Heh yemin ederim dilimin ucuna geldi bunu söylememek için kendimi zor tuttum,tutuyorum. Eşim son gittiğimizde beniö yerime annesine böyle söyledi ama içimin yağları eridi. Ne torunmuş bu kadar çok bebek bakmak istiyosanız kendiniz doğurun bi tane daha diyeTorun bu sevilir çok özlenir ama kayinpederin seni götürelim süt anne tutalım boldan emersin ne ya.Bu ne biçim laf.Kadının emzirmesinede karışma be amca ya.
Çok hevesliysen karın dogursun bir tanede yahu alıp göturelim sana biz bakalım falan diyor madem.
Vallahi bıktım artık evde durdukça da daha da takıntılı hale geldim rüyalarıma falan giriyorlar bazenÖnceki konularından dolayı ben zaten gıcığım senin kp ve kvye.
Eminim sende de bunun doluluğu vardır zaten.
Eşin fotoğraf, video falan atsın.
Sen grubu sessize al geç.
Senin kp zaten densiz ve boşboğaz bu ne ilk vakası olur ne son.
Bana da takıntılı geliyor bu hallerBaşlarda ben de arada arayıp gösteriyordum da artık kesinlikle ne cevap veriyorum ne de arıyorum. Eşime bıraktığım zaman bebeği o arayıp gösteriyor. Ama artık mesajlarını görmekten sıkıldım tek meşguliyetleri torunları oldu iyice takıntılı davranıyorlar gibi hissediyorum. Yatıp kalkıp bebeği düşünüyorlar görümcem foto atıyor bebeğimin şapkası kalmış şapkayı yanına koymuş ona bakarken foto atıyor. Garipsi hareketler
Kendine zarar takmamaya çalış bu kadar.Vallahi bıktım artık evde durdukça da daha da takıntılı hale geldim rüyalarıma falan giriyorlar bazen
Iyi demiş hak etmişler.Heh yemin ederim dilimin ucuna geldi bunu söylememek için kendimi zor tuttum,tutuyorum. Eşim son gittiğimizde beniö yerime annesine böyle söyledi ama içimin yağları eridi. Ne torunmuş bu kadar çok bebek bakmak istiyosanız kendiniz doğurun bi tane daha diye
Biz de il dışındayız özlüyorlar tabi 2-3 günde bir araşırız bizde ya beni ya da eşimi ararlar.
Lakin annenin tek derdi sütünün yetip evladını güzel büyütebilmesi bu dönemde de sütün var mı yok mu, ya da aman şunu ye bunu iç gibi devamlı annenin işine karışılıp akıl verilmez. Zaten kafamızın içi düğün salonu gibi.
Bebeği kontrole götürünce bakıyolar kg vs. Eşinizle gidin orda herşey güzel sütün yetiyor deyince bu durumu eşinizle konuşun ve uyarması gerektiğini aksi halde sizin bu durumu stres yaptığınızı söyleyin.
Eğer eşinizde söyleyecek cesaret yoksa siz söyleyin.
Geçen gün kontrole götürdük oradaki doktor herşey çok güzel dedi. Bende siz çocuğa süt anne bakınca üzülüp duruyordum acaba sütüm mü yok bebeğime yetemiyor muyum diye düşünüp canımı sıkıyordum ama çok şükür herşey yolundaymış deyin. Umarım anlarlar.
Gorumcen tam bir manipulasyon ustası evlen bir tane doğur benimkine sarma derdim herhalde . Yani ben sizin yerinizde olsam gruptan çıkardım . Bu kadar sapıklık derecesinde takıklik yapış yapış ilişki beni sinir eder. Yok agliyorlar yok şöyle oluyor gibi lafları eşiniz de size anlatmasin . Doğuran ya da anne baba olan onlar mı bu kadar baglanmislar . Bazı insanların hayatta tek mutluluk kaynağı başkalarını rahatsız etmek .Başlarda ben de arada arayıp gösteriyordum da artık kesinlikle ne cevap veriyorum ne de arıyorum. Eşime bıraktığım zaman bebeği o arayıp gösteriyor. Ama artık mesajlarını görmekten sıkıldım tek meşguliyetleri torunları oldu iyice takıntılı davranıyorlar gibi hissediyorum. Yatıp kalkıp bebeği düşünüyorlar görümcem foto atıyor bebeğimin şapkası kalmış şapkayı yanına koymuş ona bakarken foto atıyor. Garipsi hareketler
Böyle ayarsız insanlara ayarsız cevap vermen lazım . Çocuğu götürürüz deyince siz babamla yapın bir tane bu çocuk benim .KV’em eşime yönelik konuşarak sende çok tembelsin ne olsun istiyosun bu kadar şikayetçiysen ver bize biz büyütürüz gibi cümleler kuruyor. Ki bunu her fırsatını bulduğunda söylüyorlar. KP’im bebeğimi severken biz seni alıp götürelim bi tane süt anne de bulurum sana boldan boldan emersin
4 çocuklu bir anneyim ve aynı problemi yaşadım. 65 yaşındaki adama ya da kadına laf anlatamıyorum. Napsaydım sütüm var bak deyip mememden suratına süt mü fışkırtsaydım.Ayy konu benden uzak aslinda oyle okuyordum ama bu yoruma yazasim geldi.
Kayinpedere "doktora gittim sütüm varmis cok sükür" kanitlamasi yapip aciklamasina ne gerek var?
Varsayalim ki sütü yok ya da yetmiyor yine de süt anne muhabbeti çok çirkin. Mama denen bir şey var, sütü olmayan herkes süt anneye mi veriyor cocugunu ve bu kayinoederi mi ilgilendiriyor? Boyle cok uzuldumler doktora gittimler vs o kişiyi ne kadar önrmseyip kafasina taktigini gösterir sadece. Kp kim onun lafiyla üzülecek kendini sorgulatmyacak.
4 çocuklu bir anneyim ve aynı problemi yaşadım. 65 yaşındaki adama ya da kadına laf anlatamıyorum. Napsaydım sütüm var bak deyip mememden suratına süt mü fışkırtsaydım.
Ben kendimce konu sahibine yaptığım yorumda belirttiğim gibi bir çözüm buldum.
Şimdi ne onlar beni darlıyor ne de ben laf anlatmak zorunda kalıyorum. Höt höt etsem elime ne geçecek soğuk yapsam nolacak eşimle sabah akşam kavga etsem ya da dünyanin öbür ucuna gitsem nolacak bu insanlar değişecek mi hayır. Laf sokmak istesem benden âlâsını bulamazlar gün yüzü görmemiş laflarım var
İnanın problemi yaşamayan için dışarıdan yorum yapmak kolay.
Bunu buradalarda o kadar çok okuduk ki.benim kv emzirmeye bile kalkti iki cocugumuda iltihap akan goguslerinden 30 sene sonra bile süt geldigini, iki çekse gerisinin gelecegini Zannediyordu
Kaldı ki eşim de söylüyor. Karım çocuklara çok güzel bakıyor ya da karımın canını sıkmayın sütü etkilenir diye konuşur laf arasında. Ama ana -baba işte bazen dilinin ayarı olmuyor. Evet cahillik bu çok yanlış terbiyesizce bir durum ne demek başka bir süt anne yani ne münasebet ama 65 yaşindaki insanı eğitemem eşim de eğitemez o yüzden onları kırmadan konuşuyoruz. İnşallah sizin hiçbir tanıdığınız böyle bir durumla karşılaşmaz.Ayy konu benden uzak aslinda oyle okuyordum ama bu yoruma yazasim geldi.
Kayinpedere "doktora gittim sütüm varmis cok sükür" kanitlamasi yapip aciklamasina ne gerek var?
Varsayalim ki sütü yok ya da yetmiyor yine de süt anne muhabbeti çok çirkin. Mama denen bir şey var, sütü olmayan herkes süt anneye mi veriyor cocugunu ve bu kayinoederi mi ilgilendiriyor? Boyle cok uzuldumler doktora gittimler vs o kişiyi ne kadar önrmseyip kafasina taktigini gösterir sadece. Kp kim onun lafiyla üzülecek kendini sorgulatmyacak.
İroni o ironiBen sütü oldugunu kanitmasina ve ispat etmesine gerek yok kimseyi ilgilendirmez diyorum siz meme acip süt mü fışkirtsaydim diyorsunuz.
Çözüm memesindeki süte kadar kayinpedere bilgi vermekse yapsin tabi bilemiyorum boyle bir sey yapsam ben kendimi kücük düşmüş hissederdim. Uygun gören yapsin o vakit
Annesini bol bol ememedigini neden düşünüyor acaba, sapık gibi memeler var aklinda adamin sadece heralde. Süt anne de süt fabrikasi sanki bol bol gelmesi garanti :)Hani şakayla karışık denilir ben seni gotureyim falan. Ama süt emersin ne ya töbe bismillah. Videolari izleyip aglamak ne ya sanki yasını tutuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?