- 2 Ağustos 2013
- 38.045
- 126.589
- 798
- Konu Sahibi feride1234
Kötü bir durum olmayabilir ama ben olsam bende istemezdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle kimseye güven yok. Bu mesajları eksileyenler uzayda falan yaşıyor herhalde. Bugun kac tane dedenın torunu tacizi haberleri okudum. Yazınca Google bır suru haber cıkıyor. Nıye boyle bır sey yaptın derseniz ben de guvenemıyorumBen burada ne yazsam başıma geliyor bir şey yazmayım diyorum da ben yatırmak istemezdim. Kimseye güven yok maalesef
Baska torun var mı ona da aynısını yapıyorlar mıBenimkiler de sağolsun çok seviyorlar ama ben bu durumu yine de normal göremiyorum, çok garipsiyorum böyle Bi isteklerinin olmasını. Hatta uyku vaktinde epey ısrar edip ikna etmeye çalışıyorlar bizim yatağımızda yatalım gel diye.
Anormal değil ama ben yatirmazdım. Erkek olduğu için değil kızınız tek başına bir birey olduğu için. Bir de alisirsa hep yaninda birini ister
Pardon siz dişi terminatör falan mısınız? Ben çok şaşırıyorum mesajlarınıza o kadar sert; insanları kamçılayan mesajlara ne gerek var? Her konuda resmen yangına körükle gidiyorsunuz. İyilik mi yapıyorsunuz kötülük mü bilmiyorum sadece bu konu için söylemiyorum bunu.Ben yatırmam. Ve bir kere söylerim.
Kim oldugumu bilmeniz ıcın, benim ıcın önemli bırı olmanız lazım sızı ılkkez gordum.Pardon siz dişi terminatör falan mısınız? Ben çok şaşırıyorum mesajlarınıza o kadar sert; insanları kamçılayan mesajlara ne gerek var? Her konuda resmen yangına körükle gidiyorsunuz. İyilik mi yapıyorsunuz kötülük mü bilmiyorum sadece bu konu için söylemiyorum bunu.
Sadece bu konu ıcın demiyorum demıssınız ya, keske sızın yaptıgınız yorumlar dikkatimi cekmıs olsaydı ama cekmedı, ılkkez gordum sizi.Pardon siz dişi terminatör falan mısınız? Ben çok şaşırıyorum mesajlarınıza o kadar sert; insanları kamçılayan mesajlara ne gerek var? Her konuda resmen yangına körükle gidiyorsunuz. İyilik mi yapıyorsunuz kötülük mü bilmiyorum sadece bu konu için söylemiyorum bunu.
Kim oldugumu bilmeniz ıcın, benim ıcın önemli bırı olmanız lazım sızı ılkkez gordum.
Sızın beni takip etmeniz oyuzden enteresan geldi
Evet ben bıseyı bıkere söylerim, ikinciye cesaret edemezler. Dısı termınator muyum bilmem ama, o bu kırılacak diye kendimden otuz bes yıldır odun vermedim vermem de.
Yonlenmezsınız olur biter.Siz vermeyin de yine de insanlara bu kadar sert çıkışmayın bence “bir kere söylerim” dediğiniz konu o kadar sert yapacak bir konu değil; her konuda insanları ailesine, kocasına karşı gereksiz bir sinire yönlendiriyorsunuz.... Sanırım kötü şeyler yaşamışsınız yoksa bu kadar köşeli olmazdınız. İnsanlar sevgiyi ve tatlı dili hak eder. İyi geceler.
Benm kv kp de israr ederdi ben kizima tembihledim anneden baska kimse ile yatılmaz diye cok sukur anladi kimseyi istemiyorMerhaba arkadaşlar, memleketten uzakta yaşıyoruz, evliyim 2,5 yaşında bir kızım var, tatillerde memlekete gidiyoruz ve 3 gün eşimin 3 gün benim ailemde sıra ile kalıyoruz. Kayınvalidemgilde kaldığımız zaman kv ve kp sürekli çocuğum için bizim yanımızda yatsın bizim aramızda uyusun diyor. Çok fazla garibime gidiyor. Biz eşimle aramıza bile yatırmıyoruz kızımı, kv ve kp arasında neden uyusun çocuk. Çok fazla tuhaf oluyorum ama bu garipsemem abartı mı acaba? Yatabilir mi çok da anormal değil mi? Bu arada kızım şükür annemle yatıcam diyo hiç gitmiyo onların odasına.