Kv ve Kp problemi.Bebeği kaybettiğimi söylemeli miyim?

Senin kötü gününde yanında olmayan insanlar için üzülmene gerek yok eşinde aynı şekilde ve bu gereksiz şeyleri stres yapma inşallah istediğin zamanda bebeğine kavuşursun iyini ve kötünü kimseyle paylaşma mesafe en güzeli bence bu tarz insanlara zaten sinirlerini bozmak için böyle davranıyorlar muhtemelen kaldıramıyorlar seni sevgiler

Merhaba. Bende benzer bir şey yaşadım. Bana kv ve görümcem neler dediler. Ama biz başka şehirdeyiz. Ben eşimin memleketine gittiğimizde bana “ benim oğlumun poposunu öpen kız çok oldu, niye seni seçtiyse demişti” ben sustum ve bide hep söylediği bir şey var “ oğlumu büyüttüm sana verdim,daha ne istiyorsun” hep bu sözü var. Ama sonra öyle bir dersini verdim ki. Artık ben orya gittiğim zaman kv, ve görümcem ayağını denk alıyorlar. Benim ailem yurtdışında o yüzden ilk başta bana istediklerini söyleyebilirler sandı. Artık benim karakterimi biliyorlar ve kendimi ezdirmeyeceğimi de biliyorlar. Zaten eşime demiş çocuğunuz olursa ben gelmek isterim ama X( benim adım) beni evinize koymaz diye. Çünkü bana neler yaptığını biliyor ya. Ama eşime diyorum her zaman anneni ara konuş. Ne olursa olsun o senin annen diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…