Kv ve kp kızımı yanlarında yatırmak istiyor.

İstemelerini garipsemedim de ama sahsen bende oğlumu baskalarin yanında yatırmiyorum. En fazla annemin veya kardeslerimin yanına izin veririm. Zaten onlar ikinci dogumumda oğluma baktı biz hastanedeyken. Orda güvenim tam her konuda

Merhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.
Yatsınlar ne var ki çok doğal onların torunu torun sevgisi başkadır

Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Kv ve kp'nizi bilmiyorum ama bazılarına göre normal gelebilir çocuğu aralarında yatırmak. Benim kuzenimin kızı anneannesiyle yatıyordu mesela onlarda kaldıklarında. Neyse ki kızınız gitmiyormuş; çocuk istemiyorsa eğer hiç yatırmayın.

Çocuğunuz istemiyorsa yatmasın tabi ama istek bana anormal gelmedi. Evet zaman kötü ama böyle diye diye hepimiz paranoyak olduk. Benim kızım bir kere kendisi istedi sizinle uyuyabilir miyim babaanne diye. Sabah uyandım kayınpederim salonda yatıyor. Onlar rahat etsin sıkışmasın diye kızım uyuyunca salona gelmiş gece. Üzüldüm yaşlı adam kanepede iki büklüm. Konuştum kızımla böyle böyle diye bir daha öyle bir talebi olmadı.

Merhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.

Tam diyecektim ki siz son cümlenizde yazmışsınız. O yaş bebeleri zorlasanız dahi yatmaz başka yerde. Kaldı ki babaanne dedeyi az görüyormuş.
Bizimkiler de şehirdışında yaşıyor, geldiklerinde odanın yapısının önünden dahi geçmiyor :p

Bu arada isteklerini garipsemedim, heves ediyor olabilir insanlar gece kokusunu içime çekeyim, uyurken melek yüzünü izleyeyin diye içinden geçiriyor olabilir.

Her zaman görmüyorlar, özlüyordur insanlar. Eşimizin anne babası sapık değilse düzgün insanlarsa tabi uyuyabilir torunları yanlarında.

Hadi çok sık görseler anlarım da özlem var ne var ki bunda.

Tam diyecektim ki siz son cümlenizde yazmışsınız. O yaş bebeleri zorlasanız dahi yatmaz başka yerde. Kaldı ki babaanne dedeyi az görüyormuş.
Bizimkiler de şehirdışında yaşıyor, geldiklerinde odanın yapısının önünden dahi geçmiyor :p
Biraz büyüdükçe yatmak ister mi yani, eğer isterse Bi şey diyemem çünkü kv alıngandır ve ben böyle Bi şeyi gerçekten istemiyorum.

Bu arada isteklerini garipsemedim, heves ediyor olabilir insanlar gece kokusunu içime çekeyim, uyurken melek yüzünü izleyeyin diye içinden geçiriyor olabilir.
Gerçekten elimde olmadan çok garipsiyorum. 2 kişinin ancak sığabildiği yatakta kızımın ne işi var dipdibe dedeyle babanneyle.

Biraz büyüdükçe yatmak ister mi yani, eğer isterse Bi şey diyemem çünkü kv alıngandır ve ben böyle Bi şeyi gerçekten istemiyorum.

Sık görüşmüyorlarsa hiç bir zaman istemez merak etmeyin.
Eğer bu durum sizi çok geriyorsa büyüyünce gitmeden usulünce söylersiniz reddetmesi gerektiğini.

CiRiLLA CiRiLLA ama çok merak ettim :D ne ki o çok garip olaylar?

Bende babaanemlerle aynı odada uyurdum, uykum da inanılmaz hafiftir. Gece 3te uyanırlar mıdır mıdır muhabbete koyulurlardı. Her gün aynı şey. Nerden bulurlardı o saatte onca konuyu bilmem çok komiklerdi :D bir de dedem muhabbetin sonunda marul salatası isterdi, sonra yer tekrar uyurdu :D

yani çocukta zaten istemez Allahtan çok sık görüşmediğiniz için.

Küçükken dedemle babannemle yatardım cok severdım koskoca kız olana kadarda yattım. Ama suan ınsanlara guven yok haklısınız ıstememkte kımseye guvenemıyor ınsan

Ben de istemezdim.
Güvenmediğinden değil ama misafirlikte çocuğum benim yanımda yatmazsa rahat edemiyorum. İlla ortada yatacaksa anası babası var.

Back
X