Kv ve kp kızımı yanlarında yatırmak istiyor.

feride1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
76
79
38
33
Merhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.

Merhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.
Ben kızımın babası dışında bir erkekle yatmasından huzursuz olurum açıkçası. Kimseye %100 güvenmiyorum

Zamanında anneannemin agizina ayağımı sokarak, dedemin her nefes alışın da karnındaki kafamın bir aşağıya bir yukarıya kalkmasıyla uyuyan ben içinde anormal bir durum yok.
Ama bir anne olarak sizin içinizden geleni yapmanız daha doğrudur diye düşünüyorum.
Yine de kararı çocuğunuzla beraber almanız daha uygun olacaktır.

Valla benim kızım aile yanında olmadığımız için biraz fazla özlüyor anneanne babaanne sini falan. Ondan kim gelse aralarında yatıyor gayet kendi isteği ile:) ben de karismiyorum, kuzum sevgi depoluyor bence. Mesela yaz tatilinde 2 ay babannesi ve dedesinin arasında yattı resmen, yatağında uyanınca gece gece kapılarına vurup bağırıyordu dedeeeee diye. Daha yeni benim babamla annem geldiler yaklaşık 1 ay kaldılar onlarla da aynı şekilde.
Normalde odasında yatağında uyur ama çok özlüyor kuzum büyüklerimizi. Onlar da sagolsunlar çok seviyorlar

Benimkiler de sağolsun çok seviyorlar ama ben bu durumu yine de normal göremiyorum, çok garipsiyorum böyle Bi isteklerinin olmasını. Hatta uyku vaktinde epey ısrar edip ikna etmeye çalışıyorlar bizim yatağımızda yatalım gel diye.

Ben de yatırmam çünkü ben nene ve dede arasında hiç yatmadım o yüzden bana normal gelmiyor.

Biz de yattik "zamaninda" diyenler artik hic birsey o zamanlarda ki gibi degil kusura bakmayin.Genelleme yapmak istemem asla ama neler goruyor duyuyoruz...

Bende yatardim kucukken anne babamin ortasinda oda cok korktugum zamanlar ama boyle bi zamanda ne dede babane anane vs.ben kimseye guvenip yatirmam evladimi.

O ihtimaller olmasa bile bence cocuk kendi odasinda kendi yataginda uyumali (bazi istisnai durumlar haric) bir birey oldugunu hissetmesi,mahremiyet duygusunu algilamasi acisindan.

Benimkiler de sağolsun çok seviyorlar ama ben bu durumu yine de normal göremiyorum, çok garipsiyorum böyle Bi isteklerinin olmasını. Hatta uyku vaktinde epey ısrar edip ikna etmeye çalışıyorlar bizim yatağımızda yatalım gel diye.
İstemeyişinizi normal karşılıyorum. Bir anne olarak kaygılarımız olabilir. Ama bu taleplerini garip karşılamayın. Yoğun sevgilerinden yatmak isteyebilir onlarda

Back
X