Kv ve Kp problemi.Bebeği kaybettiğimi söylemeli miyim?

Çok teşekkür ederim eşim en başından beri benim tarafımdaydı hatta sürekli beni uyardı onlara destek olduğum zaman bile bu kadar yıpratma kendini kendi kızları da var onlar yapsın dedi.Ama söylediğim gibi ne olacağını bilemem.Zaten inanın psikolojik olarak şu an yeni bir bebeğe hazır değilim umarım olacak olan en doğru zamanda olur

Görüşme muhatap olma hiç birisiyle.Eşiniz gitmek isterse ileri de ona da karışmayın tek gitsin tek gelsin. boşverin böyle densizleri

Sen niye soyleyesın ki eşin arasın soylesın. Basın sagolsun bu arada.. Allah'ım sağlıklı guzel hayırlı evlatlar versın ınsallah kimseyle yara desmene gerek yok . Eşin arayıp ılk gunlerde kendı soylemelıydı senin kayınvalide kayınpeder falan Boyle sorumlulugun yok ...

Öncelikle geçmiş olsun. Size tavsiyem bundan sonra gormezden duymazdan gelin. Yoklarmış gibi davranın. Eşinizde sizinle hem fikirmiş. Daha ne istiyorsunuz.

Evlenmeden önce bu insanlar hayatında yoktu say ki hala yok.Telefonlarını engelle,sosyal medyadan takip etme,kimsede onlarla ilgili iyi kötü ne haber verirse dinleme.Seni psikolojik olarak bu kadar aşağı çeken insanlardan uzak durman senin için en sağlıklısı.Eşinde ilişkinizi etkilemedikçe ne yaparsa yapsın.Görüşüp görüşmeme kararını ona bırak

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben ilk başlarda dediğim gibi gelip iyice moralimi bozmalarını istemedim ondan söylemedi ben ailemin yanına gelince de kendisine bıraktım kararı.

Bende böyle düşünüyorum sosyal medyamda hiç birisi yok zaten sadece wp vs engelli değiller.

Çok geçmiş olsun. Açıkçası küsmeye bile değmez insanlar gibi geldiler bana.
Eşiniz muhatap olsun olacaksa gayet resmi takılın siz.
Bundan sonra onlar arasın sorsun siz bir hamlede bulunmayın bence.
Bi kenarda dursunlar öylece başka bir vasıfları da yok zaten.

Asla anlayabilecek insanlar değiller.Haklısınız en güzeli yok saymak kulak tıkamaz.Zaten büyük bir acı yaşıyorum birde bunlarla uğraşmak can sıkıcı umursamaz bir insan olmaya gayret gösteriyorum.
başınız sağolsun öncelikle.. inşallah bundan sonraki gebelikleriniz sağlıkla ilerler
orada burada konuşacaklar diyorsunuz ya bırakın konuşsunlar ben böyle uygun gördüm diye düşünün

eşiniz tabi üzülür anne babası ne de olsa.. görüşmek isterse o görüşsün sizi karıştırmasın

Sürecim boyunca aramadılar bende aramadım işte tam bebeğin öldüğü gün kanamamı duyduğu için aradı açmadım.Daha da muhatap olmayı düşünmüyorum.Çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim amin.Kendileri bir oğullarını uzaklaştırdığımı söylüyorlar ama ben vebal alamam zaten asla müdahale etmiyorum.

Rabbim şifa versin, gönül ferahlığı versin. Kimseye birşey söylemene gerek yok bence, umurlarnda olsa sorarlardi zaten. Niye bilgi verme! gerekiyor ki?? Gölge etmesinler yeter.

Rabbim şifa versin, gönül ferahlığı versin. Kimseye birşey söylemene gerek yok bence, umurlarnda olsa sorarlardi zaten. Niye bilgi verme! gerekiyor ki?? Gölge etmesinler yeter.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.Kesinlikle doğru söylüyorsunuz ben fazla takıyorum.

Ne güzel eşiniz destekçiniz sanırım.
Görümceniz bence kvnize söylemiştir bebeğin düştüğünü ya.
Yakın mı oturuyorsunuz.

Ne güzel eşiniz destekçiniz sanırım.
Görümceniz bence kvnize söylemiştir bebeğin düştüğünü ya.
Yakın mı oturuyorsunuz.
Çok yakın oturuyoruz maalesef ama görmüyoruz bir birimizi görümcemin de haberi yok.Sadece kanamam oluyor diye biliyordu.

Çok yakın oturuyoruz maalesef ama görmüyoruz bir birimizi görümcemin de haberi yok.Sadece kanamam oluyor diye biliyordu.
sormadı mı sonra ne yaptın ne ettin diye. ne degişik insanlar. eşini ikna edip başka bir yere taşınma durumun varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…