Anlayamadım, siz o tartışmaları eşinizle, bu fikrin mantıklı olup olmadığını düşünmeden mi yapmıştınız? Belki de bu sebeple fikrinizin arkasında duramadınız.
Bence hiç mantıklı değil de, siz neden hala bunu düşünüyorsunuz ki. Diğer konunuzdan gördüğüm kadarıyla eşiniz zorlamış, siz de kabul etmişsiniz.
Ya bence kv kişisine bağlı biraz. Ben de çok yakınında oturuyorum. Kendi annemden de bir o kadar çok uzaktayım.
Kadıncağız kendi halinde etliye sütlüye karışmaz benim arayasım geliyor bazen. Programlı bir şekilde gelir çat kapı da hiç tarzı değildir. Bi kahvemi içer kakara kikiri yapar gider. Hem de kız kardeşiyle beraber. O da aynı şekilde yakın evleri hep birlikte gezerler. 2 kv gibi bişey yani bendeki
Ne yönden? Acar mısınızAklın alıyor mu allahasen tasindikta sonra konu üstüne konu açarsın benden demesi
Hayir yakinina tasinmani tavsiye etmem, Hic iyiolmuyo. Aradaki mesafeler her anlamda kalmiyo.Böyle bi durumumuz var. Kv ye yarim saat uzaklıktayiz gelip gittigi yok. Yakına taşınınca değişir mi işler? Yanlış mı yapıyorum? Eksileri nelerdir?
Taşınma sebebimizi detaylı anlattığım bi konum var uzatmak icin yazmıyorum merak ederseniz bakabilirsiniz..
Yani sakın öyle birşey yapma dertsiz başına dert acmaNe yönden? Acar mısınız
Rahatmı battıda dibinden ev tutuyorsunuz.
Haklısınız ama çalışan birisi kv. Durumu etkiler mi bu durum?Hayir yakinina tasinmani tavsiye etmem, Hic iyiolmuyo. Aradaki mesafeler her anlamda kalmiyo.
Neyi mesela?takmayacaksanız neden olmasın ama takmayacaksanız
Esimle hergun gidilmez tabi diye konustuk o da onayladı.. açıkçası esim bana gidiceksin dese annemlere de onu zorla götürürüm.Altlı üstlü oturuyorum ve hiç tavsiye etmiyorum. Ayrı ayrı oturmaya ne gerek var diyip hergun yanina cagiriyo gitmeyincede esimi doldurup ustume gonderiyo bana gelmiyo gitmiyo diye. Abartısız 1 yıldır eşimle haftada 3 4 defa kavga ediyoduk. Kendi evimi evim olarak goremiyodum resmen. Ama çocuk yaptım rahatladim diyebilirim. Çocukla inip cikamiyorum diyorum olay bitiyo kavga gürültü bitti :)
kayınvalideme 5 dakika yürüme mesefesinde oturuyorumBöyle bi durumumuz var. Kv ye yarim saat uzaklıktayiz gelip gittigi yok. Yakına taşınınca değişir mi işler? Yanlış mı yapıyorum? Eksileri nelerdir?
Taşınma sebebimizi detaylı anlattığım bi konum var uzatmak icin yazmıyorum merak ederseniz bakabilirsiniz..
aranızdaki samimiyete bağlı bence yarım saat çok değil gelen yine gelirdiBöyle bi durumumuz var. Kv ye yarim saat uzaklıktayiz gelip gittigi yok. Yakına taşınınca değişir mi işler? Yanlış mı yapıyorum? Eksileri nelerdir?
Esim de aynen bunu diyorkayınvalideme 5 dakika yürüme mesefesinde oturuyorum
aranızdaki samimiyete bağlı bence yarım saat çok değil gelen yine gelirdi
yani çok değil yarım saatEsim de aynen bunu diyor
En başta bizimde öyleydi. Evimiz ayrı olucak bize karisan olmaz dedi esimde. Ama sonra gidiversen nolur yani huzursuzluk çıkarma ne fark eder orasida senin evin demeye başladı. İnşallah sanada aynısı olmaz. Çünkü huzur diye bisey kalmıyor gerçekten. Bide eşimin her izinli gününde annesi plan yapardı şuraya buraya gidilecek diye yada o gün misafir çağırırdı. İkimiz biseyler yapamaz olmuştuk. Her izinli gününde kv ile birlikteydik. Ayy Allah kimsenin başına vermesin!!Esimle hergun gidilmez tabi diye konustuk o da onayladı.. açıkçası esim bana gidiceksin dese annemlere de onu zorla götürürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?