Kv yakınına taşınmak ne kadar mantıklı?

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
Böyle bi durumumuz var. Kv ye yarim saat uzaklıktayiz gelip gittigi yok. Yakına taşınınca değişir mi işler? Yanlış mı yapıyorum? Eksileri nelerdir?

Taşınma sebebimizi detaylı anlattığım bi konum var uzatmak icin yazmıyorum merak ederseniz bakabilirsiniz..

Artık kabul etmişsiniz.
Fikir değiştirseniz yine kapı orda muhabbetleri olur, böyle devam edin madem.

Her ev sahibi köpeği kabul etmez diye bir şey yok. Bizim köpeğimiz varken 10 kere taşındık belki hiç sorun yaşamadık evcil hayvanlarınıza göre ev bakın madem taşınıcaksınız
Ha biz köpeği istemiyoruz diyorsanız o başka

Kayınvalideye 50km'den fazla yaklaşmam valla ben.
Kayınvalidesine göre değişir belki de, Ne kadar iyi olursa olsun samimiyet ve yüz göz olma artacak. Eğer bu sizi rahatsız etmeyecekse sıkıntı yok.

bir komşumuzun bir lafı vardı kızın aynı evde olacağına iki kapı ileride olsun daha iyi
kızın iki kapı ileride olacağına iki mahalle uzakta olsun daha iyi
hatta iki şehir uzakta olsun en iyisi
yani ne kadar uzak o kadar iyi
mecburi durumlar dışında olabildiğince uzakta kalmayı öneriyordu kadın 16 yıl kaynanasıyla kayınbabasına baktıktan sonra
benim annem bile bir saatlik uzakta olduğu babaannemden ne çekiyordu ama 10 saatlik uzaklıkta olan yengem bizim yaşadıklarımızı yaşamadı mesela

ayrıca onlar yaşlı kusarlar hasta olurlar altına kaçırırlar gelin kızım yetiş dediğinde aynı evin içinde veya alt katta olduğunu düşün
sürekli sana gelen misafiri kontrol ettiklerini düşün
senin annen niye bu kadar geldi daha gitmedi mi şeklinde ki dokundurmalı lafları düşün
kızım bugün misafir var yemek yapacağız akşama buraya gel diye emir verildiğini yorgunum gelemem dediğin de yiyeceğin azarı surat asılmalarını düşün
ben düşünemiyorum o yüzden kabul etmem sanırım
zaten evliliğiniz sorunlu bir de yanlarına taşınırsanız x2 sorun
üstelik kocanız bundan sonra size her istediğini küsmeyle kapıyı göstermekle yaptırtmaya çalışır

mantıksız bence

Ya bence kv kişisine bağlı biraz. Ben de çok yakınında oturuyorum. Kendi annemden de bir o kadar çok uzaktayım.
Kadıncağız kendi halinde etliye sütlüye karışmaz benim arayasım geliyor bazen. Programlı bir şekilde gelir çat kapı da hiç tarzı değildir. Bi kahvemi içer kakara kikiri yapar gider. Hem de kız kardeşiyle beraber. O da aynı şekilde yakın evleri hep birlikte gezerler. 2 kv gibi bişey yani bendeki

o senın şansınmış canım

benımkide yeni evliyken hemde 2-3 aylık yani haftasonu biz yatarken yanınada misafir alıp gelirdi , surat yapınca da ben suçlu oldum , kimse sabahın köründe ne için var demedi ne kocam ne yanındaki misafir ,

bende onlara dıke dıke habersiz benım evime gelmemelerini öğrettim ama 10 yılım geçti.

Hayır bu tip insanlardaki amaç ne onu merak ediyorum. Bunu yapmaktaki gayesi ne olabilir bi insanın? Arkamdan kötü konuşulsun, sevilmeyeyim, oğlum da bana karşı dolsun ya da huzursuz olsun, kavgalar çıksın.. Bu mu? Bundan gerçekten zevk mi alıyolar? Mantığı yok yani.
En azından siz biraz şekillendirmişsiniz yine.

Anlayamadım, siz o tartışmaları eşinizle, bu fikrin mantıklı olup olmadığını düşünmeden mi yapmıştınız? Belki de bu sebeple fikrinizin arkasında duramadınız.

Bence hiç mantıklı değil de, siz neden hala bunu düşünüyorsunuz ki. Diğer konunuzdan gördüğüm kadarıyla eşiniz zorlamış, siz de kabul etmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…