemleri o kadar rahatsız edici ki benim artık rüyalarıma giriyorlar her söyledikleri bana batıyor bundan sebep

Kendine ait bir hayati olmayan cocugu kendi dogurdu zanneden manyak ebeveynler malesef. Benim kv de cocugu dogurup ona verecegim sanan kendi dogurdu sananlardandi. Surekli annem annem surekli benden sakinma alip baska odaya goturme cabalari. Hep beni istiyor tripleri. Surekli ayilma bayilma. Benim de ruyalarima giriyordu. Irtibati komple kestim. Kocamla bosanma raddesine gelecek hale geldim. Ne oldu anasi melek ben seytan. Bunlar boyle. Sizin esiniz yine lafini soylemis. Siz de susmayin verin veristirin gerekirse kopruleri atin. Sevgi bu degil. Onlarin amaci tam olarak kendi yasayamadiklari hevesi yasamak. Zamaninda dunya derdi kendi ebeveynleri sebebiyle her hevesleri kursakta kalmis. Aynisini siz de yasayin istiyorlar. Akil sagliginizi korumak istiyorsaniz uzak durun. Ben bu ust kusak sevgisi gerekli muhabbetine de cok katilmiyorum. Sinır bilmeyen her sevgi faydadan cok zarar getirir. Herkes rolunu bilsin o zaman tadindan yenmez ama boyle anadan babadan rol calma meraklisi gereksiz tavirlar olmasa da olur.

Boldan boldan emersin ha. Terbiyesizlik resmen. Sen görmediğin için bilmiyorsun benimkini bulana bulana emiyor demek varda işte seviyesine dusulmez. Hak etmiyorlar fedakarlığı bence. Özleyen kalksın gelsin sevsin gitsin madem niye ayaklarına gidiyorsunuz

İlk torun olunca erkek tarafı biraz çıldırıyor hemen hemen herkes aynı durumda ama sizinkiler ekstra densiz laflar etmiş, izin vermeyin buna.
Bizde aynı durumdaydık ama bizimkiler her ihtiyacımız da yetişir destek olurlar, hakları çok uzerimizde, ilişkimizin iyi olmasına rağmen ben bile sıkılmıştım artık gözüme batmaya başlamışlardı. Her gün ya onlar gelir ya cagirirlardı görüntülü konuşmaktan bikmıştım artık. Ve çok fazla sahipleniyorlar sanki onların çocuğu onlar doğurmuş gibi ilk annelikte çok sinir bozucu oluyor.
Ama merak etmeyin çocuk büyüdükçe bu durum azalıyor, ikinci olunca tabiri caizse ellerini eteklerini çekiyorlar, bu sefer de siz duruma şaşırırsınız

Sürdürmek istiyorsa bir tane daha doguracak yapacak başka bir şey yok.
Tutupta el kadar bebegi 50 yaşında kadın(yaşını bilmiyorum belki daha çoktur) hangi akilla emzirmek isterki sütmu var sanki gögüslerinde.Kimsenin aklina gelmeyen şeyleri bazı insanlar yapmak istiyor.Bu sevgi değil artık bence.

aynen öyle psikopatlık bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…