Kv ve kp kızımı yanlarında yatırmak istiyor.

Park yatagım vardı 2 tane, birini köye bırakmıştım.. Ebe nin dedenin odasında yatılar tatilerde.. Geceleri onlar kalkarlardı mama yapmaya koşa koşa, kaynanam ayaklarından rahat sız oldugu halde.. Şimdi ikiside buyuduler ,biti giti yatmalar.. Şuan köydeyiz bizim icin kaluferleri yaktılar yukarının dairenin.. Kızlarım yanımda..

Merhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.
Cok abarti sevgi benim kaynanamda oyle yaninda yatiriyor ki ben bebekliklerinde bile yanimda yatirmadim.Doguma gittim ikiz kizlarimi ona biraktim 2 gun hastanede kaldim temiz cocuklarimi nedense yikamis.Cocuklarda kis gunu hasta olmuslar birde sezeryanli halimle onlari iyi etmeye ugrastim.Degisik bir sevgi gosterme sacma sapan bir sey gelio bana ayy suan bile ruhum sıkıldı🙄

İstek normal, garibime gitmezdi, çok özlüyorlar derdim ama yine de yatırmazdıö. yaşadığımız çağın laneti bu, öyle şeyler okuyoruz, görüyoruz ki malesef tüm masum duygularımızı yok ettiler.

CiRiLLA CiRiLLA ama çok merak ettim :D ne ki o çok garip olaylar?

Bende babaanemlerle aynı odada uyurdum, uykum da inanılmaz hafiftir. Gece 3te uyanırlar mıdır mıdır muhabbete koyulurlardı. Her gün aynı şey. Nerden bulurlardı o saatte onca konuyu bilmem çok komiklerdi :D bir de dedem muhabbetin sonunda marul salatası isterdi, sonra yer tekrar uyurdu :D

Sevişme...
Oda tamamen karanlik oldugundan ve yattigim yer terste kaldigindan oyle ciplaklik vs gormedim ama sevisme sesleri, öpme şapırtıları "donunu da çikar" gibi konuşmalara şahit olmuşluğum var. 😒

Töbe estağfurullah bazı yorumlara çok şaşırdım

Dedesi babaannesi ya sapıklarmı sanki?
Çok seviyolardır özlüyolardır içlerinde öyle bi istek vardır ne var yani

Bende çok istemezdim ama çocuğuma bırakırdım tercihi ki çoğu çocuk ta istemz zaten
Ama okadar da garipsenecek bi durum değil
Çok garipsemenizi de ben garipsedim açıkcası

Kardeş ben çocukken o şekilde yattım bir kez. Çok afedersiniz, babaannem ve dedem gece o işe yeltendi. Küçüktüm ama anladım ne yapacaklarini. Gözlerimi kapattım uyuyamadım utandım. Yıllar geçti bak unutmam. Yatırma.
😢 Çocukluğunda böyle anısı olanlara çok üzülüyorum. Böyle şeyler unutulmuyor çünkü.

Töbe estağfurullah bazı yorumlara çok şaşırdım

Dedesi babaannesi ya sapıklarmı sanki?
Çok seviyolardır özlüyolardır içlerinde öyle bi istek vardır ne var yani

Bende çok istemezdim ama çocuğuma bırakırdım tercihi ki çoğu çocuk ta istemz zaten
Ama okadar da garipsenecek bi durum değil
Çok garipsemenizi de ben garipsedim açıkcası
Valla garipsemeyin. Iki yorum önce bahsettim ne yaşadığımı. :) yıllarca unutulmuyor bazı şeyler.

Sevişme...
Oda tamamen karanlik oldugundan ve yattigim yer terste kaldigindan oyle ciplaklik vs gormedim ama sevisme sesleri, öpme şapırtıları "donunu da çikar" gibi konuşmalara şahit olmuşluğum var. 😒
ouww bu fenaymış ya.. Odada çocuk varken höhhh afedersin de :(

😢 Çocukluğunda böyle anısı olanlara çok üzülüyorum. Böyle şeyler unutulmuyor çünkü.
Evet kesinlikle unutulmuyor. Ve can ciğer sevdiğin o insanları bundan sonra öyle düşünmek de küçük bir çocuk için ağır geliyor, travma gibi

Sevişme...
Bir çocuğun psikolojisi için ne kadar kötü bir durum ☹️

Merhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.
Benim çocuğum yok henüz. Olmayan çocuğu bile nasıl yetiştiririm, bu kötü dünyada nasıl büyütürüm diye düşünüyorum.Bir sürü kitaplar okuyorum çocuk psikolojisi adına. Asla izin vermeyin.Kim olursa olsun.

Kardeş ben çocukken o şekilde yattım bir kez. Çok afedersiniz, babaannem ve dedem gece o işe yeltendi. Küçüktüm ama anladım ne yapacaklarini. Gözlerimi kapattım uyuyamadım utandım. Yıllar geçti bak unutmam. Yatırma.
kusura bakmayın da ne çok dengesiz insan varmış ya?? Hayır çocuk var odada üstelik yatakta ay sinir bastı. Biz çocuklar çakmasın diye birinin uykuya dalmasını diğerinin okula gitmesini beklerken babaanneyle dedelerdeki fanteziye bak hele. Püüüü

Torun sahibi olmak bambaşka bir duygu, torun gerçekten çok seviliyor. Eşimin annesiyle babası böyle bir şey söyleseler hoşuma bile gider benim, çocuğumu ne kadar seviyorlar diye. Ben şahsen bu şekilde düşünüyorum.

Valla garipsemeyin. Iki yorum önce bahsettim ne yaşadığımı. :) yıllarca unutulmuyor bazı şeyler.
Yaniiii okadar da düşüncesiz olacaklarını sanmıyorum aralarında çocuk yatarken 🙄🙄🙄🙄sizinkilere diyecek bişe bulamadm 💆‍♀️😅

kusura bakmayın da ne çok dengesiz insan varmış ya?? Hayır çocuk var odada üstelik yatakta ay sinir bastı. Biz çocuklar çakmasın diye birinin uykuya dalmasını diğerinin okula gitmesini beklerken babaanneyle dedelerdeki fanteziye bak hele. Püüüü
Normalde de çok iyi insanlardır inanın yani bunun dışında bir dengesizliklerini görmedim. Bu hatayı nasıl yaptılar bilemiyorum 🙄 anne babalar da çok dikkat etmeli. Gerçekten çocuk anlıyor ve unutulmuyor.

Normalde de çok iyi insanlardır inanın yani bunun dışında bir dengesizliklerini görmedim. Bu hatayı nasıl yaptılar bilemiyorum 🙄 anne babalar da çok dikkat etmeli. Gerçekten çocuk anlıyor ve unutulmuyor.
kesinlikle katılıyorum nasıl unutulsun, çocukluk travması..

Back
X