Böyle bi durumumuz var. Kv ye yarim saat uzaklıktayiz gelip gittigi yok. Yakına taşınınca değişir mi işler? Yanlış mı yapıyorum? Eksileri nelerdir?
Taşınma sebebimizi detaylı anlattığım bi konum var uzatmak icin yazmıyorum merak ederseniz bakabilirsiniz..
Ya bence kv kişisine bağlı biraz. Ben de çok yakınında oturuyorum. Kendi annemden de bir o kadar çok uzaktayım.
Kadıncağız kendi halinde etliye sütlüye karışmaz benim arayasım geliyor bazen. Programlı bir şekilde gelir çat kapı da hiç tarzı değildir. Bi kahvemi içer kakara kikiri yapar gider. Hem de kız kardeşiyle beraber. O da aynı şekilde yakın evleri hep birlikte gezerler. 2 kv gibi bişey yani bendeki
Hayır bu tip insanlardaki amaç ne onu merak ediyorum. Bunu yapmaktaki gayesi ne olabilir bi insanın? Arkamdan kötü konuşulsun, sevilmeyeyim, oğlum da bana karşı dolsun ya da huzursuz olsun, kavgalar çıksın.. Bu mu? Bundan gerçekten zevk mi alıyolar? Mantığı yok yani.o senın şansınmış canım
benımkide yeni evliyken hemde 2-3 aylık yani haftasonu biz yatarken yanınada misafir alıp gelirdi , surat yapınca da ben suçlu oldum , kimse sabahın köründe ne için var demedi ne kocam ne yanındaki misafir ,
bende onlara dıke dıke habersiz benım evime gelmemelerini öğrettim ama 10 yılım geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?