kv ve tuhaflıklari

Cocuk olunca boyle oluyor iste,cocuk yokken arada mesafe oluyorda,cocuktan sonra vay torunu ozledik,vay torun icin geldik haliyle daha fazla yuzyüze geliniyor..birtek senin basinda degil emin ol.herkesin basinda var bu skinti.

biz esimle sevgiliyken garbim para biriktirmeye ugrasiyofu dugunu kendim yapicam diye kv cocugu rahay birakmiyoduki para biriktirsin her ay 700 800 eve birakiyodu neyse evlendik bigun kv dediki oglumun bir copunu bile gormedim ben donup kalmistim biseyde diyemedim seker mevzusunu okuyunca o aklima geldi.demekki hepsi ayniyymis yakma oyuzden

Ucuz atlatmissin hayatım

Bide durmadan başıma kakiyo yaşadığım evi yedigimi ictigimi zoruma gidiyor ben babamın evinde de allaha şükür yerim icerdim ama durmadan başıma kakilinca üzülüyorum sonuçta benim eşim akşamın 9 una kadar eşşek gibi çalışıyo bende evimize bebeğinize bakıyorum bomboş ytmiyorum calismamami da onlar istemedi üniversite mezunuyum istesem babam anında işin hazır diyo

herkes noktaya virgüle takiliyor ama allasen nedir ya,Allahını seversen yazmak bu kadar mı zor?

"Allasen" dile yerleşmiş bir kalıptır ama eski kitaplarda ve şiirlerde de bu haliyle geçer. "Allasen söyle nedir aşkın aslı astarı" misal, Can Yücel'in.

Yazı hakikaten zor anlaşılıyor. Uygun yerlere nokta koymak ve yazıyı paragraflara bölmek çok zor bir şey değil bence de.

Allasen dile yerleşmiş kalıp değildir, son birkaç yıldır kısaltma sevenler için çokça kullanılan bir kelimedir,selam yazmak yerine slm yazmak gibi.can Yüceli severim ama tüm yazdıklarını okumasamda o da allesen dediyse oda yanlış demiştir ve kisaltmistir.
Noktalama işaretlerinin kullanılmaması yanlış ama ona gelinceye kadar birçok kişinin birçok yazım vs...hatası var bu sitede,bu da bu konunun dışında.

Allasen son zamanlarda çıkmış slm gibi bir şey değil, söyledim eski kitaplarda sıkça geçer diye ki Can Yücel örneği de son zamanlarda çıkan bir kısaltma olmadığının bir ispatı aslında.

Noktalama işaretlerinin ve paragrafların kullanımı yazım hatalarından ayrı bir durum, okunabilirliği arttırmak için yapılması gereken bir şey. Dümdüz bir yazıdan cümleler nerede başlıyor nerede bitiyor, konu nerede değişiyor anlamak zor oluyor. Hani bir paragraf başı yapmak, bir nokta koymak zor ya da ekstra bilgi isteyen bir şey değil . Yazım hataları da benim her daim dikkatimi çeker ama çok uç şeyler görmedikçe buna takılmam.

Neyse konuyu dağıtmayalım.

O kadar uzun uzun yazıp en sonunda da neyse konuyu dağıtmaya lim yazacağınız a keşke konuyu dagitmasaydiniz.
Can Yücel ve başkaları allasen kullanıyor diye bu doğru demek değildir. Türk Dil kurumunda allasen diye bir kelime yoktur,Türkiye Türk ağzı Sözlüğü'nde böyle bir kelime vardır, yani bir nevi sivedir. Bunun da aslında doğrusu allasen değil Allahasendir. Allah kelimesini kullanmak bu kadar zor olmamalı.
Konu sahibinden özürdileyerek, varsa başka yazacağınız lütfen özelden yazınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…