Kv ve kp kızımı yanlarında yatırmak istiyor.

Şu çocuğunu dedesinin yanında bırakma bir şey yapabilir düşüncesi midemi bulandırıyor. Ne kadar garip ve kötü düşünen bir toplum olduk. Hepimizin dedesi var bu laf onlara da dokunuyor o halde. Savunma olarak da, haberlerde neler görüyoruz deniliyor. Haberlerde neler görüyoruz diye, dedelere potansiyel sapık olarak mı yaklaşacağız? Bunun sonu yok o zaman aynı şeyi anne babalar için de düşünelim. Tüyler ürpertici.

Sapık zihniyetli olan birinin bir şeyler yapması için illa aynı odada yatmasına gerek yok bence.Yapan yine yapar zihniyet meselesi insanların böyle düşünmesi böyle olayların, olması beni çok üzüyor ne kadar kötü bir hale geldik

Ben burada ne yazsam başıma geliyor bir şey yazmayım diyorum da ben yatırmak istemezdim. Kimseye güven yok maalesef
Kesinlikle kimseye güven yok. Bu mesajları eksileyenler uzayda falan yaşıyor herhalde. Bugun kac tane dedenın torunu tacizi haberleri okudum. Yazınca Google bır suru haber cıkıyor. Nıye boyle bır sey yaptın derseniz ben de guvenemıyorum

Benimkiler de sağolsun çok seviyorlar ama ben bu durumu yine de normal göremiyorum, çok garipsiyorum böyle Bi isteklerinin olmasını. Hatta uyku vaktinde epey ısrar edip ikna etmeye çalışıyorlar bizim yatağımızda yatalım gel diye.
Baska torun var mı ona da aynısını yapıyorlar mı

Bırakın cocuk biraz dede babaanne sevgisi görsün belki 20 yıl sonra onları göremeyecek bile... (uyurken sacını oksamaları bile bir sevgidir güvendir) aksi durum olsa cocuk kacar zaten yanlarından..

Hayır asla izin vermezdim. Valla insana öz babası bile neler yapıyor. Duyuyoruz. Kimseye güvenmem şahsen. Kötü bir şey mi? Belki. Fakat uyanıkken benim gözümün önünde sevsinler.

Kimseyi zan altında bırakmaya hakkımız yok ama "torununu taciz eden dede" haberleri çıkıyor. Kendi babanız bile dese kabul etmeyin.

Tabiki kesinlikle böyle bırseye musade etmeyin. İyi yada kötü farketmez herkes kendi yatağında yatar. Bırak ana babayı onda bile çok cinsi münasebet hoş değil. Bide dedeler nine yok canım yok..
Çocuk koruyamaz kendini ama farketmez travma geçirdiğini.
Kesinlikle bir çizginiz olsun

Ben yatırmam. Ve bir kere söylerim.
Pardon siz dişi terminatör falan mısınız? Ben çok şaşırıyorum mesajlarınıza o kadar sert; insanları kamçılayan mesajlara ne gerek var? Her konuda resmen yangına körükle gidiyorsunuz. İyilik mi yapıyorsunuz kötülük mü bilmiyorum sadece bu konu için söylemiyorum bunu.

Pardon siz dişi terminatör falan mısınız? Ben çok şaşırıyorum mesajlarınıza o kadar sert; insanları kamçılayan mesajlara ne gerek var? Her konuda resmen yangına körükle gidiyorsunuz. İyilik mi yapıyorsunuz kötülük mü bilmiyorum sadece bu konu için söylemiyorum bunu.
Kim oldugumu bilmeniz ıcın, benim ıcın önemli bırı olmanız lazım sızı ılkkez gordum.
Sızın beni takip etmeniz oyuzden enteresan geldi
Evet ben bıseyı bıkere söylerim, ikinciye cesaret edemezler. Dısı termınator muyum bilmem ama, o bu kırılacak diye kendimden otuz bes yıldır odun vermedim vermem de.

Sadece bu konu ıcın demiyorum demıssınız ya, keske sızın yaptıgınız yorumlar dikkatimi cekmıs olsaydı ama cekmedı, ılkkez gordum sizi.
Oyuzden benı fazla önemsemeyin sizde.

Kim oldugumu bilmeniz ıcın, benim ıcın önemli bırı olmanız lazım sızı ılkkez gordum.
Sızın beni takip etmeniz oyuzden enteresan geldi
Evet ben bıseyı bıkere söylerim, ikinciye cesaret edemezler. Dısı termınator muyum bilmem ama, o bu kırılacak diye kendimden otuz bes yıldır odun vermedim vermem de.

Siz vermeyin de yine de insanlara bu kadar sert çıkışmayın bence “bir kere söylerim” dediğiniz konu o kadar sert yapacak bir konu değil; her konuda insanları ailesine, kocasına karşı gereksiz bir sinire yönlendiriyorsunuz.... Sanırım kötü şeyler yaşamışsınız yoksa bu kadar köşeli olmazdınız. İnsanlar sevgiyi ve tatlı dili hak eder. İyi geceler.

Siz vermeyin de yine de insanlara bu kadar sert çıkışmayın bence “bir kere söylerim” dediğiniz konu o kadar sert yapacak bir konu değil; her konuda insanları ailesine, kocasına karşı gereksiz bir sinire yönlendiriyorsunuz.... Sanırım kötü şeyler yaşamışsınız yoksa bu kadar köşeli olmazdınız. İnsanlar sevgiyi ve tatlı dili hak eder. İyi geceler.
Yonlenmezsınız olur biter.
Yazdıgım ıcın dilim tatlı mı bilemezsiniz.
Okumazsınız beni olur biter.

Cocugum kimseyle yatamaz ve bırkere söylerim.

Arkadaşlar k bakmayın da böyle konularda bari sert yazılanları eleştirmeyin. Hoş zaten başkasına soylerKen direk sert çıkılmaz ama tepki tavır koyulur.

Birde şöyle bise var bu tür konular hassas ve çocukların geleceği açısında büyük etken. Ebeveyn olmakta duruşunuz çok önemli. Ne münasebet tavrı olmalı yani

Bana tuhaf gelmedi ama ne gerek var der izin vermezdim sonra çocuk alışır başka insanlarlada uyumak ister diye.

Merhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.
Benm kv kp de israr ederdi ben kizima tembihledim anneden baska kimse ile yatılmaz diye cok sukur anladi kimseyi istemiyor

Back
X