Ben zaten mesafeliyim daha da mesafeli oldum. 1 adım yaklaşıyorsam,10 adım uzaklaşiyorum onlardan.O bir adimi da formaliteden iyi davranıyorum onlara sırf eşimle aram bozulmasın diye ama normalde resmiyim.Esimde ailesini uyarıyor ama laftan anlamiyorlar.Eşimle ailesi yüzünden çok kavgalarımiz oldu boşanma noktasına geldik kaç kez ama eşim benden vazgeçmedi şükür.Onlar ailem sende esimsin ikinizi de atamam dedi bana.Ama eşim biraz pısırık bazı konularda ailesini uyarmakta geç kalabiliyor.Bu eşimin en büyük hatası,bi anlık düşünemedim haklısın uyarmam lazımdı diyor. Ama ben şunu farkettim sonradan kafaya takmaktansa direk o anda tepkini koyacaksın.Eşin baktın uyarmiyor mu sen uyaracaksin, eşinde duysun seni.Ben yavruma kıyamam öyle yapmayın tehlikeli diceksin,Eşinede başka bir odada sen de gördüğünde susma uyar diye devamlı tembihliceksin ki o da uyarsın,kurallarını koycaksın o çocuğun annesi sensin,çocugunun başına birşey gelse en çok ağlıcak olan sensin onlar üç gün ağlar,sen ömür boyu Allah korusun. Bebeğini o insanlarla başbaşa bırakma sen mutfaktayken bebeğini yine ters çevirebilirler dikkat et, mutfağa gitmen gerekir eşin mutlaka bebeğin yanında dursun,dikkat edin,ben böyle yapıyorum