Uzak dur görüşmeKızlarrrr selamm klasik bi bdv konusuyla karşınızdayım;
görümce ve kaynana terörü!!! Hatta kp dahil!
eşim artık kız kardeşinin yaptıklarından dolayı kendisiyle aradına epey mesafe koydu. Yaptıkları; bana terbiyesizlikler,evli adamlarla görüşmek birden fazla kişiyle yazışmalarfalan filan. Artık iflah olmayacağını şansını kay ettiğini düşünüyor. Ama kv ve görümce sürekli sanki eşim görüncemi çok kıskanıyormuş, onun kimseyle evlenmesini istemiyor, çalışmasını evden çıkmasını istemiyormuş gibi sürekli sürekli bama laf sokuyorlar. Eşimin sölediği lafı çarpıtıp bana iletip ay böle böle dedi bla bla... bn işin gerçeğini öğreniyorum ama her seferinde aa öle değil böle demekte istemiyorum.
Zamanında yani lise çaülarında önüne gelenle görüştüğü için onu çok kısıtlamış eşim, bunu da kardeşini çok kıskanıyordu hep yıllardr diye yanstıyolar bana, abilik yapmak kıskançlık mıdır? Artık durdurulamaz bi hale gelince babası da eşimin karışmasına kızınca ve bana yaptığı terbiyeszlikleri körükleyince eşim kardeşini bi nevi sildi. Ama onların bana soktuğu laflar bitmedi hırslanıyolar herhalde onu eşimin naparsa yapsın sahiplenmesini en çok ona değer vermesini parasını onla paylaşmasını, benim kızıma onun annelik yapmasını fln istiyorlar, kısaca ben sadece yatakta karısı olucam diğer eşlik ayrıcalıklarına kardeşi sahip olucak. Bunlarla nasıl baş ediyim uzak olamıyorum çok yakınız, kendi evimiz. Nolur bana bi çare???
Bu arada görümcenin konuştuğu çıktığı falan onları sıralamışsın herkes kendinden sorumludur özel hayatına bu kadar girmeyin insanlarınKızlarrrr selamm klasik bi bdv konusuyla karşınızdayım;
görümce ve kaynana terörü!!! Hatta kp dahil!
eşim artık kız kardeşinin yaptıklarından dolayı kendisiyle aradına epey mesafe koydu. Yaptıkları; bana terbiyesizlikler,evli adamlarla görüşmek birden fazla kişiyle yazışmalarfalan filan. Artık iflah olmayacağını şansını kay ettiğini düşünüyor. Ama kv ve görümce sürekli sanki eşim görüncemi çok kıskanıyormuş, onun kimseyle evlenmesini istemiyor, çalışmasını evden çıkmasını istemiyormuş gibi sürekli sürekli bama laf sokuyorlar. Eşimin sölediği lafı çarpıtıp bana iletip ay böle böle dedi bla bla... bn işin gerçeğini öğreniyorum ama her seferinde aa öle değil böle demekte istemiyorum.
Zamanında yani lise çaülarında önüne gelenle görüştüğü için onu çok kısıtlamış eşim, bunu da kardeşini çok kıskanıyordu hep yıllardr diye yanstıyolar bana, abilik yapmak kıskançlık mıdır? Artık durdurulamaz bi hale gelince babası da eşimin karışmasına kızınca ve bana yaptığı terbiyeszlikleri körükleyince eşim kardeşini bi nevi sildi. Ama onların bana soktuğu laflar bitmedi hırslanıyolar herhalde onu eşimin naparsa yapsın sahiplenmesini en çok ona değer vermesini parasını onla paylaşmasını, benim kızıma onun annelik yapmasını fln istiyorlar, kısaca ben sadece yatakta karısı olucam diğer eşlik ayrıcalıklarına kardeşi sahip olucak. Bunlarla nasıl baş ediyim uzak olamıyorum çok yakınız, kendi evimiz. Nolur bana bi çare???
Evi biz aldık bedava eve oturmadık, çocuk dan dolayı yakın almıştık ama pişmanıZBedava eve oturtunca böyle herşeye müdahle etme hakkı var sanıyor ebeveynler
Ben demiyorum ama yolda yürürken görüştüğü bi adamın karısı orospu diye arkamızdan bağırıyor tüm memlekete adını o ya çıkartıyor ve herkeste ondan o şekilde bahsediyorGörümcenize bir o.. demediğiniz kalmış.
Hayırdr kendinizi onun yerine mi koydunuz?Görümceniz size ne yaparsa yapsın örümcek diyemezsiniz.
Geçmişi hakkında konuşmak size düşmedi. Kadına bir o... demediğiniz kaldı. Sizi ne ilgilendiriyor insanların özel hayatları?
Görüşmeyin, muhatap dahi olmayın ne diyelim.
Zor işte arsızHiç hoş değil örümcek diye bahsetmeniz, madem sizde, eşinizde rahatsız oluyorsunuz mesafe koyun, çok zor değil.
Ben kime dedikodu yapıyorum? Dedikodu yapacak biri olsaydı buraya yazmazdım! Hakkında konuşulan benim ama sen farkedemedin sanırım! Herkese bnm dedikodumu yapan bugün yine neyin lafı sokulacak diye bekleyen benim. Benim etrafımda ailem ve arkadaşlarım yok uzaktayım dedikodu yapabileceğim biri yok burda boş boş dediğin laflar garipKadının özel hayatı kendini ilgilendirir. Dedikodu yapanların başında siz varsınız ve hakkında bu şekilde konuşulmasından garip bir zevk alıyorsunuz galiba. Abisininin kızgınlığının ne kadarı sizin doldurmalarınız sayesinde merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?