Kv ve örümcek terörü

Hayırdr kendinizi onun yerine mi koydunuz?
geçmişi şimdi ki zamanı aynı değişen bişi yok, bu haldeyken kendisini benim kocamın kıskandığını kimseyle paylaşamadığını herkese söyleyip, beni o kadar kıskanmadığına şaşırdığını herkese söyleyen bi örümcek sayesinde ben eşimle sanki zorla evlenmişim gibi tüm sülale bana laf sokuyo. 6 ay boyunca memlekette oldukları için orada dedikodu yapmasını çok engelleyemiyoruz ve bunlardan da dolayı artık eşim kardeşiyle arasını soğuttu,o da hırsından daha çok saldırıyo.
Herkesle görüşüp bi günde 30 kişiyle görüşen evli bekar dul ayırt etmeyen bi kızın herkese abim beni evlendirmiyo eşinden daha çok seviyo demesi fazlasıyla abest!
Hayır kendimi onun yerine koymadım ama sizin yerinize de koyamadım. :D
Görümceniz kötü ya da dedikoducu olabilir ancak görümceye şöyle kötü böyle dedikoducu diyip onun geçmişini ortaya dökmekte abes yani.. O dedikodu yapıyorsa sizde yapıyorsunuz, size ne geçmişinden? Hani dedikodu konusunda sizde az değilsiniz yani,ben ve diğer yorumcular bunu söylemek istiyor. Görümcenizle aranızda ne sorun olursa olsun, ona burada binlerce kişinin okuduğu bu forumda hakaret etmeye, neredeyse o... muamelesi yapmaya hakkınız yok. İnsanların yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri burada yazmak ne kadar kolay değil mi? Valla mesafe koymak o kadar zor değil, demek ki siz koymayı bilmiyorsunuz. Bir daha muhatap olmayacağınıza ve sizi aramaması gerektiğine dair bir mesaj yazar her yerden bloklarsınız. Arsızsa arsız siz telefonu açmayı muhatap olmadıktan sonra gidip istediği kadar millete konuşsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim dikkatimi çeken mesafe konulmaya çalışılmış ancak gerçekte uygulanmamış.

Görümceniz yetişkin, bu yaştan sonra ne o değişir ne de siz. Olduğu gibi kabullenerek ilişkiyi tamamen komaya sokun.

Kaynana ve görümcenizin ağzından eşinizin hakkında çıkan her lafı yalan kabul edin. Zaten olayları yanlış aktarıyorlar oturup gerçekten dedi demedi hesabına girmeyin.

Sadece eşinizle olan ilişkinize ve evdeki hızura odaklanın, hastalansanız size o bakacak kv/görümce değil.

Nasıl olur da görümce ile bu kadar olaydan sonra yolda dolaşılabilir ki? Her daim meşgul, her daim işiniz olsun. Size görümcenizi eleştirenlere pek görüşmüyoruz aramız soğuk diyin anlarlar.

Son olarak sabrınızın taşabileceği, laf söyleyebileceğiniz ortamlardan kaçının.

Bayram ziyareti? Gelen yeni misafirle kek çekiştirin. Mevlüt? Sadece vefat edene odaklanın.

Küfür hakaret durumunda zeytinyağı gibi üste çıkılacağını unutmayın zararla oturursunuz millet de bu kişi neden bu kadar çıldırdı demez.

Sizin her konunuz her yorumunuz kadın düşmanlığı gibi sanki. Ayrıca abilik yapmak kısıtlamak değildir. Analık babalık yapmak da öyle. Kıskançlık kişilik bozukluğudur ayrıca. Size yanlışları varsa görüsmezsiniz ama durup durup özel hayatı hakkında yorum yapmayın.

Sizin her konunuz her yorumunuz kadın düşmanlığı gibi sanki. Ayrıca abilik yapmak kısıtlamak değildir. Analık babalık yapmak da öyle. Kıskançlık kişilik bozukluğudur ayrıca. Size yanlışları varsa görüsmezsiniz ama durup durup özel hayatı hakkında yorum yapmayın.
Kadın düşmanlığı? Sen bana çok farklı bi bakış açısı beslemişsin, Bayadr da konu açmıyodum sen taktın mı bana :)
Kadına düşman değilim ama görümcelik müessesesine bi gıcıklığım oldu

Hem gelinim hem görümceyim. Belki kıskançlık konusunda zayıf olduğum için sizi anlayamıyorum. Görümcem ne yaparsa yapsın tutupta abisine olumsuz hiç bir şey söylemem. Çünkü onlar kardeş. Beğenmediğim yönleri var. Onun da beni beğenmediği yönler vardır mutlaka.
Sizi rahatsız etmelerine bir şey diyemem, yaşantınızı bilemeyeceğim için ne derece rahatsız olduğunuzu anlamam zor.. Burada benim karşı olduğum bir kadını özel hayatıyla yerden yere vurmanız. Onun farklı kişilerle görüşmesi sizinle olan ilişkisinde bir etken değil çünkü. Sizin tabirinizle eğer düzgün bir hayat yaşasaydı dedikodunuzu yapmaya hakkı olacak mıydı?
Polemik gibi bir amacım yok. Konuya yorum yapıyorum. Sizi destekleyen yorumlar olabileceği gibi benim gibi yorumlarınızı beğenmeyen insanlarda olabilir.
Boş konuştuğumuzu iddia edip saldırmak yerine farklı açıdan bakıp öz eleştiride bulunma yolunuda seçebilirsiniz. İlişkiler karşılıklıdır ve iki taraftan birinin yüzde yüz haklı olması çok nadir bir durumdur.

kendisini benim kocamın kıskandığını kimseyle paylaşamadığını herkese söyleyip, beni o kadar kıskanmadığına şaşırdığını herkese söyleyen bi örümcek sayesinde ben eşimle sanki zorla evlenmişim gibi tüm sülale bana laf sokuyo.
Neyle itham ettiğinizin farkındasınız değil mi??? Kardeş kardeşi sapkınlık manasında kıskanıyor demek istiyorlar yani sizin yorumunuza göre. Tövbe estağfurullah. ..

Kızlarrrr selamm klasik bi bdv konusuyla karşınızdayım;

görümce ve kaynana terörü!!! Hatta kp dahil!

eşim artık kız kardeşinin yaptıklarından dolayı kendisiyle aradına epey mesafe koydu. Yaptıkları; bana terbiyesizlikler,evli adamlarla görüşmek birden fazla kişiyle yazışmalarfalan filan. Artık iflah olmayacağını şansını kay ettiğini düşünüyor. Ama kv ve görümce sürekli sanki eşim görüncemi çok kıskanıyormuş, onun kimseyle evlenmesini istemiyor, çalışmasını evden çıkmasını istemiyormuş gibi sürekli sürekli bama laf sokuyorlar. Eşimin sölediği lafı çarpıtıp bana iletip ay böle böle dedi bla bla... bn işin gerçeğini öğreniyorum ama her seferinde aa öle değil böle demekte istemiyorum.
Zamanında yani lise çaülarında önüne gelenle görüştüğü için onu çok kısıtlamış eşim, bunu da kardeşini çok kıskanıyordu hep yıllardr diye yanstıyolar bana, abilik yapmak kıskançlık mıdır? Artık durdurulamaz bi hale gelince babası da eşimin karışmasına kızınca ve bana yaptığı terbiyeszlikleri körükleyince eşim kardeşini bi nevi sildi. Ama onların bana soktuğu laflar bitmedi hırslanıyolar herhalde onu eşimin naparsa yapsın sahiplenmesini en çok ona değer vermesini parasını onla paylaşmasını, benim kızıma onun annelik yapmasını fln istiyorlar, kısaca ben sadece yatakta karısı olucam diğer eşlik ayrıcalıklarına kardeşi sahip olucak. Bunlarla nasıl baş ediyim uzak olamıyorum çok yakınız, kendi evimiz. Nolur bana bi çare???
Sizde susun yahu birakin konussunlar siz sustukca biraz tutussunlar. Onlar bisey anlatirken hı hı lara boğun ortami yaaaa deyin arada da sonra bir de olala deyin... Esinizi savunmayın muhabbet ortami yaratmayin biraz delirdiginizi düşünürler bunun size zarari olmaz. Bazi insanlara ne kadar cevap verirsen o kadar üstüne gelirler. Üzmeyin kendinizi

Hayırdr kendinizi onun yerine mi koydunuz?
geçmişi şimdi ki zamanı aynı değişen bişi yok, bu haldeyken kendisini benim kocamın kıskandığını kimseyle paylaşamadığını herkese söyleyip, beni o kadar kıskanmadığına şaşırdığını herkese söyleyen bi örümcek sayesinde ben eşimle sanki zorla evlenmişim gibi tüm sülale bana laf sokuyo. 6 ay boyunca memlekette oldukları için orada dedikodu yapmasını çok engelleyemiyoruz ve bunlardan da dolayı artık eşim kardeşiyle arasını soğuttu,o da hırsından daha çok saldırıyo.
Herkesle görüşüp bi günde 30 kişiyle görüşen evli bekar dul ayırt etmeyen bi kızın herkese abim beni evlendirmiyo eşinden daha çok seviyo demesi fazlasıyla abest!
Kimse bir günde 30 kişiyle gorusemez demekki yalan söylüyorsunuz. Anlattıklarınizda kopukluklar var ayrıca anlatım tarzınız çok cirkin. Hepsi doğru olsa bile insan sinir olup karşı tarafa hak veresi geliyor. Bana konu samimi gelmedi

Ay bilirim o tipi. Bi tane de bende var. Abisinin onu hala küçük kız kardeş olarak gördüğünü sanıyor ve bununla gurur duyuyor halbuki abisinin umrunda değil sevmiyor bile kişiliğini lakin kardeş işte atsan atılmaz.. senin birşey yapmana gerek yok. Laf çarpıtanlara sen de güzel cevap ver kafi. Yakında anlarlar abilerinin gözündeki değeri merak etme

Kızlarrrr selamm klasik bi bdv konusuyla karşınızdayım;

görümce ve kaynana terörü!!! Hatta kp dahil!

eşim artık kız kardeşinin yaptıklarından dolayı kendisiyle aradına epey mesafe koydu. Yaptıkları; bana terbiyesizlikler,evli adamlarla görüşmek birden fazla kişiyle yazışmalarfalan filan. Artık iflah olmayacağını şansını kay ettiğini düşünüyor. Ama kv ve görümce sürekli sanki eşim görüncemi çok kıskanıyormuş, onun kimseyle evlenmesini istemiyor, çalışmasını evden çıkmasını istemiyormuş gibi sürekli sürekli bama laf sokuyorlar. Eşimin sölediği lafı çarpıtıp bana iletip ay böle böle dedi bla bla... bn işin gerçeğini öğreniyorum ama her seferinde aa öle değil böle demekte istemiyorum.
Zamanında yani lise çaülarında önüne gelenle görüştüğü için onu çok kısıtlamış eşim, bunu da kardeşini çok kıskanıyordu hep yıllardr diye yanstıyolar bana, abilik yapmak kıskançlık mıdır? Artık durdurulamaz bi hale gelince babası da eşimin karışmasına kızınca ve bana yaptığı terbiyeszlikleri körükleyince eşim kardeşini bi nevi sildi. Ama onların bana soktuğu laflar bitmedi hırslanıyolar herhalde onu eşimin naparsa yapsın sahiplenmesini en çok ona değer vermesini parasını onla paylaşmasını, benim kızıma onun annelik yapmasını fln istiyorlar, kısaca ben sadece yatakta karısı olucam diğer eşlik ayrıcalıklarına kardeşi sahip olucak. Bunlarla nasıl baş ediyim uzak olamıyorum çok yakınız, kendi evimiz. Nolur bana bi çare???

başkasının namusu hakkında konuşanı Allah namusuyla sınav yapsın.
diyeceğim odur.
kınayan kınadığı duruma duşsun.
hayattaki en nefret ettiğim şeylerden birini namusla vurmak.
eşin de kardeşini kıskanıyor gibi duruyor.

Kadının özel hayatı kendini ilgilendirir. Dedikodu yapanların başında siz varsınız ve hakkında bu şekilde konuşulmasından garip bir zevk alıyorsunuz galiba. Abisininin kızgınlığının ne kadarı sizin doldurmalarınız sayesinde merak ettim.

belli değil mi? burnundan soluma sesini burdan duyuyorum.

Valla kim olursa olsun ne demiş yapmış olursa olsun böyle konuşulmamalı bence.Benim eşimin kardeşide yıllarca görüşmüş eşimin uyarılarına rağmen ve sonunda evlenmiş benim o şöyle böyle demeye hakkım yok kendine yakıştırmış yapmış banane.Abim beni kıskanıyor evlenmemi istemiyor ifadeside çok komik yani bunu diyen insan ancak kendini küçük düşürür...

Ne olursa olsun eşinizin kardeşi hakkında böyle konuşmaya hakkınız yok.
Kendi kardeşiniz yerinde o. yakıştırması yapar mıydınız?

Abim beni kıskanıyor, evlenmemi istemiyor diye övünen insana da ancak gülünür. Siz ciddiye almasaniz, gülüp geçseniz bu kadar durmazlar konu üzerinde.
Ayrıca evler yakın olsa da mesafe koyabilirsiniz pekala, kinlenip kötü düşüncelere hapsolmaktan iyidir.

Son düzenleme:
Derdiniz ne belli değil.
Eşiniz kardeşine karışıp kısıtlıyormuş, babası karışmasını istememiş, eşiniz artık uzak duruyormuş, ama onlar kardeşini kıskansın istiyor... Bunların hepsi aynı anda nasıl olabiliyor? Eşiniz ne yaparsa tam tersini mi istiyorlar nedir?

Eşinizin yaptıklarını da çok iyi bir şey gibi anlatmışsınız ama kardeşini kısıtlama haddini kendinde bulması çok itici. Uzak durup kendi işine bakmayı akıl etmesi iyi olmuş.

Bu kadar rahtsızsanız siz de mesafe koyun olsun bitsin. Yakın oturmanız sürekli görüşmenizi gerektirmiyor.

Bende yeni evliyim görümcem var üstüne görümceyimde . Görümce mi garip huyları olsa da kendni evin babası zannedip yönlendirmeye çalışsada asla onun hakkında yorum yapmam ve yukarıdaki cümleyi kurmam benmlr onun arasında kalır sever beni sevmez bilemem ne şeklde gelirse o seklde karşılık oluyor bazı seyler söylenir kulağıma gelir ama umurumda olmaz mesafem hep vardır o yazarsa yazarım bşy istersem söylerim istemediğim birşeyse de söylerim benm görümcemde kıskançtr.
Yengemle geçmişte tartışmamzda olmustr ama asla ne ben onn arkasndan konuştum ne de o benm duymadım açıkçası abimle konusuyordur bilemem abimden bşy demedi. Öğrendiğim tek şey umursama ve mesafe koy. Abiyle kardes arasına da girmeyin bence

Back
X